2012. augusztus 8., szerda

News

Sziasztok Srácok!


Sajnos van egy, vagyis két rossz hírem, de a jó hír bennük az, hogy túlélhető.
Az első, hogy sajnos már majdnem több, mint egy hete magas lázzal szenvedek itthon, amit semmilyen gyógyszer nem visz le alaphőmérsékletre. Tulajdonképpen ott tartok, hogy a 39 fok a normál hőmérsékletem, és az még az átlagoshoz képest elég gyenge is. Ennek okán viszont képtelen voltam neki üni írni a következő, és egyben utolsó fejezetet. 
Ez pedig akkor a rossz hír. A következő fejezet a befejező rész. :) Nem akarom, hogy elkapkodott legyen, gagyi, vagy bármi hasonló, ezért most újfent egy kis időt kérnék, hogy kiűzzem magamból ezt az utálatos valamit, mert komolyan mondom, már nagyon unom. Életem, legrosszabb napjai ezek most.

Remélem megértitek, és majd itt lesztek, ha jön a friss.
Köszönöm, és csókollak benneteket! :)

7 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Először gyógyuljt meg :) Mi megávárjuk, igaz fájó szívvel, de várjuk a kövi fejezetet :) remélem hamar meggyógyulsz, mert a láz, pláne az ilyen magas, nagyon nem jó, és veszélyes is! :( gyógyuulást neked :) puszi :)

    VálaszTörlés
  3. Szia :D
    Mind a kettő elviselhetetlen :(
    Gyógyulj meg!!!! Utálom a lázat :(
    Utolsó :'( De imádtam az egészet :))

    VálaszTörlés
  4. Szia Kinga! :))
    Akkor ezért tűntél el, már komolyan kezdtem aggódni, és nem hiába. Ennyire súlyos? Megfáztál? Mit csináltál, hogy ekkora lázad lett? Na de mindegy, ez egyáltalán nem lényeges; gyógyulj meg! Az első mindig az egészség.
    Légy nyugodtan, mi megvárunk, és pihenj sokat! :)
    A fejezet pedig majd jön akkor, amikor már jól érzed magad. :)
    Még szép, hogy megértjük, ne légy csacsi. :P A gagyis fejezet részre pedig nem is reagálok, mert úgy is tudod, mit akarok mondani. :P
    Puszillak, és mihamarabbi normális testhőmérséklet visszaállást! ;)
    Szeretlek! <3

    VálaszTörlés
  5. Szia! Egyet értek Jennivel elviselhetetlen ....:'( nem hiszem el h tényleg vége lesz :'( de nyugtass meg h írsz majd másik történetet? különben gyógyulj meg !!! sok gyógy puszit küldök !! és előbb gyógyulj meg mi csak valahogy kibírjuk :D puszii

    VálaszTörlés
  6. Még új vagyok, de nagyon bírom az egész történetedet és téged is szóval gyógyulást!<3 Ne vedd tolakodásnak (se bunkósának ), de tervezel, majd új történetet? Egyébként nagyon jól írsz! Élmény olvasni! *-*

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Mielőbbi gyógyulást neked, a magas láz nemcsak veszélyes, de nagyon rossz is, szóval pihenj, és ne foglalkozz semmivel!:) Szomorúan hallom, hogy ez lesz az utolsó fejezet, de egyszer mindennek vége van, hát ennek is.:( Remélem "Eric és Ninah dús" fejezet lesz, de ahogy mondtam, a legfontosabb, hogy meggyógyulj, mi ráérünk várni a fejezetre! :)
    Szóval mielőbbi gyógyulást! Puszi:Ági

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)