2012. március 11., vasárnap

Chapter 58

Sziasztok!
Nos, meghoztam a friss fejezetet.
Ahogy néztem jóval kevesebb olvasóm van most, mint volt még a történet fénykorában, és nem tudom, hogy miért, de mindegy is, ha vannak, akik még olvasnak, nem igaz? :)
Köszönöm mindenkinek a véleményét, aki írt, még ma ott lesznek a válaszaim.
Ehhez a részhez nincs különösebb hozzáfűznivalóm, kétségtelen, hogy nem a legjobb..
Csók néktek, és köszönöm, hogy olvastok!




Events
/Események/



 Immáron a harmadik ruha is fel lett akasztva a legutóbb beszerzettek közé, de már a gondolattól is összerándult a gyomrom. Olyan régen csináltam már. Hogyan fogom kibírni, hogy végigvonuljak a vörös szőnyegen, édesen vigyorogva a kameráknak, fényképezőgépeknek, és hogy aztán mindenhol ott lássam az arcom? Sosem fog lecsengeni ez a botrány. Hogy én Dylannal jelenjek meg… istenem – temettem két kezembe az arcom, majd az ajtónyitódásra felnéztem.
-          Mehetünk? – néztek be a fiúk egyszerre, én pedig fáradtan bólintottam, és felálltam.
A szekrény ajtaját visszacsuktam, magamhoz vettem a táskám, és egy utolsó pillantást vetve a gépemre, kisétáltam az ajtón, és követtem a két zenészt a stúdióba.
Magányos, fárasztó utunk volt, főleg, hogy Danny könyörgésére az én kocsimmal mentünk, és megengedtem a hülyéjének, hogy ő vezessen, így Ruben mellé ült, együtt kurjongatták végig Los Angeles főútját, mint minden vérbeli turista, míg a tulajdonos csak hátul kuporgott összefont, karba tett kézzel, és a csodát várta, és azt, hogy épségben érjünk el a stúdióig.
Nem voltam biztos benne, hogy kellőképp sikerült felelevenítenünk a zongoratudásom, de Ruben szerint a dalt már hiba nélkül el tudom játszani, pillanatnyilag pedig több nem is kell. Bemelegítésnek pedig jó lesz, ha még párszor elénekeljük Dannyvel a számunkat, és majd ő kiválasztja azt, amelyikre van szüksége az albumon.
Ásítva nyúltam el az üléseken, és éppen leragadt volna a szemem, amikor satufékkel leállt az autó, én pedig a fiúk ülése melletti kis résben landoltam.
-          Barmok – sziszegtem, miközben kiszabadítottam a fejem a lyukból, majd mindkét segítséget felkínáló kezet arrébb lökve kipattantam a kocsiból és levágtam az ajtót.
-          Óvatosan! Finom darab.
-          Az én kocsim, úgyhogy pofa be! – morogtam Dannyre, majd beriasztottam a kocsit, és a bejárat felé indultam.
Megvártam az ajtóban a fiúkat, ugyanis csak Ruben tudta a kódot, neki volt a munkaeszköze ez a stúdió. Mély lélegzeteket vettem, és próbáltam átérezni azt az érzést, ami a dalhoz kellett.
De a fiúk rötyögő hangjától nem ment semmi, így csak fújtatva beléptem előttük, miután kinyitották az ajtót, levágtam a táskám a kanapéra, és bevonultam a szobába. Egyenes háttal leültem a zongora mögé, és ujjaim a billentyűkre helyeztem, és lehunytam a szemem. Hallottam, ahogy csukódik az ajtó, én pedig mély levegőt véve kezdtem el ujjaimmal végigszántani a hangokon. Egy félreütött hang következtében elkaptam mindkét kezem a hangszerről, és ijedten pillantottam fel az üveg mögött álló fiúkra.
Bátorítóan rám mosolyogtak, mire én megráztam a fejem, és éreztem, ahogy a szívem a mellkasomban dübörög. Intettek, mire felvettem a fülhallgatót a fejemre, és az arcom elé húztam a mikrofont.
Szó nélkül helyeztem vissza az ujjaim, és kezdtem enyhén remegve a dalba. De a hang újra félrecsúszott, én pedig idegesen toltam el magam elől a bumszlit, és a plafon felé emeltem a tekintetem.
Nyugi, menni fog – suttogtam halkan, miközben a helyes légzést gyakoroltam magamon, amikor két férfihang ütötte meg a fülem.

Yeah – kezdte Danny, én pedig kíváncsian, lassan emeltem fel a fejem.
A helyzet fordul egyet, mikor rájövünk, hogy valaki cserbenhagyott,
Sokszor nem tudom miért,
De tudom, hogy meg tudjuk csinálni
Mindaddig, amíg azt mondod… - Lehunyt szemmel, mosolyogva énekelte, miközben kezével lágyan mutogatott. Mosolyt csalt az arcomra, ahogy hallottam a dalunkat, azt a dalt, amit még anno írtunk, és amit egész Stockholm előtt adtam elő a verseny utolsó estéjén.

Szóval mondd, hogy szeretsz, igen – El sem hiszem, hogy Ruben is ismeri a dalt… Elképedve hallgattam a dallamot, aminek hála eltűnt a gyomromból a görcs, és mosolyogva hallgattam a duettet.
Mondd, hogy eláll tőlem a lélegzeted,
Talán, ha még egyet mondanál, biztos lennék benne, hogy
Semmi mondani való sem maradt
Mondd, hogy úgyis szeretsz – nézett komoly tekintettel mélyen a szemembe Ruben, amit csak egyetlen másodpercig tudtam viszonozni, mert utána égető pillantása felkavarta az érzelmeim, és kérdések százezrei kezdtek tolongani a fejemben.

Nevetve néztem a fiúkra, mire Danny megnyomott egy gombot, és eltűnt minden hang. Hüvelykujjukat mutatva próbáltak ösztönözni, ami bár béna próbálkozás volt így a dal után, de mindenesetre hatásos. Visszahúztam a mikrofont, és immár erős, nyugodt kézzel leheltem könnyedén hangot a hangszerbe, miközben lassan elkezdtem énekelni a szöveget is.

/Eric/

„Fogd meg a telefonod, és ha bejövő hívásom érkezik, azonnal fogadd! Danny”

Már hogy az istenbe ne fogadnám, miközben ő van Ninah-val, én pedig csak másodkézből kapom az információkat – morogtam idegesen magamban, és visszahúztam a kocsim sötétített ablakát, és tovább kémleltem az épületet, ami előtt már órák óta szobrozok.
Hirtelen villant fel a kép, ami a videó hívás kezdeményezését mutatta, én pedig gondolkodás nélkül elfogadtam.  Ninah jelent meg a képen, ahogy egy zongora mögött ül, és ahogy édesen mosolyog előre nézve. Azt hiszem Dannyt nézhette, és sejtésem szerint sejtelme sincs róla, hogy én most látom őt. De aztán egyik pillanatról a másikra kapta le a tekintetét, mintha rossz dolgon kapták volna, és értetlenül, elpirulva nézte a zongorát egy pillanatig. Mit láthatott? Ki van a kamera másik oldalán? Mi folyik Amerikában?

Értetlenül néztem a lányt, aki megint felnézett, kihúzta magát, majd mosolyogva húzta maga elé a mikrofont.
Ujjai tökéletesen, és profin szántották végig a zongora billentyűit, én pedig egyre sebesebben dobogó szívvel nyomtam meg a hangerő gombot, és feltoltam a szememről a napszemüveget.
Amikor felcsendült a hangja, egy pillanatig azt hittem itt van mellettem, és önkéntelenül is mosolyra húzódott a szám, miközben lélegzetvételem csak mind szaporábbá és szaporábbá vált.
Hátradőltem, amikor a szemüveg újra az orromra csúszott, én pedig idegesen kaptam le, aminek következtében kettétört, de a legkevésbé sem érdekelt.
Ezt a dalt ő írta? Hitetlenül, lesett állal hallgattam, miközben eszembe jutott a kisgyermek Eric, Ninah és Selly.

-          Menj oda hozzá – lökött hátba Ninah, de én lefékeztem, és egyáltalán nem voltam hajlandó közelebb lépni a lányhoz. – Eric menj már, tetszel neki!
-          Hagyj már! – ráztam le magamról a kezét, és visszasétáltam a homokozóhoz, ahol mérgesen belerúgtam az éppen az utamba tévedt piros kis vödörbe.
Miért kell ennek a lánynak mindig jót akarnia nekem, és ezzel megőrjíteni?
-          Most mi bajod? – csapott a kezemre piros arccal, amivel megállásra kényszerített.
Mérges volt. Talán azért, mert otthagytam Líviát? Hülye lányok! Igaza volt Seannak, csak a kocsikkal kéne foglalkozni és a lányokat kizárni.
-          Semmi, hagyj!
-          Eric! Nem akartál velem ugráló kötelezni, sem hintázni és a libikókáról is leszálltál. Nem tudom mi a bajod. Gyűlölsz?
-          Odaadtam neked a sütimet – fordultam szembe vele bűnbánó arccal, miközben a lábammal a homokot rugdostam, és a cipőm orrával mélyebbre ástam. Nem csinált semmit.
-          De aztán el is fordultál tőlem. Selly ette meg. Mi a bajod velem? – telt meg könnyel a szeme, miközben eddig karba font keze lehullott a teste mellé, és tehetetlenül nézett rám.
-          Nincs kedvem veled játszani, hülye lány vagy! – húztam ki magam, de nem mertem a szemébe nézni.
-          Jó – vonta meg a vállát, és mikor elment mellettem megragadta a lábam, és kihúzta alólam.
Akkorát csattantam a homokozóban, hogy minden szempár rám szegeződött, én pedig a szégyentől elpirulva, könnyes szemmel ugrottam fel.
-          Egy hülye lány vagyok, aki simán megvert! – nézett rám, mire én felé kaptam és teljes erőből meghúztam a haját.
Ninah hangosan felsikoltott, és rugdosódni kezdett a kezemben, mire én elengedtem. Mindketten a homokban feküdtünk, mire ő dühösen beleöklözött a fütyimbe. Felüvöltöttem, és hasba rúgtam, de már mindketten sírva üvöltöttünk, mire megjelent az óvó néni és felkapta Ninah-t az ölébe.
-          Mi van veletek gyerekek? Ti jóban vagytok!
-          Eric nem szeret, és megbántott. Gyűlölőm őt! sírta a lány, és arcát a néni mellkasába temette.
-          Eric mi bajod? – hajolt le hozzám, mire én duzzogva abba hagytam a sírást és a homokba fúrtam az arcom, ahonnan abban a percben ki is kaptam és prüszkölve fújtam ki a homokot az orromból.
-          Szeretem őt, de ő mindig mással akarja, hogy játsszak szipogtam.
-          Szereted Ninah-t? – mosolygott rám csillogó tekintettel a néni, mire bólintottam, leszegte a fejem, és a szempilláim alól lestem fel a kislányra, aki abbahagyta a sírást.
-          Akkor ugróiskolázol velem? – kérdezte halkan, miközben végighúzta a pulcsiját az orra alatt, hogy eltűntesse a folyócsíkot.
Bólintottam, mire ő kikecmergett az óvónő ölelő karjai közül és megfogta a kezem.


Nem is értem hogyan jutott ide a nagy Eric Saade. Engem nők rajonganak körül, minden este más lehet az enyém, és minden este más is volt az enyém, mielőtt be nem lépett az életembe ez a nő.
És most mikor idiótaként visszatértem a bulizós életembe, és megkaptam azt, hogy megint hozzám préselték magukat a nők, rosszul lettem, ha nem Ninah illatát éreztem meg, ha nem az ő göndör fürjei csiklandozták a nyakam, ha nem az ő mosolya jött velem szembe, és ha nem ő táncolt velem.
Táncoltam a parketten úgy, mintha neki akarnék bizonyítani, pedig nem volt ott, és minden alkalommal, amikor egy nő tűnt fel a közelemben arrébb kellett mennem, képtelen voltam elviselni a közelemben. Ez akkor hülyeségnek tűnt, és csak ivásra sarkallt, ez volt az oka a későbbi szőkének is, de most, hogy látom Ninah-t énekelni, értelemet nyert, és nem volt hiábavaló hiszti.
Tisztán lágyan csengett a hangja minden akkordnál, mosolyogva énekelt, lehunyt szemmel, és éreztem, hogy átjárja őt a zene, sosem láttam szebbet.
És még ő énekel arról, hogy mondta-e mostanában, hogy szeret? Én nem érdemlem meg, hogy az enyém legyen, borzalmas barát vagyok.
Szépen vitte le a dal végét, én pedig a felismeréstől meghűlve néztem a képet, a mosolygó arcot, ahogy az utolsó pillanatokban énekelteti a hangszert.

Amikor felnézett a szeme boldogan csillogott, a mosolya szemkápráztató volt, és mintha minden tökéletesnek tűnt volna körülötte. A látványába belesajdult a szívem, és bármit odaadtam volna abban a percben, hogy mellette lehessek, és magamhoz ölelhessem.
A következő percben kinyílt az ajtó, és Danny nevetve ölelte meg a lányt, ami bennem keserédes érzelmeket ébresztett, de lenyeltem és csak néztem a képernyőre.
Hogy lehet, hogy nem vagyok mellette mikor szüksége van rám?
Hirtelen kinyitódott a mellettem lévő ülés ajtaja, és beugrott a kocsimba Selly. Furcsa tekintettel néztem, mire ő rám mosolygott, és bepötyögött valamit a telefonjába.
-          Azt hiszem engem vártál – nézett jelentőségteljesen el mellettem, miközben csipogva megszólalt a mobilom. Követtem pillantását, ami arra az épületre siklott, amit már órák óta néztem.
Értetlenül nyomtam ki a webkamerát a képernyőről és nyitottam meg a borítékot, amiben a blog új bejegyzésére irányító link állt. Sam állította be, hogy mindig tudjam mi történik és elkapjam.
Sellyre kaptam a fejem, és egyszerűen nem hittem el, hogy összeállt a kép.
Elolvastam a blogon szereplő egyetlen mondatot, és újra a mosolygó lányra meredtem, aki felém tartotta a mobilját, hogy elolvashassam ugyanazt a tömör szöveget.

„Megvagyok.”

-          Te? – néztem a szemébe leesett állal, mire mosolyogva bólintott, én pedig gondolkodás nélkül két ököllel és egy fejjel vágtam rá a kormányra.

/Ninah/

 A napok, a napok, a napok. Rettentő nehezen megy el az összes, ha mindig csak csodára várok, és ha közben partikra kell járnom, ahol mindenki próbál rávenni, hogy szerződjek le a cégéhez reklámarcnak, színésznek, énekesnőnek, vagy bármi másnak a lényeg, hogy ott legyek, és még csak jónak sem kell lennem. És az összes közül a legjobb a mai esti díjátadó gála, végül a holnap utána bál.
Volt még időm bőven, így a fürdés utáni pillanatokat a gépem társaságában töltöttem el, miközben az Ericről szóló blogot olvastam, és bár megfogadtam, hogy nem fogom, megtettem.
Az utolsó bejegyzés vagy megnyugtató, vagy rosszat sejtető, ezt egyelőre nem tudtam eldönteni, de Eric sem akart semmilyen információval szolgálni, Sellyt pedig napok óta nem tudom elérni.
Ami a Los Angelesi Missy blogját illeti, minden megy a rendes kerékvágásban. Az én életemről percre pontosan mindent lehet tudni, semmi titok, csak a tiszta igazság, és sajnos, mivel mostanában nem tudok túl sok meglepetéssel és izgalommal szolgálni a pletykaéhes olvasóknak, Missy vállalta a feladatot, hogy gyártsa őket, így a héten már öt pasival is lefeküdtem.
Sóhajtva görgettem le az engem érintő cikkeket, mikor megcsörrent a mobilom.
-          Jó napot kívánok, Miss Miles-szal szeretnék beszélni.
-          Én vagyok – húztam ki magam kíváncsian.
-          A főiskola tanulmányi irodájából hívom, mert meg van az Ön számára a gyakorlati helye.
-          Komolyan? És hol, itt Los Angelesben? – álltam fel.
-          Igen, helyben van, és ha be tudna jönni holnap a főiskolára, odaadnánk minden papírját és jövő héten már kezdhetné is a munkát.
-          Tökéletes – mosolyodtam el, majd leraktam a telefont.
Minél hamarabb végzek a gyakorlattal, annál hamarabb vár vissza Svédország.
Ez a telefonhívás bőven elég volt ahhoz, hogy boldogan álljak neki megcsinálni a hajam, és a sminkem, majd hogy felöltözzek, és végül, hogy mosolyogva tűrjem, mikor anya és apa karöltve fényképezgetnek a nappaliban.
-          Még éjfél előtt hazaérek – szóltam vissza az ajtóból, mire anya egyből nevetve leintett.
-          Hagyd csak, Dylan mellett nem féltelek, a legnagyobb biztonságban vagy.
Aha, abban – sóhajtottam fel, és beültem Dylan mellé a limuzinba. Már az este elején eldöntöttem, hogy mivel nekem jó kedvem van, megkeserítem a fiú estéjét.
-          Nem gondolod, hogy kicsit aljas volt tőled, hogy a szüleid küldted át?
-          Nem kifejezetten küldtem őket, de a cél szentesíti az eszközt, nemde bár? – mosolygott rám, majd újra az ablaka felé fordult.
Felsóhajtottam, és elővettem a telefonom a táskámból.

„Fogalmad sincs róla, hogy mennyire akarom, hogy most mellettem legyél!”

Rányomtam Eric nevére és elküldtem az üzenetet, majd unottan néztem a kivilágított utcákat. A válasz nem váratott magára sokat, ami apró mosolyt csalt az arcomra.

„Mindjárt ott vagyok!”

Akaratlanul is felnevettem, és már írtam is vissza a választ, kissé fájó szívvel.

„Eric, a világ másik végén vagy, ne szórakozz! De nagyon jól esett, szeretlek!”

-          A pasiddal SMS-ezel? – nézett rám Dylan komoly arccal, mire mosolyogva bólintottam. – És kit akarsz becsapni őt, vagy magadat?
-          Miről beszélsz? – vontam fel a szemöldököm értetlenül, és éreztem, hogy most kezdődik az esti viccesebbik, kellemetlenül viccesebbik része.
-          Te ide tartozol, és nem valami svéd senkihez, aki nem ismeri a rangod, és azt hogy valójában ki is vagy. Neked a csapatban lenne a helyed, ahhoz képest, eltűntél. Fogadni mernék, hogy semmit nem tud rólad.
-          Azt nem tudja, ami voltam. Azt ismeri, aki vagyok, és neki csak ez számít. Nem fordulna el akkor sem, ha kitudódna a múltam titka.
-          Igazán? Ezzel vitatkoznék. Vajon Megan mit mondana rá?
-          Fogd be Dylan, mert sakk-matt! Én is tudok rólad valamit, emlékszel? – mosolyogtam rá fölényesen, és tudtam, hogy most megfogtam.
-          Nem kellett volna ott lenned – sziszegte.
-          De ott voltam, szóval állj le a fenyegetéssel, mert börtönbe küldelek! – zártam le a vitát, mire éles tekintettel végig mért, és ha nem ismertem volna, ha nem lennék Ninah Miles, komoly okom lett volna aggódni a testi épségem miatt.
Innentől az út kissé fagyos hangulatban telt, amikor újból megcsörrent a telefonom. Csillogó tekintettel néztem a készülékre.

„Ha a barátnőmnek szüksége van rám, ott leszek!”

Melegséggel a bensőmben dőltem hátra, és mikor megérkeztünk, és kinyitották nekem az ajtót, ahogy kiléptem Dylan mellé a vörös szőnyegre, még egy apró puszit is megengedtem magamnak az arcára.
Körülölelte a derekam és szorosan magához húzott, én pedig mindig más kamerába pillantva szélesen mosolyogtam. Teljes nyugodt voltam, kiegyensúlyozott, és még az sem zavart, hogy Dylan áll mellettem azzal a mosollyal, amivel azt hiszem, lányokat őrjít meg Los Angeles szerte.
Percekig csak álltunk, és forgolódva mosolyogtunk, majd mikor megérkezett a következő kocsi, elindultunk végig a szőnyegen. A riporterek és fotósok itt is mindkét oldalról körülöleltek minket, úgyhogy a vigyor nem fagyott le az arcomról.
-          Elnézést, Miss Miles szabad egy szóra? – tolakodtak oda többen is, mire bólintottam, és elengedtem Dylant. – Ön, és Mr McColj egy párt alkotnak?
-           Nem, Mr McColj kizárólag a barátom, és ezért kísértem el a rendezvényre.
-          Esetleg Ön is filmes babérokra tör?
-          Ezt a műfajt meghagyom édesapámnak, és azoknak, akik rátermettebbek erre. Én azt fogom csinálni, amit szeretek.
-          Nem fáj Önnek, hogy úgy emlegetik, mint Los Angeles kakukktojását? Rengeteg lehetősége van, és Ön mindent elutasít. Miért?
-          Mert egyiket sem érdemlem meg, majd ha megküzdöttem érte, elfogadom. A kakukktojás jelző pedig hízelgő, köszönöm – mosolyogtam rá szélesen, majd visszatértem a szőnyeg közepére és folytattam az utam, ahol Dylan is visszacsatlakozott.
-          Hihetetlen, hogy ez az én filmes bevonulásom, és téged kérdezgetnek,miközben semmit sem csináltál – puffogta el mosolyogva, mire felkacagtam.
-          Miss Miles, erre kérem!
-          Ninah arrébb tudna áll Mr McColjtól? – kiabáltak felénk, mire Dylanre néztem, és kivillantottam a fogaim.
-          Szívás – húzódtam el tőle lassan, és a fotósok felé fordultam.
Pár másodperc múlva megragadta a derekam, a karjaiba pörgetett, mélyen bedöntött maga mellé, és megcsókolt.
Ez egy barom. Egy komplett idióta! Mit képzel? Mindkét kezem a mellkasának feszítettem, és eltoltam magamtól, majd kipördültem a karjai közül.
-          Seggfej! – sziszegtem és bevonultam a díjátadó épületébe, majd megtorpantam.
-          Ninah?
-          Ty?
-          Ninah.
-          Ty.
-          Ni…
-          Fejezd be! Tegyünk úgy, mintha ez meg sem történt volna, oké? – siettem el mellette, és lekaptam egy pezsgőspoharat a pincér tálcájáról és elvegyültem a tömegben.
A pezsgők valahogy mindig körülöttem voltak, a helyiségben egyre melegebb lett, a hangulatom egyre oldottabb, és ez csak fokozódott, mikor megtudtam, hogy van egy bár az épület másik oldalán.
Szorosan megmarkoltam a táskámat, és apró lépésekkel elhagytam a nagytermet.
Jó lesz ez az éjszaka…

7 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó lett! Tetszik!
    Várom, hogy Nina és Eric mikor és milyen körülmények között találkoznak újra.
    Puszi. :D

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Ugye csak rosszul láttam, és nem azt írtad oda, hogy "nem a legjobb"? Mert ha ez szerepel ott, akkor valami gond van, mert ez a fejezet szintén nagyon jóra sikeredett. *.*
    Komolyan? Selly írta a blogot?? Ez vicc??? :O Ne máár! Eddig kedveltem, meg minden erre meg blogot ír? Na, ezt nem fogja megúszni!
    Áááh, olyan aranyos volt a video hívás, és a zene pedig annyira szép, szerintem ma csak ezt fogom hallgatni. :)
    Vajon mit fog tenni Eric, ha megtudja, hogy Ruben is Ninah mellett van, ahogyan Danny? Mondjuk szerintem elmehetne Los Angelesbe, mert még mindig kevés svéd fiú van ott, kell még egy oda. :D
    Az SMS-ezés pedig rátesz még egy lapáttal arra, hogy miért kellene Ericnek elmenni Amerikába. Szóval... hopp-hopp. :D
    Dylan..még mindig utállak, ne csókolagasd ott Ninaht, ő már foglalt. ;) Istenem, hogy lehet ekkora..pfúú..hagyjuk. :D Nem lesz kedvenc karakterem, már érzem előre. :P
    Annyira aranyos volt a visszaemlékezés, beleöklözött Eric fütyijébe? Istenem. :D Akkorát nevettem ott, és még bevallotta, hogy szereti Ninah-t... egyemmeg. *.* Még egy ok, amiért imádnom kell. ^^
    Kérlek, siess a következő résszel!!! Mááááár nagyon várom. :)
    Csókollak <3
    Sziszaa

    VálaszTörlés
  3. Szia!!!!

    Igazából semmi nem történt, mégis... minden. Egy nagyon aranyos epizód, teli eseménnyel, titkok leleplezésével, emlékekkel, SMS-sel...:D

    Nem tudom már a sorrendet, szóval mondom, ahogy eszembe jut:
    Először is: IMÁDTAM!!!!:) A 'telefonbeszélgetés' nagyon tetszett, nagyon jó volt NInah. A zenét most hallgatom, és egy kicsit olyan érzésem, van, mintha filmet néznék, hiszem azt képzelem, hogy a csaj is NInah... ez így szuper.:) A klpiben szereplő zongora nekem is jól jönne;)

    Eric emléke iszonyú cuki lett, ahogy együtt játszottak, és veszekedtek, irtóra imádtam;) Nagyon édesek voltak.:D Már akkor is ugyanígy viselkedtek egymással!:DDDD

    Úristen. Selly a blogos. Na, ezt nem gondoltam volna. Kíváncsi vagyok, mi az oka annak, hogy ő volt az. Csak szórakozásból csinálta? Vagy mi másért? Gondolom, nem rosszakaratból, hiszen barátok...:) Bírom a csajt.

    És Dylan... fú, de utálom. Hogy csókolhatta meg Ninaht? Én a lány helyében lekevertem volna neki egy akkorát...! És mi van, ha Eric meglátja a képet? Remélem, ha meg is látja, nem fog balhézni, mert Ninah mondja majd neki, hgoy mi is volt a helyzet. Kíváncsi vagyok, mikor fog fény derülni Eric számára NInah múltjára. Szerintem egy picit meg fogja lepni, de dühös is lesz, hogy Ninah nem avatta be. Legalábbis gondolom. Amúgy fogalmam sincs.

    Mindent összevetve, nagyon jó feji lett, imádtam, nagyon jól megírtad;)

    Siess a kövivel!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Fantasztikus lett!
    Tetszett, hogy fiúk énekeltek, hogy Ninah-t megnyugtassák! :D
    Jó ötlet volt Danny-tól a videóhívás! :D
    Selly? Komolyan? Miért? És hogy? És miért? Nagyon nagyon nagyon szörnyen rettenetesen kíváncsi vagyok! :D
    Kíváncsi vagyok mi lesz Ninah gyakorlata!
    Nagyon aranyosak voltak azok az SMS-ek! :D
    Dylan = seggfej. :P
    Ty... Hogy kerül ide Ty?
    Szörnyen kíváncsi vagyok a folytatásra!
    Nagyon várom a következő fejezetet!
    Puszi
    Zoey

    VálaszTörlés
  5. Szia!! :))

    Kevesebb olvasó? Hát nekem sincs már annyi, mint rég, de ha ez megnyugtat, én addig fogom olvasni ezt a történetet, míg véget nem ér, sőt még utána is, mert lehetetlen megunni! A történet fénykora meg szerintem nem ért véget, az első fejezet óta tart! Attól, hogy most nincs benne olyan sokat Eric, még nagyon is jó, szóval mégegyszer ne halljak ilyet! :DD Egyébként, csak úgy kíváncsiságból, hány fejezetre tervezed ezt a történetet? Remélem 100-ig meg sem állunk, vagy inkább 200-ig! :D

    Nem gondoltam volna, hogy egyszer Ninah idáig jut, hogy akár híres énekesnő is lehet, de én drukkolok neki, feltéve, ha ezt akarja, mert Ericen kívül igazából nem tudom, mi mindenre vágyik! :)) Danny milyen cuki volt a titkos videohívással! Na meg Eric...és az a visszaemlékezős rész! Nem túlzok, már legalább 5-ször visszaolvastam, annyira tetszett! Ugyanolyan kisgyerekek voltak, mint amilyen felnőttek most, és már akkor is ugyanúgy szerethették egymást, és hát nem tudom szavakban kifejezni, mit érzek, de csodás lett! Én nagyon imádom az ilyen visszaemlékezést, remélem, lesz még ilyen!
    Viszont, miután kigyönyörködtem magam a pici Eric-Ninah pároson, kisebb sokkot kaptam! Most jól értelmeztem, hogy Selly volt az, aki írta a blogra azt a sok gonosz dolgot? De hát miért?! Fogadás ide vagy oda, a barátait hogy árulhatja el az ember, mert azért ezzel elég rendesen bekavart Ericnek és Ninah-nak! Remélem van valami épkézláb magyarázat erre az egészre, mert ha nem, akkor nagyon haragudni fogok Sellyre, akárcsak Eric és gondolom Ninah is, bár ő nem biztos, mert végül is az igazat írta...a szőke lány, meg a húzós buli tényleg igaz, akárhogy is nézzük! :/
    Ami ezután jött, megint mosolyt csalt az arcomra és elkezdtem reménykedni! Egyrészt azért, mert úgy tűnik, hogy hiába a Lénás találkozás, Ninah nem haragszik Ericre, és...jaj...megint nem tudom elmondani, amit akarok! Na szóval Eric is olyan cuki dolgokat írt! Már csupán 2 nagyon lényeges kérdésem maradt! Az első: mekkora az esély arra, hogy Eric fogja magát és ott terem Los Angelesben? Remélem nagyon sok, és ha már ott van, akkor visszaviszi magával Ninah-t! A második: Ty mi a fenét keres itt már megint?

    Remélem, azért valamennyire sikerült összefüggően fogalmaznom, ha nem, hát nézd ezt el nekem, ez azért van mert imádom ezt a történetet! Megint csodás lett a fejezet, de ez már nem meglepő, szerintem egyre több olvasód van, nem kevesebb, talán csak, most nem érnek rá olyan sokan, hogy véleményt nyilvánítsanak! Na, de fel a fejjel, én 1000 ember helyett is írok, és szerintem mindenki ugyanúgy szereti ezt az egész történetet, környezetet és téged, mint én!

    Puszi: Ági

    (Ja és az előző megjegyzést azért töröltem, mert annyira értelmetlenül fogalmaztam, hogy inkább belekezdtem mégegyszer:D )

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok, ide is megérkeztem! :))

    Sziaa Te Névtelen! :))
    Imádlak! Köszönöm, hogy írtál nekem, feldobtad a napom, mint ahogyan a többiek is! :)) Örülök, hogy tetszett, és az pedig, hogy hogyan és mikor jön össze újból a párosunk, kiderül! :)) Remélem majd tetszik! Csókollak

    Szia Sziszaa!
    Köszönöm a kedves szavaid, lendítettek az értékelésemen! :))
    Tényleg Selly írta a blogot, és hűűűűha... majd még fejtegetem. :D
    Eric nem tudom hogyan fogja lereagálni Ruben jelentét, mindenesetre te és mindenki más is azt akarja, hogy Eric végre Los Angelesben legyen, ami azt hiszem érthető. :D
    Dylan utáljuk! :D Nem csodálom, hogy nem a szíved csücske. Eric ooolyan édes volt, ahogy írtad, a visszaemlékezésben. :D Bizony fütyibe lett vágva. :D Elolvadtam! :D
    Remélem tetszeni fog a folytatás is, és örülök, hogy ez is bejött! Köszönöm, hogy ííírtál nékem! Csókollak

    Szia Orchidée!
    Igaz, hogy olyan kis laza fejezet volt, mégis derültek ki dolgok. :)
    Örülök, hogy tetszett a szám, és a zene, megvallva, kicsit nekem is olyan érzésem van, mert pont ugyanazt érzem, amit te, mintha Ninah énekelte volna. :)
    A gyerekkor szinte olyan volt, mintha felnőtt, csak édesebb. :D
    Selly bizony... Selly írta a blogot, a miértek meg majd kiderülnek. :))
    Örültem a sok kérdésednek, mindre megkapod majd a választ, legalábbis remélem. :D
    Köszönöm, örülök, hogy tetszett! Csókollak, és köszönöm a véleményed

    Szia Zoey!
    Bizony vannak a pasiknak jó ötleteik! :D
    Selly csinálta a gonoszságot, de kiderül majd, hogy miért, vagy milyen magyarázattal tud előállni. :D
    Örülök, hogy tetszettek az SMS-ek, örülök, hogy viszonylag szeretsz mindenkit,kivéve Dylant.
    Ty pedig... ő pedig csak szimplán haza ment. :D
    Igyekszem a frissel, és köszönöm, hogy írtál! Csókollak

    Szia Ági!
    Hihetetlenül nagyon édes vagy, köszönöm vigasztaló szavaid, ha más miatt nem is, de miattatok biztos folytatom! :)) Bár nem volt eszembe abbahagyni, csak durván csökkent az olvasottság. :)
    100 fejezet? Huh, hát na.. nos, nem terveztem még be így előre, szóval fogalmam sincs. :D Majd meglátjuk, de akkor a te történeted is olyan hosszú legyen! :D
    Tényleg annyira tetszett a kisgyermekes rész? Köszönöm, nagyon, nagyon, komolyan elmondhatatlanul hálás vagyok érte! :))
    Bizony Selly írta a blogot, de majd biztos szolgál valami magyarázattal, ami ha nem is lesz kielégítő, legalább igaz legyen. Nem tudom még, meg kell, hogy valljam, kiderül. :D
    Mekkora erre az esély? Nos... részeken keresztül nem tette meg, szóval lehet, hogy apró. :D Mármint... egy csomószor fájt már neki a barátnője távolléte, nem tudom már mit várhatnék a svéd sztártól... :/
    Ty csak szimplán hazament. :D

    Értettem én minden gondolatod, és mondatod, amikért nagyon hálás vagyok! Óóó, olyan hihetetlenül aranyos vagy, hogy nem találok szavakat, komolyan nem érdemlek ilyen olvasót, olvasókat! :) Köszönöm!
    Csókollak

    VálaszTörlés
  7. Coming home? inkább Eric is coming. xDxDxD

    tetszett, de ha az 59-essel egybe rakod fel, jobban örülök. :D most félbe kell hagyjam a storyt, mert rohanok, de 1-2 nap és kivégzem a storyt édes. ;)

    <3U.

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)