2012. április 11., szerda

Chapter 64


Sziasztok!
Köszönöm, hihetetlenül nagyon köszönöm mindenki szavát az előző fejezetnél, régen éreztem magam olyan boldognak, mint mikor láttam, hogy mennyire tetszett nektek a fejezet! :) 
Ezt nem érzem annyira jó résznek, de igyekszem a következőt élvezetsebben megírni.
Köszönöm a támogatásotokat, hogy klasszikust idézzek: "Without you guys, I'm nothing!"

I love you but shh! It’s a secret!



Szinte éreztem, ahogy az izzadtság csepp végigfolyik az arcomon, miközben a tonnás súlyú papírköteget cipeltem. Siettem, és a lépéseim egyre csak szaporítani akartam, hogy minél hamarabb elérjem a célom, de nem tudtam és egy idő után úgy éreztem, hogy ha talán a lábaim gyorsabban mennek, a testem semmiféleképpen nem, és közel éreztem magam a hasra esés állapotához.
Lefékeztem, lassítottam a tempón, és gyötrődő és egyben szerelmes pillantással néztem a folyosó vége felé, ahol végre beteljesül majd a cipekedésem miértje.
Szemem a célon tartva lépdeltem és nem láttam senkit és semmit.
-          Pfú – dobta le a kamerák mellé a papírokat, és Cathyre meredtem. – Komolyan én voltam a legalkalmasabb arra, hogy idecipeljem ezeket a papírokat?
-          Sajnálom, de igen. Minden emberünk elfoglalt a készülődéssel. Öt percen belül kezdünk – intett a jelenet szereplői felé.
Ericre néztem, aki tökéletesen nézett ki. A sminkesek és a stylist a lehetetlent is megkísérelve próbálták szexibbé tenni Ericet, ami, mintha alapjáraton sem lett volna elég… Most szívdöglesztő.
Mögötte a szőke lány gyönyörű arca kisminkelve, kihangsúlyozva csodálatosan kék szemét, és vörös ajkait. Irigykedve mértem végig, majd inkább valami ostoba papírba meredtem, hogy ne kelljen még egyszer szembesülnöm azzal, hogy ki áll ott, hogy ki fogja megcsókolni Ericet, és hogy Eric kit is fog elcsábítani.
Rémítő példaként jutnak eszembe a sztárok, gondolva itt Jennifer Anistonra.
Gyönyörű, tehetséges, gazdag, és övé volt a világ egyik legjobb pasija. Szerelmesek voltak és nem is volt addig semmi gond, míg Pitt úr el nem vállalt egy filmet, ahol együtt kellett dolgoznia Angelinával.
Innentől a hatalmas szájú szépségnek egy tündérmesévé alakult az élete, míg Aniston mindent elvesztett, úgy, hogy arra nem is számított.
Csak úgy, hogy kedvese egy forgatáson beleszeretett kolléganőjébe, aki szép volt, kedves, és új, aki olyat tudott adni Bradnek, amit a szeretett Jennifer már nem. Egyszerűen csak vonzódtak egymáshoz, és innentől nem érdekelte őket, hogy megbántanak valakit, vagy, hogy Brad Pittek otthon van valakije, akit tegnap még szeretett. Egymásba szerettek és valami új kezdődött mindenki életében.
-          Én nem akarok Aniston lenni – nyögtem fel, mire megéreztem magamon Cathy pillantását.
-          Jól vagy Kedves?
Megráztam a fejem és elfordultam tőle, nem akadályozhatom a forgatást. Ennek a filmnek még ma el kell készülnie, és Eric soha többet nem láthatja ezt a… lányt – erőszakoltam meg a gondolataim, és nem engedtem, hogy a nőiességemen felülkerekedjen a gyűlölet, olyasvalaki iránt, akit nem is ismerek. Szépen megfogalmazva; lány.
-          Oké emberek, akkor kezdjük el felvenni a harmadik jelenetet. Mindenki tudja a dolgát?
Minden bólintott vagy elkezdett valami dörmögni és kivonultak a hálószoba díszletei közül.
A háttérbe húzódtak éppen úgy, mint én is. Cathy mellé álltam a kamerák mögé, és a kijelzőn keresztül néztem a szereplőket.
-          Zene indul, a refrén bevezetőjétől kezdjük. Eric ne állj le, játszd végig a szereped, és tátogd a dalt, oké?
A fiú bólintott, mire minden elcsendesült, Cathy pedig beült a székébe és ujjaival visszaszámolt.
Nem akartam felnézni, nem akartam látni, hogy mit művelnek, de képtelen voltam rá. Úgy éreztem, hogy bár tudom, hogy fájni fog, képtelen vagyok nem odanézni, tudnom kell mit csinálnak.
Mikor csapódott a csapó és elindult a dal, felemeltem pillantásom Ericre. Az ágy mellett állt hátat fordítva a fekvő lánynak, aki viszont egy szál alsóneműben feküdt a puha párnák és selymes takarók között. Combját enyhén megemelte, hogy még hitelesebb legyen a csábítás, miközben göndör fürjei a párnán pihentek. Pillantásával felfalta az énekest, és tudtam, éreztem, hogy kifejezetten ínyére van ez a játék.
Baby give it to me right away
You're teasing me
With the games you play
– fordult meg Eric, és kimért, mégis vágyakozó mozdulatokkal indult meg a lány felé.
Even if it's only for tonight – Sosem bocsátanám meg neked – perzseltem tekintetemmel a férfit, de ő csak a lányt nézte, annak tökéletes testét.
You can't deny
If we combine
Lassan térdelt fel az ágyra, a szőkeség pedig feltolta magát, és Eric száját nézve húzta magát közelebb.
Az énekes mindkét kezével az ágyon támaszkodott, miközben a lány már a nyakában volt, és szemérmesen lehunyt szemmel csábította maga felé a fiút.
Idegesen szorult ökölbe a kezem, ahogy elérkeztünk a refrénhez. A lány keze tétován indult meg Eric ingjének gombja felé, de már elmúlt az óvatosság ideje.
It's explosive love – lökte le a lányt az ágyra, a feje mellé leszorította két kezét.
It's only fair, to the top – hajolt a lány nyakára, mire az lehunyta a szemét, és hátrafeszítette a fejét, átadva magát a kényeztetésnek.
Let me move, get your love
Explosive love
It's only fair, to the top
Explosive love
– néztek mélyen egymás szemébe, én pedig zihálva vettem levegőt.

The way you drop down low
And you bring it up slow
You're so bad, so bad – mosolyodott el Eric és a lány szájába harapott.
Elfordítottam tőlük az arcom, és Cathyre néztem, aki mosolyogva, elégedetten nézi a színészi teljesítményt.
Mert ő meg van róla győződve, hogy ez színészet.
When I was ready for your lips
You came close and said "you wish"
You're so mad, it's so mad.
A lány lelökte magáról Ericet, felpattant az ágyról és egy inget magára kapva kezdett el öltözködni.
Eric mögötte állt, pár pillanatig nézte, ahogy a lány öltözik, majd felállt az ágyon, és a lány mögé lépett.
It's time to cross the line
We should jump overboard
My hands around your hips
Ready to roll
– ölelte körül és lágyan a nyakába csókolt.
Önkéntelenül is tettem feléjük egy lépést, de még idejében megálljt parancsoltam magamnak.
Girl, I hate to see you go
But I love to watch you leave
I'm so bad, I'm so bad
– lépett el előle a lány, és a nadrágjáért nyúlt.

Elég! – húztam ki magam és a díszlet mellett, úgy, hogy ne legyek benne a kamerában a lány felé kezdtem sétálni. Cathy felé pillantottam, aki pisszegve rázta a fejét, és mutatta; meghalok, ha még egy lépést merek tenni.
Baby give it to me right away
You're teasing me
With the games you play
– énekelte Eric, de a lány most csak rám figyelt, én pedig be akartam bizonyítani, hogy jobban játszom ezt a szerepet.
A lány felém lépett mire én kinyújtottam felé a kezem. Hezitálva pillantott az arcomra, én pedig Cathyére. Ha akarná, leállíthatná a forgatást, de nem fogja, kíváncsi a folytatásra.
Nekem kéne ott lennem Eric mellett, nekem kéne játszanom a csábítót, és…
A lány megragadta a kezem, és bepörgetett a színfalak közé, egyenesen Eric karjaiba, aki megilletődötten nézett rám, és egy pillanatra a szöveget is elfelejtette tátogni.
Amint felfogtam, hogy hol vagyok, és mire kaptam esélyt, kihúztam magam, elmosolyodtam Eric ölelésében. Önelégült csillogás jelent meg a szemében, és a szám felé hajolt, de most nem azok szerint a szabályok szerint játszunk.
Gonosz mosolyra húzódtak ajkaim, és egy mozdulattal terítettem az ágyra.
Illetődötten pislogott fel rám, és épp elfordultam volna tőle, amikor megragadta a kezem, ezzel magára vonva figyelmem.
Easy come, easy go
Girl, I want you to stay
– rántott magára, és testem tompán puffant az övén.
Hirtelen megszűnt a zene és körülöttünk minden csendes volt. Lemásztam Ericről és ijedten fordultam Cathy felé, hogy bocsánatot kérjek, de megelőzött. A sötétből kilépő alakja mosolyogva indult meg felém, majd pár lépésnyire megállt, és tapsolni kezdett. Pillanatokon belül a stáb összes többi tagja is csatlakozott hozzá.
-          Megvettem! Csodálatos volt. Új koncepció, de visszaadja a számot. Tíz perc szünet! – fordult sarkon, én pedig Ericre néztem volna, ám már nem volt az ágyban, helyette a díszlet másik oldalán ácsorgott a szőke lányt ölelgetve.
-          Tökéletes voltál Édes – nyúlt az álla alá, és megcsókolta.

Zihálva, hihetetlen sebességgel ültem fel az ágyamban.
A szívem majd’ kiugrott a helyéről, és olyan érzésem volt, mintha a Maratont futottam volna le.
-          Azt a rohadt… - hunytam le a szemem, és visszahanyatlottam a párnák közé. – Csak egy álom volt. Csak egy álom…

Akármennyire is akartam, képtelen voltam visszaaludni, nem hagyott nyugodni az álom, és féltem attól, hogy könnyen valóság lehet belőle. Nem akarok féltékeny lenni, de Eric az enyém.

És bár életem legidiótább döntését hoztam meg azzal, hogy azt kértem tartsunk szünetet, nem követtem el nagy hibát. Hisz a bizalmat próbálgatjuk egymáson, nem? Így ha szeret nincs félnivalóm, ha pedig mégiscsak esélye lesz a jövendőbeli színésztársának a forgatás idején, jó döntést hoztam a szakítással.
Szorosan lehunytam a szemem, hogy felelevenedett előttem Eric és a lány csókja. Ennek gyorsan véget kell vetnem!
Első gondolatom egy csúnya lány kiválasztása volt, de nem tehettem meg. Azzal nem segítek Ericnek, márpedig menedzserként ez a dolgom, másrészt, ha Ruben felül tudott kerekedni az ellenérzésein Eric-kel kapcsolatban, akkor nekem is meg kell ezt tennem a lánnyal kapcsolatban.
Az órámra pillantottam, ami hajnali öt órát mutatott. Hangosan nyögve lerúgtam magamról a takarót és szenvedő, lassú mozdulatokkal sétáltam a fürdő felé. Jelen pillanatban megengedtem magamnak, hogy a hosszú nap előtt egy meleg fürdőt vegyek, amit nem kell elsietnem, tekintettel a korai órára.

/Cathy/

Normális esetben kilenckor kelnék és most, hogy az ajtómban áll valaki, aki már több, mint két perce nem tud leszakadni a csengőmről, úgy érzem gyilkolni fogok, és biztosan nem alszom addig.
Elképzelésem sem volt, hogy ki lehet az, nem volt megbeszélve egy reggeli munka sem, és nem fogadott hívást sem jelzett a telefonom.
Miért érzem úgy, hogy ennek köze van Ninah Mileshoz?
Morogva keltem ki az ágyamból és mikor újra megszólalt a csengő idegesen kiáltottam el magam.
-          Állj már le! – nyúltam az ajtó felé, miközben hozzátettem még egy jelzőt. – Paraszt.
Egyik kezemmel elfordítottam a kulcsot, míg a másikkal lenyomtam a kilincset, és meglepődötten álltam három férfi előtt.
Meglepődöttségemben kihúztam magam, és érdeklődve mértem végig őket. A középső fiú komoly arccal mért végig, miközben elvette kezét a csengőről. Barna szeme szinte vonzotta a tekintetem, helyes arca biztosított afelől, hogy nincs problémája a csajozással, és ennek tudatában is van. Izmos teste volt, ami a fekete pólón keresztül érzékelhetően kirajzolódott, és viszonylag magas termete fölém magasodott. Pillantásom végigvezettem a sötét bőrű afroamerikai srácon, aki kifejezetten egy jól ismert rapper fejjel vigyorgott rám, végül a jobb oldalon álló magas srácra néztem, akinek ha lehet még kidolgozottabb teste volt, mint a középső szépfiúnak, ellenben arca már közel sem volt kimondottan „helyes”.
-          Igen? – nyeltem, és érdeklődve néztem őket.
-          Cathy Sweanson? – lökte el magát az ajtónak támaszkodó szőke magas fiú.
-          Attól függ. Bár, ha jobban belegondolok és tőletek, akkor nem. Tudjátok mekkora bunkóság így rátörni valakire hajnali… - lestem be a lakásba, hogy meglessem mennyi az idő, mert biztos voltam benne, hogy nem emberi.
-          Hét. Hajnali hét – húzta gonosz vigyorra a száját a középső, és mögém nézett. – Esetleg bemehetnénk?
-          Esetleg elárulnád, hogy ki vagy és mit akarsz? – támasztottam egyik kezemmel a nyitott ajtót, másikkal az ajtófélfát, és keresztbe tettem a lábam várva a válaszra.
Valahogy a legkevésbé sem izgatott, hogy egy szél kisnadrágban és pólóban vagyok előttük, ők törtek rám, nem én fogom magam zavarban érezni.
-          A nevem Eric Saade, ő pedig Julimar Santos – bökött a bal oldali fickó felé – és Danny Saucedo – fejezte be a bemutatást balra nézve, mire Danny elvigyorodott és kedvesen elmotyogott egy „hello”-t.
-          És miben segíthetek ezeknek a lenyűgöző svéd embereknek?
A középsőnek, azt hiszem Eric, felszökött a szemöldöke és meglepetten nézett rám.
-          Honnan tudod, hogy svédek vagyunk mind?
-          Egyrészt a nevekből, másrészt, mert ugyanezt az idegőrlő akcentust hallottam tegnap is. Szóval? – tértem vissza a lényegre, miközben elnyomtam egy ásítást, és enyhülve elvettem kezem az ajtófélfáról.
-          Te rendezed a videoklipem, ha jól tudom. Lenne egy pár dolog, amit meg kéne beszélnünk.
Elnéztem a fejük fölött és elgondolkodva összevontam a szemöldököm. Ennek a srácnak Ninah a menedzsere, és Ninah az, aki találkozott velem, mert át akarta adni a forgatókönyvet. Ezek szerint valami változás van a tervben, amit, ha jól sejtem, Ninah nem tud.
Bár láttam az arcán tegnap, hogy nehezére esik átnyújtani ezt az igencsak erotikával túlfűtött forgatókönyvet, amiből arra következtettem, hogy érzelmi szálak fűzik Saadehoz.
De vajon ezt a fiú is tudja? És milyen megbeszélnivalónk akadhat Ninah nélkül?
Lassan visszavezettem tekintetem a fiúkra, akik mostanra egyre idegesebbek, frusztráltabbak lettek, amit – nem tagadom – élveztem.
-          Jól van. Ha lementek és vesztek mindannyiunknak egy jegeskávét, és valami reggeli félét, akkor tíz perc múlva örömmel fogadlak titeket szerény hajlékomban. Amennyiben ezek nélkül tértek vissza, a megbeszélés tárgytalan – léptem el az ajtótól, majd rájuk vágtam, és megfordulva a hajamba túrtam és elindultam a fürdőm felé.

/Molly/

Fel és alá mászkáltam a nyolcadik percben is a lakásomban, miközben Ericet hívtam, de az SMS-em óta nem válaszolt se egy hívásomra, se egy üzenetemre. Tudom, hogy sokkolta, és hogy hitetlenkedve olvasta, de most szükségem van arra, hogy higgyen bennem, és támogasson.
És sejtem, hogy Ninah is látta az üzenetet éppen ezért nincs rendben valami, de majd megőrülök, hogy nem tudom van-e esélyem a lánynál.
-          És hányadik hónapban vagy Molly? – szólalt meg mellettem Léna. Már el is felejtettem, hogy itt van.
Annyira ideges vagyok, hogy nem tudok csak arra gondolni, és csak aközött a két választás között vacillálni, hogy hívjam, vagy ne hívjam. Hívjam, vagy ne?!
-          Mi a francot csináljak? – dobtam le magam a kanapéra, és mindkét kezem az arcomra szorítottam, ahogy a lábamra hajoltam.
-          Hívd fel – hallottam könnyed hangját és szinte láttam, ahogy megvonja a vállát.
Nem érdekli mit csinálok. Ő sem hisz nekem. Megértem, hogy szkeptikus, és hogy nem ért semmit, és nem is hibáztatom. Mindent látott, ott volt mikor tönkretettem Ninah életét, látta, hogy mit teszek, így nem is várom el tőle, hogy érdekelje élek, vagy halok-e. Csak rosszul esik.
Látom a közönyösségét, és hogy csak azért van most itt velem, mert akármilyen rossz ember is vagyok, ő jobb, és esélyt ad. Ezt az esélyt kéne kihasználnom, és kedvesnek lennem, nem fennakadni azon, hogy nem kedvel. Itt ül a nappalimban, a válaszaim várja, de képtelen vagyok erre koncentrálni, mert tudnia kell Ninah-nak, hogy sajnálom. Sajnálom, amit tettem.
-          Veszteni valód úgy sincs. Valószínűleg ennél jobban úgy sem fog már utálni – fonta karba a kezét, és hátradőlt.
-          Ha ezt most megnyugtatásnak szántad, nem jött be – néztem fel rá két tenyeremből, mire felsóhajtott, és előre hajolt.
-          Nem tudom mit vársz Molly. Borzasztó dolgokat csináltál, ne hidd, hogy bárki, akinek ártottál egyik pillanatról a másikra rajongani fog érted. Vagy akár meghallgat és egy bocsánatkéréssel nem teszel jóvá semmit. Hisz miattad kellett elhagynia Svédországot. Miattad hagyta itt az életét és a szerelmét, szerinted ez megbocsátható. És igazság szerint azt sem tudom, hogy én mit keresek itt. Ezernyi dolgom lenne, aludni sem tudok normálisan, most mégis itt vagyok és egy cseppnyi magyarázatot várok. Miért Molly? Miért?
-          A harmadikban – sóhajtottam.
-          Nem vetetheted el.
-          Nem fogom – ráztam meg a fejem. – Csak nem tudom hogyan tovább. Fiatal vagyok, élni akarok, és elrontottam az életem.
-          Ki az apja? – nézett egyenesen a szemembe én pedig abban a pillanatban elszégyelltem magam és elvettem róla a pillantásom.
-          Felhívom Ninah-t – jelentettem ki, és felálltam.
A következő pillanatban Léna felsóhajtott, felpattant, magához vette a táskáját, és elhagyta a lakásom.

/Cathy/

Éppen kiléptem a fürdőből egy törülközővel a testemen, amikor csengettek. Az órára pillantottam, és láttam, hogy pontosan tizenegy perc telt a fiúk látogatása óta. Elrugdostam az utamból néhány szétdobált nadrágot, és felsőt, majd kitártam a fiúk előtt az ajtót.
Amint megpillantottak lefagytak, és végignéztek a még nedves, törülközőbe csavart testemen. Mindannyian, kivéve egyiküket. Eric idegesen nyomta a mellkasomnak a kávét, majd kérdés, vagy rám vetett pillantás nélkül lökött félre, és lépett be a lakásomba.
Biztos, hogy együtt vannak Ninahval…
-          Mi ez a disznóól? – fordult felém Eric, az után, hogy körbefordulva egy talpalatnyi szabad helyet nem talált, ahova le tudta volna tenni a helyes hátsóját.
-          Ja, persze, gyertek csak be – csaptam be a másik kettő mögött az ajtót. – Helyezzétek kényelembe magatokat, addig, ha megbocsátotok… - mutattam magamra, mire Eric csak fintorogva bólintott.
-          Ha tudnánk hova leülni – hallottam meg halk sugdolózásukat, mire elnevettem magam és magamra zártam az ajtót.
Percek alatt leengedtem magamról az anyagot, egyszerű melegítő felsőt vettem fel, egy hozzá tartozó nadrággal. Hajam laza kontyba fogtam, és két percen belül már sétáltam is ki hozzájuk.
A konyhába mentem, ami majdhogynem egyet jelentett a nappalimmal is, és a rend kedvéért elpakoltam néhány poharat a mosogatógépbe.
-          Felesleges erőlködnöd, hagyd csak! – legyintett felém Danny a kanapéról, ahol a másik két fiúval kuporodtak össze a ruháimat oldalra dobálva.
-          Elfértek ti ott? – kaptam kezem a szám elé, hogy ne nevessem képen őket.
-          Nem éppen – próbálta megvonni a vállát Eric, de a másik két izompacsirtától nem ment egyszerűen.
Mosolyogva indultam meg feléjük és leültem a ruhákkal teli fotelbe velük szembe. Kezembe vettem az egyik jegeskávét és nagyot kortyolva belőle néztem a fiúkra.
-          Szóval mit tehetek értetek? – helyeztem vissza a poharat magam elé, és Ericre néztem, ő tűnt a szószólónak.
-          Van az a klip, amit megrendeznél.
-          Meg is fogom – szögeztem le, mielőtt valami lebeszélési hadműveletbe fogna.
-          Megfogod – bólintott, miközben a farzsebébe nyúlt. – De lenne egy kis változás – nyújtott felém néhány papírt, amit én szemöldök ráncolva fogadtam el.
-          Mégpedig? – néztem a sorokra.
-          Nem az Explosive love lenne a leforgatandó dal. És már van is tervünk, hogy mi legyen a másik koncepciója – vigyorodott el titokzatosan, mire elvettem tekintetem a szeméről és hallgatásba burkolózva olvastam a szöveget.

/Ninah/

-          Jó reggelt! – hallottam meg Anya hangját, ahogy leértem a lépcsőfordulóba.
-          Szia! – mosolyogtam rá visszafogottan, és a mobilomra pillantottam. Négy nem fogadott hívás. Mi ez az ismeretlen szám?
-          Reggelizel velem? – lépett mellém, és kezét végighúzta a karomon.
-          Azért a tegnap este nem old meg semmit – vettem el a helyéről a slusszkulcsot, és a garázs felé indultam.
Nem szólt utánam, hagyott elmenni, amit már most jó pontként számolok el, és ezekre szüksége is lesz a továbbiakban, ha vissza akarja szerezni a bizalmam. Bár még így is fényévekkel van lemaradva.
Bedobtam magam a vörös autóba, amit immár már nem tervezte eladni, nem volt értelme, és a belváros egyik legnagyobb tere felé igyekeztem, ahol találkozom Eric-kel, és a hangosítással foglalkozó emberekkel. Messze parkoltam a Pershing Square-től, és gyalog igyekeztem a helyszínre, amit nehéz lett volna eltéveszteni, mert a munkásaink, már kipakolták a hangszórókat, és összedugtak mindent a generátorokkal. Az órámra lestem, mert a nagy forgás közepette sehol sem láttam Ericet.
-          Sziasztok! – intettem a csapatnak, akik mosolyogva, még inkább fellelkesülve visszaköszöntek.
Bár lehet, hogy ez csak az extra rövid ruhám miatt volt, amit viszont muszáj volt felvennem. Valahogy fel kell hívnunk magunkra a figyelmet, és ha első pillantásra Eric-kel vagy a zenéjével nem is sikerül, akkor maradok én és…
-          Hello csajok! – fordultam a tér másik oldaláról felém tartó osztagnak.
Mindannyian, Shirley, Taylor, Lauren, Jen, és Cat is gyönyörűen kisminkelve, szexisebbnél szexisebb ruhákban riszálták magukat, amivel már most nagy figyelmet kaptunk.
Már csak azt nem tudom…
-          Hol van Eric? – puszilt meg Shir, én pedig újra ideges pillantást vetettem az órámra.
-          Fogalmam sincs – ráztam meg a fejem, majd elmosolyodtam, és fegyelmeztem magam. – De azt mondta perceken belül itt lesz.
A lányok nem tudnak énekelni, még csak nem is ismerik Eric zenéjét, ellenben gyönyörűek, és a leghíresebbek egész Los Angelesben. Ahol ők feltűnnek – velem egyetemben –, ott a média is.
Elfordultam tőlük, míg ők megbeszéltek a divatot, és Eric telefonját kezdtem el csörgetni, immár negyedszer a mai nap folyamán ellenben mindannyiszor az üzenetrögzítő válaszolt.
-          Cseszd meg Eric – csaptam le, és a táskámba mélyesztettem a készüléket.
Az ég felé emeltem az arcom, lehunytam a szemem, és egy percig hagytam, hogy a Nap melege és ereje a testembe áramoljon, és ha más nem, hát ez töltsön fel. Akármennyire is nem akartam arra gondolni, hogy mit mondott anya tegnap este, és akármennyire is nem akartam kihasználni azt, amit mondott, nem tudtam elnyomni magamban az izgatottság varázsát, és bizsergését.
-          Nálad vannak a papírok?- sétált felém egy férfi, aki a hangosításért volt felelős, és a felénk közeledő rendőrök irányába nézett.
Némán bólintottam és elővettem az engedélyt, és mivel minden rendben volt, két percen belül már el is mentek, és megpillanthattam a felém futó Ericet.
Egy pillanat alatt elöntött a düh, és szikrázó szemmel siettem elé.
-          Szia Ninah, én…
-          Mi a büdös francot képzelsz magadról? Hol a fenébe voltál?
-          Nem késtem, még időben vagyok, nem tudom mire fel ez a nagy patália.
-          Patália? Azt sem tudtam mi van veled, mert nem voltál képes felvenni azt a rohadt mobilt se. Mi van, ha bajod esik, és nem tudok róla? Ha senki nem tud róla? – jártattam dühösen tekintetem egyik szeméről a másikra, miközben éreztem, hogy a harag és a megkönnyebbülés könnyei marják a szemem.
Eric mintha megértette volna mi a bajom lépett felém egyet, de én elhátráltam. Távolságtartón néztem testére, mire ő újabb lépést tett elém, és egyik kezével megfogta az arcom.
-          Sajnálom, oké? Sajnálom, egy barom voltam – ejtette ki a szavakat komoly hangnemben, miközben éreztem, ahogy pillantása az arcomat fürkészi.
Lehunytam a szemem, és mélyet lélegeztem, hogy elfojtsam a könnyeket. Annyira szánalmasnak éreztem magam…
-          Oké – szipogtam és elfordítottam a fejem Eric kezétől.
Elléptem előle és a felállított mikrofon felé indultam.
Már elég sokan körbevették a teret és néhányan kíváncsian meg is álltak, hisz látszott, hogy valami készülődik. A férfiak előkapták telefonjaikat és sebesen fényképezték Shirley-t és a lányokat, és a szemem sarkából láttam, ahogy egy fiatal fiúkból álló társaság is nevetve, pontosan felénk közeledik.
Show time van.
-          Minden kész? – néztem a fiúkra, akik bólintottak és egyikük beállt a keverőpult mögé. – Oké, Eric! – fordultam az érintett felé, aki megrázta magát, lehunyta a szemét, mély levegőt vett, lassan kifújta, majd végül rám pillantva közelebb lépett.
-          Igen?
-          Itt van a számlista – nyújtottam át a papírt. – Semmi a következő CD-dről, csakis az első kettőről. Minden rajta van a papíron, hogy mikor van szüneted, mikor beszélsz, és a többi. A víz ott van a jobb oldaladon a hangfal előtt, abból ihatsz – mutattam abba az irányba, majd gyorsan az arcára hajoltam és gyors puszit nyomta rá. – Sok szerencsét!
Nem vártam meg míg reagál, csak elfutottam onnan, és néztem, ahogy a mikrofon mögé sétál, megköszörüli a torkát, és megszólal.
-          Sziasztok! – köszönt, mire a Shirley-s csapat mögöttem hangosan felsikoltott és tapsolni kezdtek, amibe néhány körülöttünk álló ember is csatlakozott. Gondolom a csajok miatt.
Eric megilletődve elnevette magát, és arcát elfordította a kihangosítótól, míg el nem komolyodott újra és meg tudott volna szólalni. Magam előtt karba fontam a kezem, és az öklömet összeszorítva mélyesztettem körmöm a bőrömbe.
-          Eric Saade vagyok, és azért vagyok most itt, hogy rögtönzött koncertet adjak, és megismerjétek a zeném. Azt csinálom majd, amit szeretek, remélem tetszik – mosolyodott el, amitől valamiért melegség járta át a szívem.
Talán azért, mert attól féltem gyanakvóan áll ez elé az egész ingyen zenélés elé. Féltem, hogy nem fogja élvezni, csak azért mert ez nem tetszik neki, és ezt mutatni is fogja. Ha látszik az arcán, elvesztik az emberek az első benyomás bizalmát, és semmi esélyünk, hogy még több ilyen koncertet hozzunk össze.
Ehelyett viszont most mosolyog erre a maréknyi emberre is, és úgy tűnik boldog, amiért most hihetetlen hálás vagyok neki. Ha nem élvezi is, attól még jól titkolja, és most csak ez számít.
-          You’ve got the looks, you’ve got the beauty inside
You’ve got the looks, that money can’t buy…



14 megjegyzés:

  1. Meghaltam. *.*
    Szia Ninaaaa!! :D
    Hát Istenem, kezdeném is az elején... hallod komolyan azt hittem, hogy ez megtörténik, és már kezdtem megutálni Ericet, amikor... "csak egy álom volt. :D Huhh, megnyugodtam, de rendesen. :D
    Hehh... Cathy beszólásait nagyon bírom. :D Eric pedig, hogy nem nézte végig a lányt, amikor egy szál törölközőben állt előttük, nagyot nőtt a szememben. Eddig is imádtam, de most... nem is ragoznám nagyon, egyszerűen csak: Szerelmes vagyok!!! *.* :D
    Molly... oké, hogy régebben szemét volt meg tényleg sokat ártott Ninah és Eric kapcsolatának, de attól még... most sem sajnálom. :D Valamiért nem megy. Ha volt olyan hülye, és nem vigyázott, most magára vessen, nem tud meghatni. :/ :D
    De melyik számot akarják leforgatni?? :O
    Fingerprints, Backseat, Crashed on the dancefloor, Love is Calling, Rocket Science, Sky falls down vagy a... óóó. :D Without you, I'm nothing? :D Az jó lenne. ;D
    Ninah és Megan mit beszéltek? Mikor? Hol? KIVEL??? Oké, egymással, jól van. :D De tényleg kíváncsi vagyok. :D
    És a végén..Istenem ez mekkora "sháó" lesz, ááá. :D Eric és az ingyen koncert? Mondjuk kinézem belőle, hogy csinálna egy ilyet a zenéje terjesztése érdekében. nyugodtan terjesztheti itt is a zenéjét a házunk előtt, nem fogok megharagudni. :D
    Na de visszatérve.. az álombéli klipforgatás nagyon durva volt.. teljesen megértem Ninaht, amiért ilyen volt, valószínűleg én is így viselkedtem volna... nem baj, hogy sosem jártam Erickel, akkor is ilyen lennék. :D xD
    A fejezet elején pedig a képet egyszerűen..húúú... csorgott a nyálam.. ^__^
    Tippem sincs, mikor hozod a következő fejezetet, de kérlek, minél hamarabb!!! *__* itt abbahagyod a Manboynál, nem fogok tudni mit csinálni. Muszáj kivárnom... tudom, hogy lehetetlen, de sikrülni fog. ;)
    Siessssssss!! Csókollak <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziszaa!
      Te voltál az első, ezt annyira köszönöm! :))
      Örülök, hogy hihetőre sikeredett az álom, küzdöttem vele. Amúgy az a szám ihlette, amit alá betettem, szóval ő a hibás. :D
      Óóó, Eric édes volt, igaz? Mondjuk csak nekünk, mert mi vagyunk Ninah, de Cathy helyében megsértődtem volna. :D
      Nem csalódtam benned Mollyval kapcsolatban.. "most sem sajnálom"--> imádtam, köszönöm! :D Való igaz, nincs okunk sajnálni. Ééén tudom melyik dal lesz leforgatva és neked is ki fog derülni, ígérem. :D
      Ninah és Megan beszélgetési is tisztázott lesz, rajta vagyok. :D
      Eric ne csak a te házadnál szerenádozzon, ide is jöhet!:D Vagy Louis. Bocsi, de tiszta 1D rajongó lettem, mióta kint élek és Lou forever! :D
      Majd fogsz járni Erickel, ahogy én is! :D Álmunkban.. :/
      Már meg is jött a friss, remélem tetszeni fog! :)
      Csókollak, és köszönöm az aranyos szavakat, meg azt, hogy írtál! <3

      Törlés
  2. Szia :)
    Először is az Aniston-Pitt dologban teljesen egyet értek. :P
    Amúgy durva lett volna ha ez nem egy álom lett volna. :D
    Mollyt még mindig nem tudom hova tenni. Bocsánatot akar kérni? :O És nagyon remélem h nem Erictől van a baba!
    Kíváncsi vagyok végül Eric melyik dalt akarja és remélem, hogy Ninah lesz benne a főszereplő lány. :D
    Puszi:ericsaadefan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ericsaadefan!

      Örülök, hogy egyet értünk, nagyon gonosz egy dolog volt az Pittől, de azt is megértem, hogy másba szeretett bele. Ez egy... szar dolog.
      Molly dolga most egy kicsit tisztázódott, de még majd beszélünk róla! :)
      A mai frissből már többet tudsz meg!
      A klippel kapcsolatban pedig majd minden kiderül, vááárom, hogy tetszeni fog-e! :))
      Csókollak és köszönöm, hogy írtál!

      Törlés
  3. Szia! Nem rég találtam a blogodra és elég durva vagyok :"D két nap alatt el olvastam függőséget okoztál nekem :D De persze nem baj hihi*-* imádom Ericet és hát persz Nináht is kár h most ez van köztük de aranyos Ninah h szenved de csak azért se csinál semmit sőt inkább kínozza magát :P Kíváncsi leszek én erre a klipforgatásra mit talált ki Eric :D várom nagyon a folytatást!! puazii :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dórii!

      Két nap alatt? Az komoly azért, minden elismerésem, és végtelen hálám! :))
      Bár én is műveltem hasonlókat. :D
      Ninah valahogy tényleg képes mindig kínozni magát, de közben harcol, és nagyon hülye. Lehet, ha csak hagyná, hogy minden menjen, és nem gondolkodna ennyit, akkor jobb lenne az élete. Várjuk a megvilágosodást! :)
      Jön majd a klip! :)
      Köszönöm, hogy írtál nekem, és köszönöm azt is, hogy olvasol! :))
      Csókollak

      Törlés
  4. Szia :D
    Először is KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM KÖSZÖNÖM :D Valószínű nem miattam de akkor is köszi hogy Molly megbánta :D Én nagyon sajnálom :( És nagyon nagyon dühös vagyok Ericre amiért most nincs mellette.. és remélem Ninah megbocsájt neki és felveszi végre a telefont.. :/ Most már Molly a jók közé tartozik, remélem így is marad és minden oké lesz vele :D Okozott már elég zűrt,de mebánta most már kijár neki a nyugi már csak a baba miatt is.. akinek még mindig nem tudom ki az apja.. :O:O Lassan megőrülök XD És most már azon is agyalok mit mondott Megan Ninahnak? :O Ő is megjavul és belátta hogy gonosz volt vagy csak színjáték? Jézus milyen kavarodás van a fejemben :O
    Eric mit talált ki :O Miből lesz végül a klip? Jajj az az álom.. halálra rémültem mikor elolvastam azt az "édes"es mondatot..
    Hú de nagyon kíváncsi vagyok :D Jajj és Cathy "idegesítő akcentusos" mondatát imádtam :P
    Várom a fejleményeket :D és most már áruld el nekünk kié Molly babája lécci :D És végre Ninah is felvehetné a telefonját...amúgy meg Lénát is megszerettem :D
    pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Roxiii!

      Hát, Molly végkifejlete még odébb van, még semmi sem tökéletes, de örülök, hogy tetszett ebben a részben a karaktere! :)
      Az apa dolog ki fog derülni, már most világítgatom egy kicsit a dolgokat. :D
      Megan és Ninah dolga is még jövő, csak annyi minden van, amit még meg kell mutatnom nektek, de nem megy egyszerre, úgyhogy sajnos várnod kell egy kicsit. :) A klip is még a jövő, de örülök, hogy kicsit elhitted, igaz az álom. :D
      Örülök, hogy sok karakter elnyerte a tetszésed, igyekszem, hogy tetsszen a folytatás is :)
      Köszönöm a véleményed, csóóóókollak

      Törlés
  5. Sziaszia :)
    Hát kezdjük a három számomra legjobb jelenettel :D
    1, "...mert tudnia kell Ninah-nak, hogy sajnálom. Sajnálom, amit tettem." jelenleg ez a kedvenc mondatom és remélem a legjobbakat és hogy Ninah arany szíve megbocsájt Mollynak :) Neki most támogatásra van szüksége.. mindenki hibázhat, de jár egy második esély.. Rubennek is járt :)
    2, "...mert ugyanezt az idegőrlő akcentust hallottam tegnap is"
    itt lesz valami :D Cathy annyira utálja Rubent hogy az már egy kapcsolatért kiált :D Milyen viták lesznek még itt XD
    3, "...Nem az Explosive love lenne a leforgatandó dal."
    ez annyira rendes Erictől :D Tudja hogy Ninah kiakadna és rossz lenne neki.. alig várom már hogy elcsattanjon köztük megint egy csók :D
    Még egy kérdés van bennem... - természeten azon kívül hogy nem tudom ki Molly kicsijének az apja, de ebbe kezdek beletörődni XD, hogy majd egyszer csak megtudom :D - szóval a kérdés :D Megan? Most mi van? :O Jól meglepődtem.. ezt most gonoszságból teszi vagy fél hogy elveszíti a lányát? :O Nem értem..
    Tetszett a rész nagyon siess a folytatással ;)
    Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jenni!

      Nézzük akkor!
      1. - Molly dolga még kiforratlan és a megbocsátás sem jön egyik napról a másikra főleg azután, amit tett. De örülök, hogy tetszett! :)
      2. - Kapcsolatért kiállt.. xD itt meghaltam, köszönöm! :D Nos, igen, elvannak egymással, majd lesznek itt dolgok. :D
      3. - Éééés eltaláltad! Valóban ezért nem azt akarja leforgatni!

      Ígérem megtudod ki az apa... idővel, bár lehet nem lesz számottevő információ. :D Megan is ki fog derülni, ezt is ígérem. Idővel. :))
      Siettem az újjal, itt is van, remélem tetszeni fog! :)
      Köszönöm a kommentárod, és kellemes olvasást a frisshez!
      Csókollak

      Törlés
  6. Szia!

    Előre közlöm, a zene talált, nekem nagoyn elnyerte a tetszésem. Illett a fejezet pörgősségéhez, hangulatához.
    Bírtam a sok szemszöget, ezt is nagoyn kevesen tudják csak megcsinálni, úgy , hogy még jó is legyen. Eleinte nagyon megijedtem az álomnál, hogy úristen, akkor most mivan, megcsókolta?!, de egyből lehullott a lepel, szóval nem problémáztam rajta. De ha optt hagyod abba.. juj. Szóval örülök, hogy nem ott lett vége;) Bár mondjuk az igen szokatlanul rövid feji lett volna...
    Szegény Ninah féltékeny:.. hehehe, kellett neki javasolni ezt a szünetet. És még te reklamálsz nekem, hogy Catherine nem biztos magában, mikor Ninah ugyanazt csinálja:D:D:D:D De mondjuk nem baj, mert kell ilyennek is lenni a történetben. Elvégre miről szólna???
    Kíváncsi vagyok, Eric mit tervez, mti változtat, mi az a szám, mi a koncepció, és mi lesz a 'meglepetés'. Mert ugye NInah miatt csinálja, ugye????
    Nem tudom, mi lehet Mollyval, de nekem kezd szimpi lenni. Csak ki az apa???!!! Remélem, nem Eric, bár azt tényleg nem hinném., Mindegy, míg ki nem derül, é aggódni fogok...
    Lesz valami Cathy és Ruben között, rremélem;D Összeillenének.
    Siess a kövivel!!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orchidée!

      Örülök, hogy tetszett a zene, én is hasonlóképp vélekedtem, és valahogy minden jól esik, ha megemlítik a zeneválasztást. :)
      Gondoltam, hogy fájdalmas vég lett volna az álmos rész, úgyhogy nem vagyok gonosz.. :D De elhiszem, hogy becsapós volt. :))
      Jól van, jól van, értem én a célzást, való igaz, hogy Rine és Ninah egyformán hülyék, de majdcsak megjön az eszük. Ugye megjön?! :D
      Ninah-nak csinálja, hogy könnyebb legyen elviselnie ezt az egész forgatósdit, de majd kiderül mi a terve.
      Molly dolga majd kiderül jobban, bár ma is lett belőle csepegtetve, és Cathy dolga is folyamatban van, bár még távol a végkifejlet. :)

      Köszönöm, hogy írtál nékem, köszönöm a véleményed! Csók néked

      Törlés
  7. Sziaaa! :)))

    Imádtam a fejezetet, szerintem nem mondok vele újat! :))
    Az elején nem is sejtettem, hogy az egy álom, nagyon jól leírtad. És tudod miért imádtam? Mert Ninah rájött arra, hogy neki Eric kell! Végre! :) Haladunk! Már "csak" vissza kell szerezni, és megtartani annak ellenére, hogy mindig van valaki, vagy valami, ami közbe akar nekik tenni.
    Ez a Cathy leányzó nekem eddig szimpi, tetszik a stílusa, kicsit hasonlít Ninah-ra! Hasonlóan szókimondó és határozott, bár rendetlen! Nagyon tetszett az a rész, mikor a fiúk végre bemehettek a lakásba és oltári nagy rendetlenség volt, úgy látszik Eric kis rendmániás! :) Vicces lehetett három esetlen férfi látványa ahogyan a ruhákkal megpakolt kanapén szoronganak, megnézném egyszer! :D
    Azt hittem, hogy ha megtudom, mit akar Eric Cathytől, akkor már világos lesz minden, de nem az. Vajon miért nem az explosive love-ot akarja Eric? Mi a terve ezzel az egésszel? Jaj, én féltem, mert azért nem valami rendes tőle, hogy kihagyja Ninah-t ebből az egészből, bár biztos megvan rá az oka. :)
    Mollyn nagyon kiakadtam...nem hinném, hogy Eric az apa, mintha már mondta volna, hogy nem. De akkor meg mi a francot akarsz ez a liba Ninah-túl? Lehet, hogy most sajnálni kellene, de nekem még nem megy, túl sok szemétséget művelt, de remélem ezt már nem akarja gyarapítani!
    Mi történt Megannel? Megvilágosult? :) Nagyon érdekel, hogy mit tehetett, ami miatt a lánya esetleg képes lenne kevésbé utálni, vagy akár idővel megbékélni.:)
    Ericre én is mérges voltam, szegény Ninah, azért nem lettem volna a helyében, mikor annyira aggódott. Kíváncsi leszek milyen lesz a koncert, remélem nem szúrja el, mondjuk ő annál profibb.:)
    Most is annyi minden fúrja az oldalamat, és annyira tetszett a fejezet, remélem hamar jön a következő! Puszi: Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ági!

      Imádtad! *.* Ezt annyira jó olvasni mindig, úgyhogy bár azt mondod, nem mondasz vele újat, mindig melegséget varázsolsz ezzel a szóval a szívembe! :))
      Ninah tudja már, hogy mit akar, és igen, lassan megkezdődik a visszahódítási hadművelet, csak még idő kell. :D
      Cathy egy kicsit nyersebb azt hiszem, és nagyon amerikai, de majd ezt még megpróbálom érzékeltetni. Az kép pedig engem is érdekel. :D
      A tervét jobban kifejtem majd, majd, amikor eljön az ideje. Sajnálom, hogy ennyi majd van a történetben, de sok a kérdés, és nincs időm egy fejezetben mindent kifejteni. :D
      Nem, nem Eric az apa, de valaki más igen, ugyebár. :)
      Megértem az ellenszenved Molly iránt, bennem is tombol, talán megtudjuk a miérteket hamarosan! Megint csak; majd. :D
      Megan és Ninah beszélgetése is lészen, és nem, nem mondom ki, hogy mikor. :D

      Megérkezett a következő, remélem tetszik majd nekem, és olvashatok kedves szavakat, bár amilyen szerencsém van, még sosem kaptam tőled csúnyát. :D
      Köszönöm, hogy írtál nekem, és csóóókollak! :)) <3

      Törlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)