2013. január 6., vasárnap

Best Reader Ever

Sziasztok Édeseim!



Itt vagyok, kicsit elkéstem, és mindenért elnézést! :))
Utólag is Boldog Karácsonyt, remélem mindenkinek fantasztikusan telt, valami Boldog Új Évet! Ezt kívánni még nincs késő! :)))

Híreket ígértem, amiket meg is osztok veletek!
Igazság szerint imádtam ezt a történetet, és elszakadni tőle, azt hiszem, az egyik legnehezebb dolog volt az életemben, szóval ne higgyétek, hogy egyszerűen ment. De lezártam, és bármennyire is szeretném, képtelen vagyok újra elkezdeni, és új évadot írni, több okból is. Tudom, hogy lennének akik olvasnák, de félek, hogy nagyon megcsappan azok száma, akik itt lennének, én pedig nem vagyok biztos benne, hogy ugyanolyan minőségben és mennyiségben tudnék publikálni, mint egy éve. Ninah és Eric története egy lezárt történet, a többieké már nem annyira, de el tudjátok képzelni, hogy mi történt velük. :)
Mindemellett pedig most vezetek egy másik blogot is, ahova szintén írnom kell, közben pedig vizsgáznom, tanulnom, majd pedig dolgoznom. Szóval a kettő egymás mellett nem fog menni.
Viszont!

Imádlak Titeket, azt, hogy mellettem áltatok hosszú időn keresztül. Azt, hogy írtatok nekem, támogattatok, és még mindig vannak, akik olvasnák a történetem. Ez nagyon, nagyon, nagyon sokat jelent, elképzelni sem tudjátok, hogy mennyire. Szeretlek Titeket!

Úgyhogy azt tudom mondani, hogy akár lesznek, akik olvassák majd, akár nem, szeretnék jelentkezni One Shottal, ha  nem is kifejezetten eggyel, hanem többel is akár. :)
Itt visszatérek Ninah-ékhoz, de ha van külön kérés, például, ha más szereplők életének a folytatására vagytok kíváncsiak, akkor írjátok meg, és kidolgozom azt is, hogy ne lebegjenek fekete foltok a buksitokban.
Szóval köszönöm nektek, hogy vagytok, és minden mást is! Hamarosan jelentkezem! :))

Love, Love

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)