2012. április 14., szombat

Chapter 65

Sziasztok!


Nem tudom mondtam-e már, hogy mennyire imádlak Titeket, és mennyire sokat segítetek, így ha még nem, most megteszem; Imádlak Titeket és mindent nagyon köszönök! Az összes kommentárt és szót, amivel megtiszteltek. :)
A frisshez sok hozzáfűznivalóm nincs, nagyon kíváncsi vagyok a véleményeitekre!
Jó szórakozást!
U.i.: A kommentár válaszokat alul meg is találjátok, most kezdem őket megválaszol. Köszönöm! Zenék ajánlottak! ;)



Everyone has a different face
(Mindenkinek van egy másik arca)


Nem tudom mi idegesített jobban a sikítozó lányok, akik a folytatást követelték, azaz a zenével egybekötött sztriptíz showt, vagy pedig az, hogy Eric ezt látványosan élvezte.
Nem vagyok féltékeny, csak egyszerűen borzalmas nézni, hogy más lányok vetnek szemet arra a fiúra, akibe én vagyok szerelmes, akivel én rontom el állandó jelleggel a kapcsolatom, akivel még küzdenem kell, hogy boldogok lehessünk. Hogy boldog legyek.
Ők pedig nem tudnak semmit, leszámítva a csinos pofit, a szexi hangot, és a dögös számokat. Mégis mit tudnak ők arról, hogy én min mentem keresztül, hogy miket éltem át, hogy a fiú mellettem legyen. Hogy milyen harcokat vívtam és nem csak magammal.
Most pedig itt vannak előttem, minden pontosan itt van előttem, amitől félek. Álmaim fiúja, aki most is az enyém lehetne, és nem legeltetné a szemét más nőkön kaján mosollyal az arcán, vagy ha meg is tenné, jogosan lennék felháborodva. De nem az enyém, mert elrontottuk.
Itt vannak azok a lányok, akiktől féltem, akik amerikaiak, akiknek semmi sem szent, akik Los Angelesben élnek, és pontosan ők azok, akikre szükségünk van, hogy Eric feljebb jusson.
Látom az arcukon a vidámságot, a jókedvet, szemükben a tüzes csillogást, a fényt, ami azt jelzi, megtalálták a mai prédát. A legborzasztóbb, hogy nekünk pontosan ez is kell. Az kell, hogy Eric elérhetőnek tűnjön, hogy azt higgyék nincsen senkije és szingli. Hogy nők ezrei, milliói olvadjanak majd el egy-egy mosoly láttán, gondolva, ez most nekik szól, különlegesek.
Végül én leszek az, aki a TV mögött ül a kanapén hatalmas bödön fagylaltot kanalazva, Eric Saade-t bámulva, és arra gondol, az enyém volt, és soha többet nem lehet. Nem nekem szól ez a mosoly, holott volt, hogy más felé sem küldött ilyet.
Nem nekem küldi ezt a csókot, és nem nekem üzeni csillogó tekintettel, hogy hamarosan találkozunk.
Megőrjítenek a bennem tomboló racionális és ésszerűtlen, képzelt ellentétek, és az, hogy képtelen vagyok eldönteni, hogy most valóban a jó úton haladok-e, vagy csak azt hiszem.
Mert akárhányszor a szemébe nézek, a mély szépségbe, azt érzem, hogy nehéz távol tartanom magam tőle, nehéz nem mellette lenni, nem a barátnője lenni. És a nehéz az vajon jót jelent?
Azt jelenti, hogy a jó úton járok, hogy egyszer újra az enyém lehessen, vagy azt, hogy régen letévedtem arról az útról, ami visszavezet a boldogságba, a boldog, és távoli Svédországba?
De attól félek, a másik eshetőség, miszerint az általam vélt jó út az a könnyebbik… nos, hogy ez utóbbi a valószínűbbik.
Lehet, hogy gyáván megfutamodva a könnyebbik utat választottam és nem a helyesebbet. Vele kellett volna maradnom és meghallgatnom a magyarázatát, hogy aztán eldöntsem megbízom-e benne, vagy most próbálgatom őt magát, hogy külső szemlélőként bizonyosodjak meg arról, méltó a bizalmamra.
Viszont, ahogy a mostani pillanatot élem meg, mikor rápillantok az arcára, amin éppen elterül a szexi, féloldalas mosolya, amikor látom milyen mozdulatokkal „teszi magáévá a mikrofont”, hogy hangosabb, és elvetemültebb sikolyokat fakasszon, úgy érzem a helyes döntést hoztam, és kezdem megbánni, hogy még mindig egy hősként, és életem férfijaként tekintek rá.
Persze mindez nem magyarázat arra, hogy Shirley minden magyarázat ellenére hogyan érezte magában az erőt és a bátorságot arra, hogy a fiúra locsolja egy üveg víz tartalmát, aminek útját aztán mindenki végigkövethette szemével kezdve az izmos felsőtesttel, egészen addig a pontig, míg az első cseppek el nem tűntek a nadrágja szegélyénél.
Felháborodva kaptam el a tekintetem, és elfordulva a számhoz kaptam a kezem, és erősen ráharaptam az ökölbe szorított kézfejemre. Lehunytam a szemem, elszámoltam lassan tízig és imádkoztam Shirleyért, hogy ne kerüljön a szemem elé a mai nap folyamán többször.
A táskámba nyúltam vízért, ami a tikkasztó kaliforniai hőségnek köszönhetően már a negyedik lecserélt palack volt, mikor megéreztem telefonom rezgését az egyik eldugott zsebben.
-          Igen? – emeltem a fülemhez a készüléket, majd rászorítottam a vállammal, hogy le tudjam csavarni az üveg tetejét, és frissítőhöz juthassak.
Felsőtestemmel hátrafordultam Eric és a sikítozó libák felé, hogy megbizonyosodjak, a kordon gondolata nem elvetendő a következő ilyen fellépéskor, amikor végre megszólaltak a vonal másik végén.
-          Szia Ninah!
Az első korty hűvösen szántotta végig a torkom, de a következőnek már nem jutott ideje, mert az ismerős hangtól meghűlt az ereimben a vér, és ledermedve engedtem, hogy kicsusszanjon a kezemből a palack. Tétován léptem hátrébb és néztem, ahogy a víz lassan megindul a kissé lejtő térköves úton.
Leejtettem a vállam, miközben jobb kezemmel már a telefon felé nyúltam, hogy biztonságban tudhassam, és könnyebb legyen az elkövetkezendő pillanatok bármelyikében kinyomni a hívást.
-          Molly? – hallottam meg a saját rekedt hangom, ami akaratlanul tört felszínre.
-          Annyi mindent szeretnék mondani, de mindenekelőtt hatalmas nagy bocsánatkéréssel tartozom mindenért, amit tettem.
-          Ez most valami vicc? – bukott ki belőlem, miközben távolabb sétáltam a koncert helyszínétől.
-          Nem én tényleg… - kezdett bele újra halkan, de már nem bírtam, egy pillanat alatt elszakadt bennem valami, és idegesen szóltam a telefonba.
-          Sajnálod? Komolyan? Ha már egyszer elcseszted az életem, ami mellesleg profi munka volt, legalább legyél rá büszke, és ne süllyedj le idáig, Molly. Szánalmas vagy, még egyszer ne hívj! – nyomtam ki, miközben kifújtam magam, remélve, hogy ezzel távozik belőlem a felgyülemlett feszültség, ami immár nem csak Ericnek volt köszönhető.
Úgy érzem, hogy ma újabb beszélgetés elébe nézünk, aminek ma nem más lesz a témája, mint Molly Sandén.

/Cathy/

Nem tudom hova tettem a józan eszem akkor, amikor egy héten belül már másodszorra parkoltam le a Miles ház előtt. Leállítottam a motort, és beletörődön dőltem hátra az ülésben, fejem a támasznak döntöttem és lehunytam a szemem.
Kezdtem úgy érezni, hogy akaratomtól függetlenül cseppenek bele egy olyan ügybe, ahova nem kellene. Vagy megbánom, vagy megbánom, de más lehetőségem nincs, és ez aggasztó, mert mindezek ellenére nem dugom vissza a kulcsot az indítóba és nem farolok ki, mint ahogy azt szívem szerint megtenném, és ahogy sejtésem szerint kéne.
Sosem találkoztam Ninah Miles-szal ezelőtt, és nem is volt róla kialakult képem, de tudtam ki ő. Egy híres rendező lánya, annak a rendezői, akit én tisztelek, és akit példaképemnek mondhatok. Most pedig még két napja sem vette fel velem a kapcsolatot, de már szert tettem egy igen arrogáns svéd gyerekre, és Ninah három barátjára, és már most annyi kérdés tolong a fejemben, amire nincs válaszom, és amely kérdések mindig ugyanarra a személyre mutatnak.
Ninah Miles.
Kinyitottam a szemem, és soha jobbkor, éppen abban a pillanatban lépett ki a földszintről a múltkori gyerek, és tekintete megütközött a kocsimon. Másodpercekig nézte, pontosan a szélvédőd nézte, és ha nem tudom, hogy nem néz a szemembe, mert ilyen távolságról lehetetlen, akkor bizton állítanám, hogy pontosan tudta ki ül a kocsiban, és kemény tekintetéből ítélve azt is sejti miért vagyok itt.
Oldalra fordulva kioldottam a biztonsági övem, az utas oldali ülés felé nyúltam apapírokért és a táskámért, majd kinyitottam az ajtót, és kényelmes lassúsággal kiszálltam az autóból.
Tartottam a kontaktust a férfival, aki immár teljes testéve felém fordulva várta a következő lépésem, én pedig miközben visszalöktem az ajtót, és beriasztottam a kocsit, a pokolra kívántam az egész hercehurcát, és legfőképpen azt, hogy nem vagyok képes otthon a seggemen ülni, és nem belefolyni ebbe az egészbe, amit úgyis megszívok.
-          Úgyis megbánom – sziszegtem, miközben elindultam a rám várakozó férfi felé.
-          Minek köszönhetjük újra itt a látogatását Miss Sweanson? – kérdezte meg sem várva, hogy elé érjek, én viszont nem voltam hajlandó méterekről válaszolni, megemelni a hangom, és engedni a nőiességemből, így kényelmesen folytattam a sétám.
A férfi arcát néztem, és elgondolkodtam, hogy vajon minden svéd pasi ilyen jól néz ki, vagy csak nekem sikerült a leghelyesebbekkel találkoznom. Kétség kívül az egyik legszebb kék szem mérte végig testem, amelyet most kissé szúrósan, és hideg jégcsapként éreztem magamon, amitől akaratom ellenére is rosszul éreztem magam. Lazán zsebre dugta a kezét, és éreztetve, hogy ő játszik hazai pályán, kihúzta magát, és csak úgy sugárzott belőle a magabiztosság. Sajnos vesztére, mert sosem bírtam elviselni, ha ők nélkül volt valaki eltelve magától, így azt hiszem emberére talált. Alig várom, hogy letöröljem azt a fölényes mosolyt az arcáról, és hogy minden egyes alkalommal amikor találkozunk meghunyászkodjon előttem, és ne merjen még egyszer beszólni.
-          Üdv Mr… - hallgattam el tétovázva, hogy érzékeltessem, nem tudom a nevét, de nem is érdekel a tudatlanságom.
Válaszát meg sem várva sétáltam el mellette és beléptem a házba és újra lassan körülnézve sétáltam egyre beljebb és beljebb. Nem telt el pár másodperc, a férfi a nyomomban volt, halk, kényelmes lépteit magam mögött hallva indultam el a konyha felé.
-          Most is Ninah-t keresem, de ha lehet, kímélj meg az ordibálásodtól – villantottam felé egy gúnyos mosolyt, mire felhorkant, megszaporázta lépteit és elém került.
-          Milyen ügyben keresed?
-          Közöd? – emeltem meg a vállam, és kíváncsian vártam rá, ami inkább a reagálásának szólt, mintsem válaszának.
-          Van – jelentette ki egyszerűen, és egy gyors mozdulattal kikapta a kezemből a papírokat. – Aha! – kiáltott fel és ellépett előlem, hogy ne érjem el kapkodó kezemmel a lapokat.
Ahelyett, hogy kétségbeesetten próbálkoztam volna, csak kihúztam magam, és lassan felé indultam, mire a férfi óvatosan hátrálva, felpillantás nélkül pásztázta a sorokat, hogy minél rövidebb idő alatt, minél több mindent megtudjon. Ő is tisztában volt vele, hogy azok a lapok hamarosan az én kezemben lesznek.
-          El akarod mondani Ninah-nak? – szegezte nekem a kérdést megtorpanva, mire én is megálltam.
Értetlenül néztem rá, nem hittem volna, hogy képes normális emberi hangsúlyban megszólalni és úgy beszélni velem, valamint mintha aggódást véltem volna felfedezni a hangjában. Minden arra engedett következtetni, hogy tudott Ericék tervéről, tisztában van a kockázatokkal, és azzal is, hogy én vagyok az egyetlen személy, aki tönkre teheti ezt a csodálatos tervet.
Nem rossz szándékból tenném meg, egyszerűen úgy érzem, hogy gyerekes hízelgés, amivel Eric át akarja verni, vagy kedvesebben fogalmazva, amivel Eric meg akarja lepni Ninah-t, de a felnőttek világában élünk, és egy ilyen változtatás nem így megy. Nem történik egyik pillanatról a másikra, és egy menedzsernek joga van tudni.
-          Ez nem Svédország, ez így nem legális – nézek a férfi szemébe, mire az elneveti magát.
-          Minden amerikai ennyire el van telve magától és a nemzetiségétől? Mi az, hogy ez nem Svédország?
-          Most kivételesen nem bántásból mondtam – vetettem oda és kikaptam kezéből a papírokat. – Amúgy meg van mire büszkének lennünk!
-          Ahogy nekünk is – válaszolt lazán majd megfordult és elindult vissza a nappaliba.
-          Hé, állj meg! – kiáltottam utána, és megszaporáztam lépteim.
Szó nélkül sétált tovább egészen a kanapéig, ahova levetette magát, és kérdőn pillantott fel az arcomra. Eltitkolni meg sem próbált mosoly játszott az ajkain, kék szemében kaján csillogást láttam, amitől visszatért kezdeti idegességem.
Miért jöttem én ide?!
-          Meséld el mi ez az egész!
-          Nem hiszem, hogy sok közöd lenne hozzá. Annyit kérünk csak, hogy az első forgatási napig Ninah ne tudjon a változásokról.
-          De ezt nem tehetem meg! Ő bérelt fel, ő fizet, ő diktál, én pedig beszámolok a fejleményekről. Ő készül modellekkel, és a többivel, mégis mit fogunk csinálni velük az első nap? Megmondjuk, hogy bocsi, más a terv, mi lenne, ha hazamennétek?
-          Nos, ha csak ez az egy problémád van, megnyugtatlak, a szereplőket én szervezem be, felajánlottam segítségem Ninah-nak, és mivel én is benne vagyok a tervben, eszemben sincs modelleket toborozni. Részemről senki nem lesz ott az első nap – emelte mindkét kaját a kanapé háttámlájára és kényelmesen végigfektette azokat annak tetején.
-          Tudod elég idegesítő az önteltséged – jegyeztem meg csípősen, majd leültem vele szemben az egyik fotelbe.
-          Valami hasonlót akartam én is mondani neked – villantott rám egy mosolyt, amire egyszerű grimasz volt a válaszom.
-          Ki vagy te?
-          Ó, szóval a második találkozásunk második félidejében már érdekellek annyira, hogy megkérdezd a nevem? – dőlt előre maga előtt összekulcsolt kézzel, mire csak kimérten rámosolyogtam.
-          Ne hidd, hogy még egyszer megkérdezem, szóval mondd!
-          Ruben Aglander vagyok, svéd zenei producer és az egyik legnagyobb lemezkiadó cég feje Svédországban.
-          És miért vagy itt… Ruben? – ejtettem ki a nevét furcsa hangzással, ami az ő fülét is sérthette, mert elmosolyodott.
-          Érzelmi, és racionális okokból – vonta meg a vállát.
-          Szóval te is jelentős részét képezed a Ninah sztorinak – állapítottam meg inkább csak magamnak, mire érdeklődve vonta össze szemöldökét, és alig észrevehetően kijjebb csusszant a kanapén, és már majdnem a peremén ülve hajolt felém.
-          Miről beszélsz?
-          Először veled találkoztam, aztán jött az a másik három, és úgy érzem, ti mind a sztori részei vagytok, csak neked és a másik szépfiúnak, Ericnek, különleges fejezetek jutnak.
-          Hm… érdekes – simított végig az arcán, én pedig lesütve a szemem, álltam fel.
Mennem kell, ha nem akarok elkésni, és nem akarok baromságot csinálni.
Mozdulatomra Ruben automatikusan reagált, és szinte csak egy másodperc késéssel pattant fel a helyéről.
-          Jól van, legyen. Nem mondom el azt a változást Ninah-nak, de akkor ismerni akarom az egész történetet.
-          Ez nem így megy. Nem teregethetem ki valakinek a magánéletét – fakadt ki, teljesen jogosan, de ezt most nem vallom be neki, és nem is érdekel.
-          A sajátodat félted, vagy az övét? – léptem felé önkéntelenül is, és mélyen belenéztem a kék örvénybe.
-          Mindkettőnkét. Ha napvilágot lát, akkor…
-          Én nem mondom el senkinek, és más választásod nincs. Megtalálom Ninah-t, és elmondok neki mindent – mosolyogtam rá veszélyesen, mégis visszafogottan, amely gesztussal egyértelmű utalást tettem természetemre, és hajlandóságomra.
-          Jól van, de…
-          Nincs semmi de! Te engem nem fenyegethetsz, mert egy senki vagy, és még csak állampolgárságod sincs – fordultam meg és abba az irányba indultam, ahonnan érkeztem.
Idegesen szívtam be kitágult orrlyukaimon a levegőt, amik megremegte a felgyülemlett idegességtől, és cipőm kopogása sértő volt a feszült csöndben. Minden annyira megfeszült bennem, hogy attól féltem elég egy apró történés és robbanok. Érthetetlen volt számomra ez a hirtelen hangulatváltozás, az, hogy pillanatok alatt húztam fel magam szinte a semmin, és nem volt rá jó magyarázatom, vagy egyáltalán bármiféle válaszom. A gyomrom ideges görcsben összerándulva várta a szabadulást, amikor megéreztem egy kéz fonódását a csuklómra.
-          Amerikai picsa – rántott magához Ruben, és testem az övének ütközött.
Szikrázó tekintettel, ám kissé megilletődötten néztem fel az arcára, és mélyen beszívtam férfias illatát. Egy pillanatra elbódultam és szívem szerint lehunytam volna a szemem, hogy átadjam magam a pillanatnak, de nem adom meg neki ezt az örömöt.
-          Svéd seggfej – csapott le ajkaimra, amik önkéntelenül is megnyíltak előtte.
Éreztem, ahogy keze megindul a derekamról a hátam felé, majd a tarkómra szorítja azt, és közelebb húz magához. Teljes testem az övének préseltem, éreztem minden rezdülését, szívének minden apró dobbanását, szakadozó, és egyben kapkodó légzését, testének melegét.
Körülöleltem a nyakát, és gyengéden beleharaptam az alsó ajkába, mire elmosolyodott, és egy mozdulattal a lágyékára emelt.
A táskám halkan koppanva ért földet, a papírok körülöttünk mindent beborítottak, és a legkevésbé sem akartam a jövőre gondolni. Lábaim körülfontam a férfi testén, és hagytam, hogy a keze a fölsőm alá szántson, és egyetlen szakavatott mozdulattal kioldja a melltartókapcsom.
Sem ellenkezni nem volt időm, sem erőm, és a legkevésbé sem volt akaratom.
Felsóhajtottam, ahogy keze a hátamról az oldalamon keresztül az oldalamra siklott, és lágyan megmarkolta melleim.
Mosolyogva hagytam, hogy változtasson a testhelyzeten, az ölébe kapjon, és felsétáljon velem az emeletre.

/Ninah/

Egy, a koncerttől viszonylag távoli árnyékos helyen ültem, és messziről néztem az egészet. Lábaimat felhúztam, és szorosan öleltem, államat a térdemen nyugtattam, miközben másik kezemmel az új hideg vizes palackot tartottam, és élveztem az egyetlen hűs pontot a napomban.
Összehúzott szemekkel nézte a férfi minden mozdulatát, és közben rohamosan telt az idő, és el fog jönni az a pillanat, amikor fel kell innen kelnem, odamennem hozzá és valamit mondani.
Mondanom kell, hogy jó volt, és bár ez kétségtelen, nehezemre fog esni, hogy ne kössek bele abba, hogy flörtölve kacsingatott minden lányra.
Nem tudom, hogy azzal tennék-e jót a kapcsolatunknak, ha féltékenykednék, és megmondanám kerek-perec, hogy ez fájt, vagy azzal, ha csöndben tűrök és remélem, hogy az együtt töltött idők után csak észreveszi, ha valami bajom van.
Ha pedig esetlegesen nem venné észre, még mindig előtérbe engedhetem a bennem lapuló kisördögöt, és hagyom, hogy a gonoszság, és a féltékenység által vezérelve egy másik fiúval lásson Eric, és érezze, amit én most.
De ez szimpla hülyeség, ráadásul mi van, ha semmit nem érek el vele, és kijelenti, ami úgyis igaz, jelenleg nem vagyunk együtt, okom sem lehetne féltékenykedni, ahogy neki sem, így áldása ránk.
Hacsak nem egy olyan emberrel teszem ezt, akit nagyon utál…
-          Hagyd abba a gondolkodást Ninah, mert rosszat tesz neked… - morogtam magamnak, miközben elemeltem az állam a helyéről és úgy helyeztem el a fejem, hogy a térdeim a szemem elé kerüljenek, és kényelmes nyomással enyhítse az égető érzést.

***

Ott álltam a lányokkal, és megvártam, míg Eric az utolsó autogramot is kiosztotta, bájosan elcsevegett mindenkivel, mosolygott, kacéran beletúrt a hajába, meglengette magán a már megszáradt pólóját, és hangosan, hátravetett fejjel kacagott minden lány gyenge beszólásán, vagy hízelgésén. Talán nem túlzok sokat, ha azt mondom, hogy majdnem ugyanolyan hosszú volt maga az akció utáni bájolgás, mint a koncert.
Mikor az utolsó lány is elment Eric megfordult, nagyot fújt, és a hangfalak felé indult, ahol felkapott egy üveg vizet, és fél pillanat alatt magába döntötte az egészet.
Kiszáradt szájjal és torokkal próbáltam nyelni, de csak fájdalmas kaparást éreztem a felszabadultság helyett. Teljes testemmel felé fordultam és eldöntöttem, hogy bár most fogalmam sincs, hogy mit fogok mondani, tudni fogom, ha majd odaérek. Valami dicsérőt fogok, kedveset, egy kis kritikával egybeöntve.
Ericet semmi sem érdekelte, teljesen kipurcanva, elfáradva ült le a forró földre, és hátát a hangfalnak vetve nézett előre, és magában mosolygott. Tudtam, hogy boldog, mert elégedett magával, kitűnő munkát végzett, imádták őt, és rosszabbra számított. Nem hitt magában, komolyan nem is értem hogyan viselkedhetett Svédországban a pályája kezdetén.
A fiúk, akik a hangszerelésért voltak felelősek, már első bólintásomra elkezdték a munkát, és már rakták a teherautóra az erősítőket.
Meguntam a várakozást, és fogyott az időm. Nagy levegőt vettem, és összeszűkült gyomorral, enyhe hányingerrel indultam meg Eric felé, aki fel sem nézve várta meg, míg mellé érek, majd leülök mellé, és elveszek a másik oldaláról egy vizes palackot.
Meg sem moccant, mikor átnyúltam felette, amikor testem az övét súrolta, vagy mikor hajam a mellkasát csiklandozta, vagy amikor megérezhette volna az illatom. Semmire sem reagált, ami valamikor elvette az eszét. Csalódottan hunytam le a szemem, és nem nyújtottam tovább a mozdulatot, mint, ami a természetes lett volna.
Egyetlen korty ment le a torkomon, azt is úgy éreztem, mintha a következő pillanatban ki akarna jönni.
-          Jó voltál – böktem ki gondolkodás nélkül a lehető legidiótább dicsértet.
Eric rám sem pillantva, enyhén bólintva szólalt meg.
-          Kösz.
Kösz? Ennyi? Komolyan?
-          És utállak – szögeztem le, és bár baromságot mondtam, nem bántam meg.
Végre felém nézett, szeme felszabadultan, boldogan csillogott, de arcát laza maszk mögé rejtette. Hunyorítva pislogott rám, hogy szemét ne égesse a Nap, térdeit terpeszbe felhúzta, és könnyedén megtámasztotta rajta könyökeit.
-          És miért? – tette fel a teljesen érthető, és evidens kérdést, amire nekem viszont már nem volt egy jó válaszom sem, csak az igazság.
-          Mert… - kezdtem lendületesen, majd elhallgattam, és elvettem arcáról a pillantásom.
Magam elé néztem, és éreztem, ahogy még melegebb lesz körülöttem minden. Felelsz, vagy mersz? Felelsz, vagy mersz? Felelsz vagy… a francba!
-          Mert túl jó volt minden, és te élvezted, és a lányok megőrültek érted, és mert láttam, hogyan néznek rád – daráltam egy szuszra szinte mindennemű érzelem nélkül, majd lesütöttem a szemem, és vártam A reakciót.
-          Nehéz volt, igaz? – éreztem meg Eric száját az arcomon, ahova kedves puszit nyomott, majd feltolta magát, és elém állt.
Felnéztem tökéletes arcára, amin hatalmas, ellenállhatatlan mosoly terült el. Kezét nyújtotta felém, amit hezitálás nélkül fogadtam el, egyedül amúgy is képtelen lettem volna felállni.
-          Velem ebédelsz ma – jelentettem ki, és elindultam előtte a kocsim irányába.

***
-          Gondolom nem azért hívtál meg ebédelni, hogy dicsérj még – kezdett bele Eric abban a pillanatban, ahogy leadtuk a rendelést.
-          Való igaz, és nem is akarok kertelni, mert elegem van, szóval Molly. Mindent tudni akarok, ami Mollyval kapcsolatos.
-          Mi ez a nagy felindultság? Eddig nem izgatott – vágott értetlen arcot előre dőlve, mire elővettem a telefonom, és az arca elé tettem a bejövő hívásaimat jelző lapot.
-          Ismerős szám?
Eric halkan nyelt, és láttam, ahogy az ádámcsutkája föl-alá jár idegességében.
-          Akkor mi folyik itt? Kié a gyerek? Milyen terhesség? Miért írta meg neked, és miért hívott ma fel engem?
-          Miután elmentél, valahogy Molly mindig ott volt, ahol én, és kezdetben nagyon tepert. Direkt újságírókat hívott oda, ahol én voltam, majd véletlenül a karomba zuhant, én meg csak nem hagyhattam, hogy leessen, így elkaptam, a gépek máris kattantak, és kész is volt a sztori. És ez ment hetekig, míg egyszer meg nem elégeltem, és egy akciója alkalmával mindennek elhordtam, megmondtam az összes újságírónak az igazságot, az tolluk pedig szorgosan szántotta a papírokat, és napokon belül megjelent minden létező újságban a kirohanásom, és ami a legmeglepőbb, túlzások nélkül. Mollyt utána napokig nem láttam, sem egy fellépésemen, sőt, még a sajátjait is lemondta, és senki nem tudta mi van vele. Nem volt már tőle a telefonomon nem fogadott hívás vagy üzenet. Nem izgatott, nem ijedtem meg, meg kell mondjam csak fellélegeztem, mert ezek után a következő lépés az lett volna, hogy bírói végzéssel tartom magamtól távol. Aztán egyik este a lakásomon voltam, amikor csengettek, én pedig gondolkodás nélkül ajtót nyitottam, és Molly állt ott kisírt szemmel.
-          És beengedted? – meredtem rá felháborodva.
-          Mégis mit tehettem volna? Elküldöm? Egy nőt, aki nyilván a segítségemre szorul és nincs stabil érzelmi állapotban? Ha elküldöm, és rácsapom az ajtót és valami történik vele, az az én felelősségem, és nem tudnék nyugodtan aludni. Igen, beengedtem. Nem vagyok szörnyeteg, akármennyit is ártott nekünk – válaszolta diplomatikusan, miközben megvonta a vállát.
Fújtatva dőltem hátra a székemben, és karba fontam magam előtt a kezem. Tudtam, hogy igaza van, és nem is nézem ki belőle, hogy olyan kegyetlen és gonosz lenne az exével, mint én, de csessze meg, miatta tartunk most itt.
-          Bevezettem a szobába, leültettem a kanapéra, és tettem elé egy pohár vizet, majd leültem vele szemben és hátradőlve vártam, hogy végre megszólaljon. De nem mondott semmit perceken keresztül, nekem pedig próbára kellett volna lassan indulnom, így bár nem szólaltam meg, de előredőlve, és rámeredve jeleztem, hogy jobb lenne, ha belefogna a mondókájába. Észrevette magát, és remegő kézzel, némán nyúlt a kabátzsebébe, ahonnan egy műanyag valamit vett elő. Elém lökte az asztalon én pedig felismertem a terhességi tesztet, már a színskálával is tisztában voltam a Mollyval töltött évek után…

/Svédországban, Eric lakásán három hete/

-          Te terhes vagy? – tettem fel a már eleve megválaszolt kérdést, de muszáj volt az ő szájából hallanom.
-          Egy ideje – bólintott, én pedig éreztem, ahogy minden szín kifut az arcomból.
-          Pontosan mennyi ideje? – nyeltem, és nem akartam hallani a választ, de tudtam, hogy nincs más választásom.
-          A második hónapban vagyok.
-          Ki az apja?
Nem húzhattam a kérdést, ez az egyetlen, ami érdekel. Sosem tudnék többet Ninah szemébe nézni, ha kiderülne, hogy az enyém a gyerek, és nem vagyok biztos abban, hogy nem voltam együtt Mollyval két hónapja. Vad bulik voltak, és én… én…
-          Nem tudom, Eric – mondta halkan, mire felüvöltöttem, és láttam, hogy Molly összerezzen.
Mindkét kezem a fejemre szorítottam és olyan erővel nyomtam két oldalról, mintha csak össze akarnám préselni. Hatalmas köd lepte el az agyam, az indulat pillanatok alatt hatalmasodott el fölöttem, és azt éreztem, hogy törni akarok. Törni és zúzni, és senkinek sem kegyelmezni.
Miért történik most ez velem? Mi a büdös francot fogok csinálni?
-          A picsába – öklöztem az első elém kerülő szekrénybe, ami hangos reccsenéssel vált meg a zsanérjaitól.
-          Sajnálom, Eric, én… én nem akartam – szipogta felém fordulva.
-          De mi az, hogy nem tudod? Mégis hány férfival feküdtél le két hónapja? – gyűlöltem, hogy így kellett azzal a nővel beszélnem, aki valamikor a mindenséget jelentette nekem, de jelenleg színtiszta gyűlöletet, és haragot éreztem. Egy csöppnyi sajnálat sem volt iránta.
-          Nem vagyok biztos benne, hogy…
-          Mi a büdös faszomban nem vagy biztos, Molly? Hm? – hajoltam le az arcához szikrázó tekintettel, ő pedig hatalmas kitágult kék szemeivel nézett rám, láttam, ahogy reszket a félelemtől. Tőlem félt.
-          Adj vért, és kiderül. Megállapíthatjuk – nyelt, én pedig kiegyenesedtem és felvettem a kabátom.
-          Most megyünk! Azonnal – fogtam meg a karját, és bármiféle kérdés nélkül rángattam fel a helyéről, ki a lakásból, egyenesen a kocsiba.

/Jelen/

-          De akkor most ki az apa? És miért írta meg neked, hogy terhes, ha úgyis tudtad? – tettem le a tányér szélére az evőeszközeim, és megtöröltem a szám.
Semmit sem értettem.
-          A vizsgálat eredménye nem azonnal született meg. Három hetet kellett volna rá várni, de protekcióval ezt lerövidítettük nem egészen két hétre, és kiderült, hogy nem tőlem van a kicsi – magyarázta, mire akaratlanul is felsóhajtottam, holott tudtam, hogy nem ülne most itt velem szemben, és nem beszélgetnénk ilyen lazán, ha valóban tőle lett volna Molly gyereke. – Fellélegeztem, és tagadhatatlan, hogy úgy meggyűlöltem Mollyt, mint még eddig soha. Az eredmény után nem kerestem többet, nem érdekelt mi van vele, és hogyan vészeli át ezt a nehéz időt, úgy gondoltam ott van neki a családja, a szerettei, pont nem én kellek a képbe. Aztán hallottam, hogy kórházba került, mert elvérzett. Amikor meghallottam, én… - némult el Eric, és az asztalt fixírozva kereste a szavakat, amik nem akartak a szájára jönni. Úgy láttam, mintha ő maga sem tudná hogyan fejezze ki magát, hogy egyáltalán tudja mit is érzett akkor. – Én nem is tudom mit éreztem. Megijedtem, hogy Mollynak is baja esik, vagy… vagy a kicsit is féltettem, én nem tudom. Megzavarodtam, és amikor Alex és a többiek meglátogatták a lányt, én is mentem. Ez az ideutazásom előtt pár nappal volt. De nem mentem be hozzá. Képtelen voltam. Undort nem éreztem iránta, de… nem bocsátottam meg neki, és nem is állt szándékomban. De láttam, hogy jobban van, és mindenki megkönnyebbült, amikor az orvos odament hozzájuk, így gondoltam nincs nagy baj. Elvetélt, és ennyi. Most pedig úgy látom megtudta, hogy ott voltam, és felelősséget érzett, hogy elmondja, nem vetélt el. Még mindig terhes.
-          De ki a baba apja?
-          Akkor rajtam kívül csak két férfi volt, aki szóba jöhetett. Egy idegen férfi, aki egy egy-éjszakás kaland volt, vagy pedig – vett nagy levegőt, bennem pedig megállt minden, ahogy rájöttem mit fog mondani. – Ruben.



21 megjegyzés:

  1. Sziia!
    Igeeen, első megjegyzés....2 szó - eszméletlen jó!
    Nem gondoltam volna, hogy történik még benne vmi csavar, de azt hiszem tévedtem. Kíváncsian várom a folytatást! Sok ilyet még! :D
    Puszi B.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia B.!

      Húha, köszönöm ezt a két szót, mert nagyon, nagyon jól esett! :)
      A csavarok... nos, igyekszem, örülök, hogy tetszenek! :)
      Csókollak, és köszönöm a véleményed! :)

      Törlés
  2. Szia!!!

    Atyaúristen!!! Ezt nem hiszem el! Molly és Ruben lefeküdtek??? Jesszus, mikor az ember azt hiszi, hogy minden rendben van, egyszer csak beüt a villám!!! Úristen!!! Nem akarom elhinni... még Ty meg Molly, még azt is inkább elhittem volna.. na de Ruben... És akkor most lehet, ő az apa? Uhh... és pont most jött össze Cathyvel... vagyis ha annak lehet ezt nevezni... Mert attól, hogy lefeküdtek, mégnem feltétlenül jöttek össze...:D De mondjuk nagyon tetszett az a rész... Amerikai picsa - Svéd seggfej:D Ezen jót nevettem... Bírom őket, szerintem jók lesznek együtt;)
    Nos, végre-valahára fény derült Molly terhességére! Megkönnyebbültem, hogy nem Eric az apa, szerintem jól tett mindent, amit tett... mármint hogy beengedte Mollyt, meg hgoy előtte hogyan rázta le a próbálkozásait...
    Nem csodálkozom, hogy hogyan rázta le Ninah Mollyt, hiszen eléggé felfűtött idegállapotban volt a koncert alatt, amit meg is értek... Mondjuk azért kíváncsi lennék, mti akarhat Molly tőle...:)
    Mellesleg imádom a csavarjaidat, király vagy!!!
    Tetszett, ahogy Ninah a koncert és az autogramosztás után odament erichez, tetszett a viselkedés, a reakció, nagoyn jól írtad meg;) Tényleg bebélhető lett a helyzet, ahogy Eric ott ül kifulladva, Ninah meg csalódottan konstatálja a reakcióit:D:D:D Bírom ezt a párost, remélem, összejönnek még minél hamarabb;)))
    Siess a frissel!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Orchidée!

      Igen, kissé sokkoló tények, de megesnek. :D
      Nagyon jól látod a helyzet lényegét, mármint Cathyt és Rubent illetően, mert ez még semmi nem volt, csak szex. :)
      Majd kiderül, hogy Sandén kisasszonynak milyen tervei vannak, és mit is akar megbeszélni Ninah-val.
      Köszönöm, és örülök, hogy tetszenek a csavarok, és érdekességek. Nagyon jól esik a dicsérő szó! :)
      Én is szurkolok a Saade-Miles párosnak, remélem hamarosan happy end lesz, de ki fog derülni, ez is, előbb - utóbb. :)
      Köszönöm, hogy megtiszteltél a véleményeddel!
      Csókollak

      Törlés
  3. *leesett áll* :O
    Szia! :))
    Itt meg mi is történt pontosan??? Komolyan mondom, onnan, hogy Ruben letámadta Cathy-t, leesett állal olvastam a sorokat. Eskü nem értem... de térjünk vissza az elejére. :)
    Meg tudom érteni Ninah-t, amiért fél Eric elvesztésétől. Igaz, nekem még nem volt hasonló esetem... mi? Dehogynem, volt, és még mindig van... élő példa maga a nagy Eric Saade. :D Mindegy, szóval meg tudom érteni. Elképzeltem, ahogyan Eric teljesen beleéli magát a dalba, tiszta hanggal énekel, miközben az izzadt pólója hozzátapad a hasához. Túl sokat fantáziálok. :D És ha még a haja is vizes... oké, befejeztem. Szóval, meg tudom érteni még a los angeles-i lányokat is, akik elalélva álltak Mr. popular előtt, aki néha-néha kacsingat vagy egy szívdöglesztő mosolyt küld a jónép felé. És egy szexi, féloldalas mosoly nem hiányozhat. Szívesen ott lettem volna. :D
    Molly... most komolyan nem értem, hogy mégis milyen reakcióra várt? Hogy majd Ninah megbocsát neki, és majd a legjobb barátnők lesznek? Jól tette, hogy letette a telefont, mert az is lehet, hogy még több, Eric és Ninah kapcsolatának nem éppen hasznos infóval számolt volna be, ami végképp tönkreteheti kettejüket. Igen, szemét vagyok, de akkor sem vagyok hajlandó és képes sajnálni Mollyt. Ő akarta ezt, kiszállhatott vagy nemet mondhatott volna, de nem tette, belement a játékba, és Ninaht hazaküldte. Most pedig békében akar lenni velük? Azért ez..szívás. xD
    És most jön az egyik kedvenc szemszögem... Cathy. :D Hallod, én mindenre gondoltam volna, de arra, hogy Ruben letámadja, Cathy pedig hagyja... de durva. :O Erre azért kíváncsi leszek. :D Na, de végre beszéltek... és még néhány normális hangsúlyban elejtett mondat is hangzott tőlük.. összeillenek. Én már így nyíltan megmondom Neked. :D Az egy dolog, hogy az egész töribe Eric a leghelyesebb, de valjuk be, hogy Ruben se kutya. :D
    Amerikai picsa és svéd seggfej... milyen szép párost alkotnak ők ketten. :D
    Ki lenne az az ember, akit Eric utál? Ruben? De ő éppen el volt foglalva. :D Mindegy, nem is gondolkodok ilyen feltevéseken. :D
    "Jó voltál" én meg erre mondom: Ennyi? Komolyan? Eric minimum egy nyakbaugrást, és egy hosszú csókot érdemel, nem pedig egy sima, átlagos, lapított "jó voltál" dicséretet. Ugyan már, Ninah. :D
    Na, de most jöjjön a legdurvább...
    Molly komolyan nem tudja, kitől terhes? Az konkrét. :O Meg sem lepődtem Eric viselkedésén, amikor ott voltak a házában. Jogosan akadt ki, és igaz, hogy már nem volt köze Mollyhoz, még jól leszidhatta, és... meg is tette, szóval egy hátbaveregetést érdemel. :D De térjünk vissza... Oké, hogy eddig nem kedveltem Mollyt, és Eric lakásában kicsit megsajnáltam, de még most sem tudom sajnálni. ha volt olyan hülye, hogy nem vigyázott, hát most viselje a következményét... ahh, de gonosz vagyok. :D
    Némiképp megnyugodtam, hogy nem Ericé a baba, de akkor mégis kié? Egy idegené? Vagy.. Rubené? *.* Tuti, hogy az övé. Ebben biztos vagyok... vagy nem, de mindegy. :D
    És, hogy ki ne maradjon a kommentemből: Rubent még midig szeretem. :D (Ericet jobban, de psszt! ;D )
    Egyébként az egyik fejezetemnél a Blogspot engem is szivatott, de aztán addig nyomogattam a "Bejegyzés közzététele" gombot, hogy végül mutatta. Huh, komolyan leizzadtam, mire elértem 10 perc alatt, hogy mutassa... mert nemhogy egy másik blogon nem jelenítette meg a friss címét, de a gépemen alapból az egész fejezet láthatatlan volt, vagy nem tudom, mi volt vele, de kezdett dühíteni... akkor a "Numb"-ot hallgattam. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *Boldog vigyor*

      Szia Sziszaa!

      Nagyon jól esik, hogy sikerült kissé sokkolnom, de aztán felmerült bennem, hogy mi van, ha úgymond túlsokkoltalak, de remélem nem! :)
      A fantáziálásod kifejezetten tetszik, majd egyszer el kéne rendezni, hogy Eric nekünk adjon elő egy ilyen nyári, vetkőzős, vizes izzadós mini koncertet. :D Csak hárman leszünk! ;)
      Én pont ugyanúgy látom Mollyt, mint Te. Oké, elhiszem, hogy megbánta a szemétkedéseit, de nem fog minden megoldódni egyik pillanatról a másikra. Szóval ez így nem megy, de elhiszem, hogy ezt szeretné... na jó.. csak kissé vonakodva tudom elhinni..
      Ó, mily igazságot szóltál; Ruben a második legjobb pasi, és aaaannyira imádom, és irigylem Ninah-t, amiért ilyen pasi fut utána. Na, meg egy olyan, mint Eric. :D
      Cathy pedig elég furcsa szerzet, de majd még megismerjük jobban. :D
      Ninah is érezte azért, hogy az a dicséret messze a legrosszabb volt, amit ki tudott hozni magából, de munkált benne nem kevés féltékenység, és harag. Molly pedig nagyon benézte ezt a terhességes dolgot... :D Eric amúgy egész jól kezelte a helyzetet, és bár nem vagyok pasi, és nem tudom mennyire nehéz megállni, hogy meg ne üssek egy nőt, de biztos megpofozgattam volna, így nő létemre. :D
      Imádom a gonoszságod, magamra emlékeztet! :D
      Rubené, vagy nem Rubené? Rubené, vagy nem Rubené? Az év kérdése! :D
      És nyugi, köztünk marad, hogy Ericet jobban komálod, de csak, mert ilyen jó fej vagyok! :D
      Nem tudom miért szórakozik velem a Blogspot. Volt másik blogom, és ott ugyanígy a vége fele azzal szórakozott, hogy nem igazán működött az RSS feed, és nem mutatta, hogy van friss. De napok kérdése, hogy megkeressek, vagy számítógép mókust ott a Google mögött, és megrugdossam.
      Nevettél?! :D Na szép! :D Nem tudom kit, vagy mit nem szeret, de mivel az előző blogomnál is buziskodott, szerintem csak szimplán engem nem komál.
      Az Enjoy the silence, az egyik legjobb szám tombolásra, imádom!
      Igazából sosem baj, ha több fejezetre mondod, hogy az egyik kedvenced, én olyan kis naiv vagyok, hogy elhiszem. :D
      Köszönök szépen mindent, a dicsérő szavakat, a kifejtéseket, a támogatást, majd igyekszem nem megverni senkit! :D
      Jön a friss, szinte percek kérdése! :D
      Csókollak <3

      Törlés
  4. És még itt a folytatás, amit nem engedett...
    Habár már előtte elolvastam a fejezetet, azért még jelezte a Miért? című bejegyzést, amin (tényleg sajnálom, de) nevettem. A Blogspot vagy nem szereti a hosszú fejezeteket, magát Ericet, Victoriat vagy a többi szereplőt, de komolyan nem jelezte a frisst. De persze rendíthetetlen szándékommal rákattintottam a blogod címére, amely azonnal feltárta nekem az új fejezetet. :D És ha mégis dühítene ez a roppant fejlett technika, ajánlom figyelmedbe a Linkin Parkot, hogy jó hangosan szóljon a hangszóróból a zene. :D (Erre a célra még az Anberlin - Enjoy the silence is megfelelő (ami alatt Damon táncolt. *.*), amelyik elnyeri a tetszésedet. :D )
    El is felejtettem leírni a legalapvetőbb és egyben az egyik legfontosabb infót: imádtam a fejezetet, fantasztikus volt, ez az egyik kedvencem. *.* Bár lehet mondtam már néhányra ezt a kifejezést, de nem baj. :D
    Ugye sietni fogsz a következő fejezettel?? *.* Kérlek, hozd minél hamarabb! :P
    Csókollak, és nyugiiii, ne idegeskedj a Blogspot miatt :) <333

    VálaszTörlés
  5. Szia, nagyon jó rész lett! :D
    Hát most nagyon megkönnyebbültem, hogy nem Eric az apa, de viszont az eléggé vicces lenne ha Ruben lenne.
    Még mindig nem tudtuk meg mi lesz a változtatás a klipforgatásban...:/ Remélem a kövi részben kiderül. :P
    Puszi: ericsaadefan

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaaa Ericsaadefan, te Drága! :)

      Örülök, hogy tetszett, köszönöm! :)
      Vicces lenne, ha Ruben lenne?! :D Lehet ő nem nevetne, de majd kiderül!
      Sajnos nem, nem derül ki a következő fejezetből, de ígérem lassan majd megszületik, hogy mi a változás! :)
      Csókollak, és köszönöm, hogy írtál nékem! :)

      Törlés
  6. :O itt abba hagyni xD Eseménydús volt az biztos :D Ruben a gyerek apja? :O nagy cassanova lett xD Molly Cathy csak kapkodom a fejem és hát Nináht se hagyjuk ki ajaj xD Csak én gondolom úgy h esetleg Ninah is érez valamit Ruben iránt ? :O vagy nem ? imádtam nagyon *-* nagyon várom a kövit! :D puszii

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dórii!

      Itt abbahagytam, sajnálom! :)
      A Casanovás részen jót kacagtam, köszönöm! :D
      Ninah... nos, azt hiszem nincs teljesen tisztában az érzéseivel, meg hogy egyáltalán most mi folyik körülötte. :D
      De majd minden tiszta lesz... egyszer. Csak mikor már minden tiszta, az a véget jelenti. :)
      Csókollak, és köszönöm a véleményed! :))

      Törlés
  7. Csókolom drága! *.*

    Szabályosan ég a pofám, amiért eddig nem írtam. :$
    De, szinte semmire sincs időm, mostanában. :(
    Meglepetések sorai értek itt az elmúlt fejezeteknél, amikre hirtelen szavakat se találok.
    Ugyanis sikerült elvesztenem a fonalat, de apránként ahogyan ismételten át olvasgatom már kezd tisztázódni ezek a dolgok.
    Amikor megláttam Cathy -t azt hittem rosszul látok. De bízom abban, hogy ő pozitív személyiség lesz. Mert őt igazán bírom. :)
    Nos, ez a terhességi sztorin ez idáig nem igazán tudtam kiigazodni, de ebben a fejezetben sikerült. Nem tudom, hogy most örüljek -e vagy ne, amiért végül nem Eric lett az apa.
    Hogy miért is?
    Talán mert, kíváncsi lettem volna arra, hogy Eric milyen apaként.
    De másrészről pedig örülök neki, hogy nem ő az apa, mert így akkor egy gonddal kevesebb lenne Eric és Ninah "kapcsolatában".
    Ruben mint apa? Uhh... nos azt hiszem erre is azt tudnám mondani amit Ericnél. Hogy milyen lehetne ő apaként? Molly mellett maradna, vagyis legalább a gyerekről gondoskodna? Avagy ha még is övé a gyerek, de mégis lemondana róla?
    Nos, egy cseppet sem lepődnék meg azon, ha valóban kiderülne, hogy Ninah érez valamit Ruben iránt. Hisz valljuk be, nem rossz pasi. Csak hát a modora, és a viselkedése nem mindig pozitív. S mivel itt Eric az, aki iránt legjobban bomlunk most, így azért ez vhogy még se lenne annyira jó, ha Ninah egy kicsivel többet érezne Ruben iránt, mint barátságot.
    Cathy és Ruben? Nos, mint tudjuk az ellentétek vonzzák egymást. xD

    Az egészet összevéve, valóban nem voltak esemény hiányosak a lemaradt fejezetek. Nagyon tetszettek, s bár majdnem voltak köröm rágások. Már ha rágnám is a körmeimet. :D
    A "V" betűs szó, továbbra is megvolt s van. :)

    Kíváncsian várom az újabb adagot. :)

    Csókollak:Dóry

    UI: S millió bocsi, amiért nem írtam eddig. :$

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Dóry!

      Hú, de rég hallottam felőled, és ez nem gonoszságból mondom, csak a blogodon is régen voltál, már féltem, hogy valami baj van, de látom igencsak időhiányban szenvedsz. :)
      Örülök, hogy olvasol, még így suttyomban is, és hogy meg van a szál, mert igen, mostanában úgy vannak az események, hogyha kihagysz egy fejezet, szerintem a következőt már nem biztos, hogy érteni fogod. :)
      Cathyt nem tervezem egy negatív szereplőnek, bár kinek szimpatikus lesz, kinek nem, de még a sorsa sem dőlt el véglegesen.
      Bár van igazság abban, amit mondasz, vagy ahogy gondolkodsz, hogy ha Ericé a baba, akkor kiderült volna apaként, de az igazán nagyon megkavart volna mindent, és azt hiszem én nem lettem volna képes Ninah helyében Eric mellette maradni, ha más nőtől lesz gyereke. Akkor az mindent nagyon, nagyon megzavart volna. Szóval inkább várjunk még azzal az apasággal. Meg nem is igazán akarom, hogy olyan lány legyen terhes az ő gyerekével, akibe nem szerelmes.
      Ruben egy hihetetlen jó pasi, és ha elrejti a bunkó énjét, akkor még kedves is tud lenni. Én biztosan nem lökném el magamtól! ;)
      Örülök, hogy még él a "V" betűs szavacska, nagyon jól esik! :)
      Jön ma a friss, és köszönöm, hogy olvasol, és azt is, hogy időt szántál, hogy megírd nekem a véleményed! <3
      Csókollak, és ne kérj még egyszer bocsánatot! :)

      Törlés
  8. Szia..
    Amilyen boldog voltam az előző fejezet után most annyira dühös vagyok... jelenleg Ninah vált a legnagyobb ellenségemmé :@ és Ericre is nagyon nagyon mérges vagyok... Bár az ő szénája kicsit jobban áll mint Ninahé.. most olyan szavak jutnak eszembe amik nem nyomdaképesek.. komolyan csalódtam benne... persze hogy rengeteg bajt okozott Molly ez igaz tény és vitathatatlan..de Ruben legalább ugyanannyit és neki meglehetett bocsátani, mert szép szemecskéi meg pofikája van.. Ninah is olyan mit a többi lány? Csalódtam.. ha Rubent meghallgatta akkor Mollyt miért nem tudta végighallgatni? Mennyi bátorság kellett hozzá hogy félre tegyen mindent és felhívja? Azt már elfelejtette hogy mennyire rendes volt vele a táncversenyen? Csak a rosszra emlékszik.. persze jogos mert undorító amit Molly csinált, de könyörgöm egy szerelmes nő mindenre képes.. és ezt Mrs Ninah szentvagyok Miles is tudhatná... Úristen de mérges vagyok!
    Eric meg.. hogy lehetett ennyire érzéketlen? Persze csak akkor kell mellette állni mikor kiderül hogy baja esett.. Nem is csodálom hogy nem mert Molly szeme elé kerülni.. -tudom az jön hogy Molly miket művelt, de akkor is megbánta és jár neki még1 esély, meg basszus csak vele élt ezelőtt, szerette... - de legalább megszólalt valamilyen szinten a lelkiismerete és az jó pont hogy bement hozzá meg egyáltalán meghallgatta.. de igazán érdekelhetné legalább egy kicsit mi van vele.. áá :@
    Amúgy biztos vagyok benne hogy nem Ruben az apa..az valahogy túl egyértelmű lenne... ha már Ruben.. az a rész nagyon tetszett mikor egymásnak estek Cathyvel :D És a papírok széthullottak...összeszedik mielőtt ez a nem mondok inkább semmit rá haza megy vagy megtalálja őket? Na majd kiderül..
    Egyébként tetszett a rész csak nagyon felhúztam magam.. de az a jó ha bele élem magam és érzelmeket tudsz kiváltani az olvasóidból..
    Lehet egyedül vagyok ezzel de én Mollyt a védelmembe veszem...
    De a rész tényleg nagyon tetszett...
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Jenni!

      Húha!
      Sajnálom, hogy a Molly iránti szereteted miatt ennyire Ninah ellen fordultál, de sajnos nem tudok semmit tenni. :) Igazság szerint bár én nem akarok belefolyni ebben az egész szereplős dologba, nem a karakterek és a kedveléseim szerint alakítottam ki a karaktereket.
      Bár nem különösebben szeretem Mollyt, vannak nagyon jó számai, és szívesen hallgatom őket, mint ahogy Dannyvel is valahogy így vagyok. Szóval nem a szimpatizálások szerint alakítottam ki őket, nem ez alapján lett valaki gonosz, valaki nem.
      Rubennel kapcsolatban jól látod. Ha elgondolkozol, hogy ha van egy lány osztálytársad, aki állandóan keresztbe tesz neked, megbolygatja az életed, sőt szinte el is rontja azt, akkor úgy érzed képes lennél megölni, és nincs az az Isten, amiért megbocsátanál.
      Ellenben, ha egy helyes fiú teszi ezt, aki aztán megbánja, és ezt be is bizonyítja azzal, hogy nem piszkál, sőt, éppen ellenkezőleg, mert segít, nagyon sokat tesz érted, akkor megenyhül a szíved. Mert láttuk, hogy Ruben aggódott Ninah-ért, amikor elment a tengerpartra is utána, amikor segített neki zenét írni, és a többi. Persze ezt a saját stílusában, de megbánást tanúsított mindamellett helyes, ami nem elhanyagolható tény.
      Igaz, hogy egy szerelmes nő mindenre képes, de ez sosem magyarázat. És nem védeni akarom Ninah-t, mert ő sem tökéletes. Ezt tudja is magáról, és körülötte mindenki más is tudja róla. Majd nézd meg hogyan alakulnak a kapcsolatok, és nem baj, ha mérges vagy Ninah-ra és elítéled, mert ahogy írtad, az kell hogy érezz valahogy, és ha ez jött ki, van benne igazság! :)

      Köszönöm, hogy írtál nekem, örülök, hogy tetszett a rész, mindezek ellenére, és igyekszem a frissel! :)
      Csókollak

      Törlés
  9. sziaaa
    Most őszinte leszek... Ninah az utóbbi fejezetekben, mióta eljött Svédországból egyre kevésbé volt szimpatikus.. kezdve a drogos ügyeivel, aztán ott volt Dylen, utána az a szakítás, igazából a semmiért, mert én a mai napig nem értem.. így hogy fogja megtalálni az elveszett bizalma..ami hozzá teszem ugyanannyira elveszhetett Eric részéről felé mint fordítva.. de ez amit ebben a fejezetben művelt most tényleg elásta előttem Ninaht... Nem csak Molly miatt, de amit a koncerten csinált.. féltékeny? igen? Nem kellett volna kidobni Ericet, meg úgy viselkedni velem mintha Ninah kisasszony lenne az atya úristen Eric Saade meg egy senki... a menedzsere örüljön hogy az első pillanattól szerették Ericet... és hogy ahogy a telefonba beszélt Mollyval azt a reakciót megértettem.. csípős hangnem volt de tény és való hogy ezt megérdemelte Molly (ezt úgy mondom hogy éppen egy Molly számot hallgatok miközben írom ezt a komit, tehát szeretem Őt) a karaktere sokat ártott Ninahnak és azt is megértem ahogy Eric leépítette magáról miután egyedül maradt Svédországban.. de az a viselkedés amit Ninah a kajáldában levágott nálam kiverte végleg a biztosítékot...hogy lehet ennyire pofátlan hogy Eric elmondja milyen rossz állapotban volt Molly és erre meg flegmán megkérdezi hogy beengedte e .. Ninah egyszer gonosznak nevezte magát a fejezet végén.. hát tényleg az.. és nem azért mert nem bocsájt meg első szóra Mollynak ez tök normális meg is értem de hogy akkor se enyhüljön meg a szíve mikor Eric elmondta hogy mi történt vele.. nekem a könnyeim elkezdtek folyni :(
    Eric meg.. hogy mondhatja hogy gyűlöli? Komolyan mikor olvastam mintha kést vájtak volna a szívembe :( De legalább bement hozzá.. kicsit csalódtam benne hogy azóta sem kereste, hogy azok után így magára hagyta hogy tudja hogy mi történt.. Molly megbánta amit tett, és járna neki még egy esély.. első lépésként legalább Erictől elvárnám hogy legalább egy rohadt telefont eresszen meg.. de legalább Lena néha vele van.. mindenki akkor hagyta el amikor bajban van.. sok rosszat tett de ezt nem érdemli..
    És abban Jennivel értek egyet hogy ha Rubennek járt a második esély..márpedig ha jól tudom Ninah házában lakik... akkor igen csak járna Mollynak is!

    A Ruben Cathy egymásnak esés nagyon nagyon tetszett :D Akkorát nevettem :D :D Kíváncsi vagyok mi lesz majd a Klipp..nem mintha a "menedzser kisasszonyka" megérdemelne bármilyen meglepetést bárkitől is... na mind1.. Ninah nagyon megváltozott és ez nem csak ebben a fejezetben látszik de nekem most lett elegem belőle meg az önsajnálatából! Remélem visszakapjuk egyszer azt a Ninaht akit az elején kedveltem...
    pusziii Roxiii

    (Neharagudj ha kicsit indulatosra sikeredett de tényleg eléggé felhúztam magamat és ez már több fejezet óta érlelődött :/ bocsánat)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Roxiii!

      Látom neked is érzelmi cunamid volt, amit nem is bánok, megpróbálom elmondani az én álláspontom, de azért leszögezném még most, hogy nem zavar a kitörésed, és az indulatosságod, megértem az idegességed, és ha benned volt, jobb, hogy kiadtad! ;)

      Ninah valóban teljesen kifordult magából mióta eljött Európából, és a szkítás valóban nem volt okos döntés, de azt, ha nem törekszünk a lényegi megértésre, ahzt mondhatjuk, hogy azért tette, mert elvesztette a bizalmát.
      Sok volt neki, hogy amint megtudott dolgokat Ericről, egész este másra sem tudott gondolni, mint hogy a kétértelmű megjegyzések, és SMS-ek vajon arra a nőre vezethetők-e vissza, akivel a fiúnak rövid kalandja volt. Mert ez ment egész este, egyikük sem tudta, hogy mi történt pontosan a másik életében abban a pár hétben, kérdések sokasága volt bennük, és most elvesztek.

      Az, hogy megváltozott mióta eljött, pontosan az, amit sejtettünk, hogy fog történni, nem igaz? :)
      Már eleve azért hagyta ott Amerikát, mert azt mondta, hogy ott semmi sem normális, bekebelez az élet, és nem önmaga. Hogy nem tud irányítani semmit, és nincs beleszólása semmibe. Pont ezt látjuk.
      Drogozik, ostoba döntéseket hoz, kiborul... ez az, amitől félt, amitől elmenekült, mikor Svédországba ment, és ez az, ami miatt nem akart visszajönni. Így ne csodálkozzunk, ha most minden a nyakába szakadt és előhozta azt az énjét, amit el akart rejteni, amit nem akart felszínre engedni.
      Szóval azt hiszem egy kicsit jól estek bíráló szavaid, hisz végig azon voltam, hogy megmutassam mit tesz ez a világ Ninah-val, és hogy a lány mennyivel másabb, normálisabb volt, mikor nem itt élt.
      Sikerült? :)
      Eric és Ninah életét fenekestül felforgatta anno az a három balfék, és ez nem fog csak úgy elmúlni. Kemény munka és még Ruben sincs ebben a csúcson, nem hiszem, hogy Ninah minden bizalma nyitott a férfi felé.
      Az pedig való igaz, hogy mindketten nagyon gonosz megjegyzéseket tettek, és szívtelenek voltak, mikor Mollyról beszéltek, de ez van... ez Amerika.

      Viszont örülök, hogy Ninah minden negatívuma ellenére tetszett Cathy és Ruben pillanata. :D

      Remélem azért tetszik még a történet a fejezet, és hogy később talán visszanyeri Ninah a bizalmad. Én szurkolok! :)
      Köszönöm, hogy írtál nekem! Csókollak

      Törlés
  10. Helló :D
    Először is bocsánatot kérek hogy nem írtam az előző részhez, de nem tudom miért, de nem láttam sehol hogy van, de most azt is elolvastam és nagyon nagyon tetszett :D Talán a második kedvenc fejezetem volt :D Így vasárnap este gondoltam ennél jobb nem is lehetne 2 fejezet egymás után :D Aztán elég hamar jött a hideg zuhany... Már húztam a szám akkor is mikor az előző fejeztben levágta azt a hisztit Ninah, de igazából átgondolva tök megértettem hogy nem akarja hogy más csajok édelegjenek azzal akit annyira szeret..:) De után feltettem magamban a kérdést akkor mért döntött a szakítás mellett? De nem törtem rajta a fejem mert ennek a csajnak nem fogom megérteni az észjárását :D
    Viszont most csatlakozom az előttem szóló két lányhoz... furcsa hogy eddig mindenki Molly ellen volt és senki sem sajnálta, mi meg itt egymás után hárman a védelmére kelünk, de én is csatlakozom ahhoz a bizonyos második esélyhez... de nem akarok erről sokat papolni, mert előttem elég bőségesen kifejtették :D XD Én azért ennyire nem húztam fel de már nekem is kezd elegem lenni Ninah kivagyiságából nagyképűségéből pökhendiségéből és hisztijéből.. Mivel én egyszerre olvastam az egész történetet nagyon szembetűnő volt hogy Ninah sokat változott és konkrétan idegesített már a karaktere, de rohadtul megértettem mert rengeteget szenvedett és tök jogosan haragszik ennyire Mollyra, de ez már szívtelenség volt amit most csinált.. semmi nem érdekelte csak hogy ki a gyerek apja meg hogy Eric minek engedte be, ezen eléggé felháborodtam! És azt is megértem hogy Eric mérges Mollyra de az hogy gyűlöli az azért eléggé szíven ütött :O És elszomorít hogy azóta sem érdekli mi van vele.. ha Molly nem ír neki azt sem tudja hogy mi van vele..
    igazság szerint eléggé vegyes érzéseim vannak most, de várom a következőt!
    A fejezet pedig tetszett félre ne érts csak kicsit hideg zuhanyként ért mivel az előzőt úgy negyed órája kitörő örömmel olvastam, és nem is az hogy meglepett volna Ninah reakciója de egybe sok volt ez így nekem.. de ez lehet a Molly rajongásomból fakad XD
    puszi Vivien

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vivien!

      Örülök, hogy tetszett az előző fejezet, köszönöm a dicséretet! :)
      A hideg zuhany pedig... nos, mindig kell, hogy felfrissítsen! :)
      Második esély mindenkinek jár, és van, aki megadja, van aki nem... de ne ítélj el senkit, és semmit első látásra, vagy esetleg sokadikra, mert lehet, hogy a végén, minden megfordult, és a jóból lesz a gonosz, a gonoszból a jó, és a többi. :)
      Őszintén örülök, hogy érezni lehet, hogy Ninah megváltozott, ez volt az egyik fő szempont és mivel én írom, nekem nem biztos, hogy sikerült-e átadnom, de most hármótok gondolata biztosított afelől, hogy van, ami elromlott a lányban. :D
      Mindenesetre, azért Molly sem ma született bárány,ahogy írtad, és most Ninah az, ami elvetette a sulykot, bár be kell valljam, én még mindig kissé megértem a Molly iránt táplált érzéseit. :)

      Azért örülök, hogy olvasol, még így is, hogy nem Molly kedvelős a történet, a jelenlegi állása szerint, és köszönöm a te véleményedet is, nagyon! :)

      Csókollak és remélem a friss is tetszeni fog! :)

      Törlés
  11. Szia!:)

    Nyugi, a blogspot hülye, és én naponta többször is benézek, hogy van-e friss, szerintem mások is, úgyhogy no para, nem fog ki rajtad! :D
    Odáig vagyok a fejezetért, ami nem meglepő szerintem, de egyben mégis. Bár minden egyes betűt imádok, amit leírsz, a legkedvesebb fejezetek azért mégis azok mindig, amikor öröm és boldogság van, de ez erre a fejezetre most nem kimondottan volt jellemző, mégis aaaanyira tetszett, hogy fent van a toplistán, bár mondom mégegyszer, nincs olyan fejezet, ami ne tetszett volna.:)
    Az elején annyira, de annyira együtt éreztem Ninah-val, engem is dühített volna, sőt dühített is, hogy Eric látványosan csinálta, amit szokott, és hogy ez a lányoknak bejött, ami nem meglepő. Persze ez jó, neki karrier szemszögéből, meg az egyébként sem kicsi egoját még inkább növeli, meg azoknak is jó, akiknek ezt előadta, éppen csak szegény Ninah-nak nem, aki szerencsére egyre jobban érzékeli, mit veszíthet. Imádtam, hogy olyan őszintén és lazán kimondta, hogy ez van és nem tetszik neki, na meg közölte, hogy együtt ebédelnek, imádom a csajt, főleg mikor ilyen határozott, így kell ezt! :D Molly hívására én sem reagáltam volna másként, azért rendesen megkapta, de megérdemelte! Szánalmas az a lány, én még sajnálni sem tudom, most még. Talán majd később, ha megtudom, mit is akar Ninah-tól, és ha tényleg úgy látom, megbánta, bár az nem elég. Szóval a kis hülye, számító picsa, miután elintézte, hogy Ninah eltűnjön Stockholmból, rá akart mászni Ericre? Elég hülye volt, és büszke vagyok Ericre, hogy olyan szépen elintézte a sajtó előtt! :D Idegesen olvastam végig, hogy mikor és hogyan derült ki, hogy ki az apa, némiképp megkönnyebbültem, hogy nem az Ericé, bár ezt tudtuk, de akkor is, jó volt megerősítést kapni. Viszont attól még idegesít, hogy Ruben neve is benne van a pakliban, sőt, én rá tippelek. Ó, de utállak Molly! :D
    Szóval én már mondtam, hogy kedvelem Rubent és nem zárkóznék el teljesen egy kis Ninah-Ruben románc elől, de azért Ericnek drukkolok, ez nem kérdés, és egyszerre utálnám, meg imádnám, ha Ninah és Ruben összejönnének. De most jött Cathy, és úgy voltam vele, hogy akkor majd neki jó lesz Ruben és nem fogja zavarni az Eric-Ninah párost, ahol egyébként is van elég zavaró tényező. Annyira örültem, hogy végül letámadták egymást, bevallom én számítottam rá, és júj de tetszett, főleg, hogy nem olyan mesébe illő volt, hanem előtte kemény szócsatát vívtak! :D Akkor úgy éreztem, most minden jó lesz, na de Molly...hát igen...ha Rubené a gyerek, akkor még eggyel több okom lesz utálni a csajt, bár ehhez mindig két ember kell, szóval Rubenre is ráférne akkor egy nyakleves, de inkább nem festem az ördögöt a falra!:)
    A Cathy szemszögből kiderült, hogy amire Eric készül, az Ninah-nak hízelgő lesz és kedves, de egyrészt ötletem sincs, hogy miről van szó, másrészt nagyon félek Ninah reakciójától, mert hacsak magamból indulok ki, én utálom a meglepetéseket, még ha jó is, szóval szorítok Ericnek, hogy ép bőrrel megússza! :DDD

    Remélem nem voltam nagyon zavaros, és nem írtam hülyeségeket! Imádtam mindent!
    Puszi: Ági

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Drága Ági!

      Nem volt zavaros a kommented, mindent színtisztán értettem, és most nyomban válaszolok is! :)
      Remélem, hogy igazad van a Blogspottal kapcsolatban, de ha mégsem... nem sok választ el, hogy betörjek hozzájuk és fejbe rugdossak minden alkalmazottat.
      Annyira hihetetlenül fantasztikus érzés mindig ilyen jókat olvasni, hogy úgy érzem nem is nekem akartad írni ezeket a szavakat. Köszönöm!
      És igen, ez valóban nem egy vidám fejezet lett, ha csak nem nézzük Cathyt és Rubent. :D
      Molly... Molly olyan kis naiv, vagy nem tudom mit gondol. :D Talán, ha lesz még tőle szemszög, akkor tisztább lesz, de most mindenesetre nem tudom, hogy valóban elhiszi-e, minden simán fog menni, amit ő akar..
      Ninah a fejezetben egyetlen egyszer cselekedett úgy, ami tetszett, és az pontosan az a rész volt, amit írtál, hogy lazán és őszintén megmondta, féltékeny. :D
      Neked is fáj belegondolni, hogy mi van, ha Molly kölke Rubentől van?! Annyira borzalmas, nem érdemli meg a srác, hogy apa legyen fiatalon. Mondjuk Molly sem... Igazság szerint mindketten hülyék voltak, mind Molly, mind az apa, kinek kiléte még ismeretlen. :D
      Cathy és Ruben bolondok... :D Nem tudom mit művelnek, de való igaz, hogy nem volt egy mesébe illő egymásnak esés. :D
      A videoklip hízelgő lesz, és kedves, azt meg még nem tudjuk az amerikai lány hogyan fog rá reagálni, de idővel ez is kiderül.

      De most megjegyeztem, hogy nem csinálok neked meglepetést, hacsak teljesen tisztában nem vagyok vele, hogy imádni fogod! :D

      Köszönöööööööm, hogy írtál nékem, és ma friss, remélem majd tetszik! :)
      Csókollak

      Törlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)