2012. március 14., szerda

Chapter 59

Sziasztok!


Úúú, és itt van a friss. Nos, sok hozzáfűzni valóm nincs, köszönöm a kommenteket az előzőnél, és a kattintásokat! :) A válaszaimat megírtam  a kommentárjaitok alá.
A zene ennél a résznél erősen ajánlott, szóval kérlek indítsd el! 
A második kettőt egyszerre kéne elindítani, de ezt majd ott is kiírom!
Őszintén kíváncsi vagyok a véleményeitekre, hogy nos, milyen is lett, mert ... na mindegy, meglátjátok! :D A Dylannel való díjátadót másként akartam megírni, kifejteni akartam, végül mégsem tettem, sajnálom, ha összecsapottság érzését kelti!
Csók néktek és kellemes olvasást!



I’m, you’re… he is?
/Én, te… Ő?/


Amikor már kellőképpen nem érdekel semmi, amikor már a whiskeyt is vízként nyelem, valahogy minden szebb lesz. Kicsit szánalmas, ahogy a bár széken ülök egyedül, miközben az összes többi híresség, színész és fontos ember, három ajtóval arrébb visszafogottan mosolyog és beszélget a semmiről.
Mindkét kezemmel megtámasztottam a fejem, és érdekes tekintetekkel méregettem a tequilát magam előtt. Ha ezt megiszom, nem megyek haza.
Azt hiszem ott rontottam el az estét, hogy eljöttem Dylannel. Megráztam a fejem, amitől a szemeim is tettek egy háromszázhatvan fokos fordulatot, majd ellökve magam elől a poharat próbáltam meg felállni, de egy erő azt sugallta, hogy jobb, ha visszaülök.
Ráhajoltam a lakkozott bárpultra, és visszahúztam a poharat. Oldalról néztem át az üvegen, néztem az ital kavargását, a színek játékát, majd egy ismerős arcot, ami mosolyogva villant át a poháron.
-          Ahj – nyögtem fel, miközben feltoltam magam. – Sterling Knight – jegyeztem meg inkább magamnak, hogy megbizonyosodjak arról, még tudok értelmesen beszélni.
-          Ninah – bólintott, majd egy egyszerű mozdulattal elvette tőlem a poharat, és lehúzta a tartalmát.
-          Az az enyém volt – nyögtem halkan, és tiltakozásom jeléül elfordultam a másik irányba, de ott sem volt jobb a helyzet.
-          Szia Ninah!
-          Joe – erőltettem mosolyt az arcomra, és a mindenkinek megfelelő előre nézetett választottam, ezzel is elkerülve, hogy bármelyikükre pillantsak.
De lassan mindketten helyet foglaltak a mellettem lévő üres székeken, és előrefordulva belelógtak a látókörömbe.
-          Mit akartok? – sóhajtottam leszegve a fejem, miközben lehunytam a szemem, hogy elmulasszam az idegesítő forgást.
-          Láttuk Dylan McColjal érkeztél.
-          Meg úgy egyáltalán csodálkoztunk, hogy eljöttél. Bár azt hallottuk, hogy Ninah Miles újra Los Angelesben van.
-          Itt vagyok – tártam szét a karom, miközben a szabadulásom után kutattam, egy ember után, de a képek összefolytak, úgyhogy mikor körülnéztem, mintha csak egy absztrakt, elmosódott festményt láttam volna, semmi tisztát.
Az egyetlen forma, amit láttam, amit ki tudtam venni, az az immár üres pohár volt tőlem húsz centire.
-          Egy kört a régi idők emlékére?
-          Úgy nézek ki, mint akinek szüksége van egy újabb körre? – mordultam feléjük, majd minden erőmet latba vetve fordultam meg a székkel, ledobtam a cipőm, és mezítláb huppantam le.
Kihúztam magam, és megtettem az első lépéseket, amikor megéreztem, ahogy elkapják a kezem. Visszafordultam és azzal a mozdulattal csattant is a pofon az arcon, majd a másikon.
-          Elegem van az összes Los Angelsi seggfejből! Hagyjatok ki az idióta játékaitokból. Nem vagyok egy közületek, és nem is akarok az lenni. Nem leszek egy ribanc, aki kedvetekre szórakoztat egy éjszakán át, szóval elég, oké? Most pedig hagyj elmenni! – üvöltöttem magamból kikelve, és láttam, ahogy vakuk villannak körülöttem.
Így biztos benne leszek az újságokban és holnap mindenki erről fog beszélni nem a díjátadóról, pompás.
-          Gyere velem – ragadott karon Shirley, és a másik oldalon Taylor. Nem tudtam hogyan kerültek oda, de nem is érdekelt, csak vigyenek el innen. – Látjuk nem vagy jó kedvedben, majd egy kis igazsággal, és játékkal vidámabb estét szerzünk neked – suttogta, és átvágtunk az egész épületen.
Kilométereket gyalogoltunk, lépcsőket és lifteket hagytunk hátra, míg egy olyan szobába nem jutottunk, ami azt hiszem a ma esti after partynak ad majd helyet. Tátott szájjal vonultam át a termen, hagytam, hogy a lányok vezessenek, de amikor meghallotta a sok ismerős hangot, előre meredtem és kíváncsi tekintettel néztem előre.
Mindenki ott volt az anno végzős osztályból, aki a csoportunkba tartozott.
-          Egy újabb vad este? – kérdeztem, miközben leültem a többiekkel egy körbe.
-          Dylan nincs itt, ő az estélyen ül, szóval nyugi – villantott rám Shirley, egy véleménye szerint nyugtató mosolyt, véleményem szerint pedig részeget. – A játék egyszerű, felelsz vagy mersz, és körben megyünk. Te kezded – mutatott Sharonra - én kérdezek, te felelsz, és így megyünk két különböző irányba. Világos? – nézett körbe, mire mindenki bólintott, kivéve engem, én csak rákönyököltem törökülésbe font lábaimra, és a két tenyeremmel támasztottam a fejem, imádkozva, hogy elmúljon a hányinger. – Szóval felelsz vagy mersz?
-          Felelek!
Haza akarok menni!
-          Kit csókolnál meg legszívesebben közülünk, lányok közül? Kinek a csókja izgatott mindig?
Istenem, vajon, ha felnézek, ez a forgás abbamarad? Próbakép felnéztem.
Nem.
-          A tied Shirley – nevetett Shar. – Meg az, hogy milyen lehet a csókolózni látni téged Ninahval.
Mi van? – kaptam fel a fejem, és esküszöm felpattantam volna, ha lehetőségem van rá.
-          Nos, ez kettőnk titka marad Ninahval – szorította meg a kezem. - Következő! Felelsz vagy mersz!
És ez így ment egészen addig a pillanatig, míg én nem kerültem sorra.
-          Ninah felelsz vagy mersz?
-          Felelek – leheltem.
-          Mi a titkod Dylannel? – nézett rám Liam, akire eddig fel sem figyeltem.
-          Csak, az, amit mindannyian tudunk róla – vontam meg a vállam és részemről lezártnak tekintettem a témát.
-          Nem, azon kívül van egy másik is. Mi az? – próbálta tekintetét az enyémbe fúrni.
-          Lefeküdtem Dylannel. Most jó?
-          Mi? Mikor? Miért? – záporoztak a kérdések Shirleytől.
-          Azt hittem egy kérdés jár egy körben – álltam fel, és a kijárat felé vettem az irányt. – Sajnálom, ma nekem ez nem megy – löktem ki az ajtót, és már ott sem voltam.
Sötét volt, semmit nem láttam, ráadásul minden forgott körülöttem, és a következő, amit éreztem, hogy megbotlom, de hallom, ahogy kivágódik az ajtó, és erős karok kapnak el.
Engedtem a sötétségnek, hogy magába szippantson, ott talán találkozom Erickel.

A telefonom idegesítő pityegésére keltem, és amint sikerült lecsapnom, átfordultam a másik oldalamra, ahol Liam arcába ütköztem. Egy pillanat alatt kiment az álom a szememből, és ijedten ültem fel.
-          Baszki! Nem, nem, nem, nem – szitkozódtam idegesen, miközben a szívem hangosan dübörgött a mellkasomban. A szobámban vagyok, de hogy kerültem ide?
Végignéztem magunkon és mindketten a ruhában voltunk, mintha csak beájultunk volna az ágyba.
-          Mi az isten volt tegnap? – túrtam bele a hajamba, és miközben leugrottam az ágyról és a cipőmet kerestem, megleltem a telefonom is, amin két nem fogadott hívás volt. – Francba!
Időközben Liam is magához tért, álmosan nézett fel rám.
-          A cipőd ne keresd, valahol a díjátadón van.
-          Tökéletes – morogtam, miközben levettem magamról a ruhát, és berohantam a fürdőbe. – Ha ezt elcseszem, nem bocsátom meg magamnak.
 Nem eshetek szét ennyire, csak azért, mert Eric nincs mellettem. Az nem lehet, hogy ő tart egyben. Ennyi baromságot azóta nem csináltam, hogy eljöttem a gimiből. Most pedig… hol tartok már megint?
Miközben belső harcot vívtam, próbáltam visszaemlékezni a tegnap estére, de kizárólag a whiskey-ig ment. Pillanatok alatt lezuhanyoztam, hajat mostam, majd tisztán, a testem köré csavart törülközővel kiléptem a fürdőből.
-          Mi történt tegnap?
-          Vegyél egy újságot és megtudod.
Rossz válasz – dünnyögtem magamban, miközben végigpörgettem a ruhákat, amik előttem voltak. Végül kipillantva egy fekete nadrág és könnyed színes fölső mellett döntöttem, mert egyrészt szakadt az eső, másrészt tudom, hogy úgysem tart sokáig, és biztos, hogy fülledt idő van kint.
-          Esetleg kimenjek? – nézett rém kérdő tekintettel Liam, mire leintettem.
-          Addig használd a fürdőt, másnaposan nézel ki.
-          Te se fukarkodj majd a sminkkel, ha jól akarsz kinézni – szólt vissza az ajtóból, mire a tükör elé vetettem magam, és az arcomat húzva néztem a nyúzott arccal farkasszemet.
-          Igaza van – görbült le a szám, és miközben magamra vettem a cipőt, tárcsáztam Mrs Ewans számát.
-          Az isten szerelmére Ninah, hívtalak! Meg kell jelenned, 15 perc múlva, és te még sehol sem vagy. Mi van veled? Vagy inkább olvassam az újságot?
-          Ne, kérem ne! Úton vagyok! Ja, és ha lehet, akkor az ügyfél se olvasson ma újságot.
-          Ja, mindjárt megyek és összeszedem Los Angeles összes pletykalapját, és bezáratom Missy blogját.
-          Maga tud a blogról? – kérdeztem hitetlenül, miközben a vállammal támasztottam a telefont a fülemhez, és a fülbevalókkal szórakoztam.
-          Tanár vagyok, nem hülye – jelentette ki a tényt.
-          Tíz perc és ott vagyok – motyogtam, és leültem a fésülködő asztalhoz.
-          Öt, és rendesen nézzél ki! – tette le, én pedig kezembe vettem az alapozót.
Három perc alatt embert faragtam magamból, kiengedtem a hajam, majd felkaptam a táskám, és minden papírom, és pont abban a pillanatban lépett ki Liam is a fürdőből.
-          Köszönök mindent – nyomtam rúzsfoltos puszit az arcára, és kirohantam a szobából.
-          Majd hívj – kiáltott utánam, én pedig már riasztottam is ki a kocsit, fél perc múlva pedig Los Angeles utcáin söpörtem végig, szakadó esőben.
Az utak csúsztak, és a szokatlan esőnek köszönhetően feltorlódott autók tömkelege zárta el előlem az utat. Idegesen ütögettem ujjaimmal a kormányt, majd megelégelve a totyogást lehúztam az ablakot, és kiüvöltöttem.
-          Ninah Miles vagyok basszátok meg, és sietek!
Bár azt hittem senki nem hallja meg, éktelen dudálásba kezdett mindenki és még mielőtt felhúztam volna az ablakot, több dühös hang is megütötte a fülem.
-          Én meg Robert Pattinson, és egy órája ülök itt, szóval kuss Ninah, vagy ki.
-          Pattinson? – röhögött fel valaki. – Akkor neked semmi kiugrani az esőbe és elszáguldani, ahova kell nem? Úgyhogy tedd meg ezt a szívességet, és fogd be!
-          Remélem Ian Somerhalder nincs itt, különben vámpírtöbbség van – üvöltötték elölről, amire még nekem is el kellett mosolyodnom, míg a következő percben a hátam mögül dudáltak.
Idegesen pillantottam hátra, és a visszapillantó tükörben megláttam Iant.
-          Ilyen nincs is – nevettem fel fájdalmasan. – Istenem… idióták – húztam fel az ablakom, és ahogy kitisztult a mellettem lévő sor, megpillantottam egy szabad utcát.
Gondolkodás nélkül kanyarodtam, és vágtam be az éppen elinduló autó elé, aki hangos fékcsikorgással állt meg. Mosolyogva intettem, mire az kihajolt az ablakon.
-          Fogadjunk, hogy te vagy Ninah!
-          Pattinson mégis ismer – vigyorodtam el, és már ott sem voltam.
Kis utcákon száguldozva jutottam el végül az egyetemig, ahonnan már amúgy is jócskán elkéstem.
Kipattantam a kocsiból, és futva tettem meg a pár métert a bejáratig, ahol abban a pillanatban már meg is pillantottam Mrs Ewanst.
-          Sajnálom, én… - kezdtem volna, mire dühösen elém tipegett.
-          Ez neked tíz perc? Mintha azt mondtad volna neked ez fontos, Ninah! Csalódtam benned. Már régen nincs itt a sztárod, és nagy szerencséd kell, hogy legyen, hogy még elcsípd. Itt vannak a papírjaid, fuss. Azt mondta ebédelni ment, és kocsival van, szóval keresd, különben sosem végzel a főiskolán! – nyomott a kezembe egy valag papírt.
-          De… - kezdtem bele ellenkezve, merthogy ennyi információval száz százalék, hogy nem találom meg, de a nő már el is ment, felemelve a kezét, hogy nem kíván velem tovább tárgyalni. A francba – szitkozódtam és a kijárat felé indultam.

(Storm) and (Skinny Love)--> egyszerre
Kifutottam az esőbe, és körülnéztem, de semmit nem láttam a sűrűn hulló vízcseppektől. Egy ember sem állt a parkolóban, és nem hogy ott, de az utcán sem. Rosszul tippeltem meg reggel az időt, mert rettentő hideg volt, és nem akart elállni a zuhogás, az ég dörgött és villámok szakították félbe a városra nehezedő sötétséget.
Fél perc alatt bőrig áztam, és fogalmam sem volt, hogy hogyan tovább. Megint elrontottam, de hogyan sikerül mindig? Még egy annyira egyszerű dolgot is, hogy időben érjek egy megbeszélésre? Így ki akarna velem dolgozni? Ericen kívül persze, bár lehet, hogy már ő sem fogadna vissza menedzsernek, mert csapnivaló vagyok.
A papírok teljesen szétáztak a kezemben. Felsóhajtottam és az ég felé néztem, hagytam, hogy az eső lemossa rólam azt a sok rosszat, amit a napokban, hetekben követtem el, azt, ami nem én vagyok, ami nem is szeretnék lenni.
Bűntudattal, teljesen összeroskadva indultam el az üres utcán, remélve egy megoldást, vagy csak azt, ha megértem magam végre. Hogy tudjam mit akarok, hogy tudjam irányítani az életem, de nem tudom, csak harcolok a jó és gonosz angyalkáimmal a vállamon, amik szépen lassan tönkretesznek.
Én élni akarok, boldog lenni, szerelmesen élni. Talán túl sokat kérek, vagy talán rossz helyre születtem. Ha most nem kapom el azt a menedzsert, márpedig nem fog sikerülni, akkor csak jövőre tudok gyakorlatot teljesíteni, amivel csúszok egy évet.
Éreztem, ahogy már a cipőm is megtelik vízzel, úgyhogy csak egy egyszerű mozdulattal levettem a lábamról, és a kezembe vettem, így lépkedtem a tovább, a még langyos betonon. Éreztem, ahogy a hajam a fejemhez tapad, a ruhám pedig mázsás súllyal nehezedik rám, és húz le.
Szerencsétlen vagyok, és ehhez semmi kétség, talán játszanom kéne a celebet.
Túl sokat küzdöttem, és most már képtelen vagyok, főleg ha egyedül állok mindenkivel szemben.
Megráztam a fejem és elmosolyodtam arra a gondolatra, mikor eszembe jutott a szülinapi bulim Svédországban. Akkor annyian mellettem álltak és védtek. Nem kellett egyedül lennem, most meg… Talán az egyik volt legnagyobb ellenségem az, akire számíthatok.
Felemeltem a kezem, és letöröltem az orromról csöpögő vizet. Fáradtan elnéztem balra, egy parkoló irányába, ahol egy fekete kocsinak támaszkodva állt egy alak.
Egy pillanatra megálltam, és habozva néztem az irányába. Tudom, hogy őrültség, miért állna a „sztárom”, a menedzseltem pont a szakadó esőben egy kocsinak támaszkodva, de nem tudtam továbbmenni és csak néztem. Mi van, ha tényleg ő az? Vesztenivalóm már nincs.
Hülyeség – fordítottam oldalra a fejem, majd lenéztem a vizes és koszos lábamra.
Az ég egy hatalmasat gördült, mire összerezzentem, és pillantásom egyből az alakra esett, aki ugyanúgy állt továbbra is, és mintha felém nézne. Talán kapucni van rajta, azért nem zavarja az eső, és ebből is látszik, hogy több esze van, mint nekem – vontam meg a vállam és óvatosan leléptem a járdáról, hogy elindulhassak felé.
Ha a sztár az, ez a szerencse napom, ha nem… nos, akkor az ő szerencse napja, mert kinevethet egy idiótát.
Ahogy közelebb sétáltam kirajzolódtak az alakok, már tisztán ki tudtam venni, hogy kapucni védi a fejét az esőtől, lazán karba font kézzel, és keresztbe tett lábbal dől neki a kocsinak.
A papírokra révedt a pillantásom, és elbizonytalanodtam. Ennél bizalomgerjesztőbb megjelenéssel már elé sem állhatnék.
Tíz méterre voltam tőle, és bár semmi értelme nem volt, mert látott, fogtam a papírokat és a pulcsim oldalsó szárnya alá tettem őket. Lassan lépkedtem, miközben a szívem már őrült tempóban vert, és közben a szövegemet mondogattam magamban, már arra az esetre is előálltam egy részlettel, ha könyörögnöm kéne, hogy vegyen fel.
Közelebb érve megtorpantam és a betonra szegezett arcát kezdtem vizslatni. Pillanatokig csak néztem, addig, amíg fel nem tekintet az arcomra. Abban a pillanatban bennrekedt a levegő, tátott szájjal néztem rá, és a meglepetéstől hátrahőköltem.
Féloldalas mosollyal nézett rám, én pedig elfelejtettem szorítani a papírokat így azok lazán hullottak a földre, beterítve a betont. Az arcát és néztem, és nem tudtam betelni vele, képtelen voltam lélegezni, nyelni, pislogni, vagy akár gondolkodni. Egyre csak néztem, és remélem, akartam, hogy ez ne álom legyen. Önkéntelenül is szedni kezdtem a lábaim, észre sem vettem, hogy futok, egészen addig, amíg már teljesen lecsökken köztünk a távolság. Az utolsó lépéseket szélseben tettem meg, ő pedig ellökte magát a kocsitól, és egyet lépett felém. Hatalmas ugrással kerültem az ölébe, és fontam körül lábaimmal a testét. Szorosan hozzápréseltem magam, és olyannyira szorítottam, amennyire csak tellett. A könnyeim apró cseppekben peregtek végig az arcomon összemosódva az esővel, miközben a lehető legmélyebben beszívtam az illatát.
Magamon érezni az érintését, a pillantását, a világ legcsodálatosabb dolgának éreztem, miközben arcom a nyakába temettem és apró csókokkal hintettem be azt.
Egyre feljebb haladtam és boldogan mosolyogva csókoltam meg a fülét, az arcát, az orrát, a szája sarkát, majd óvatosan elhajoltam, de csak éppen annyira, hogy ne tűnjön el az álmomból, és szorosan magamnál tarthassam.
-          Csak egy valamire vágyom – suttogta a szemembe nézve, mire széles mosoly terült szét az arcomon, és közelebb hajolva homlokom az övének támasztottam.
-          Eric – leheltem gyengéden, és lassan a szájára hajoltam.
Szorosan öleltem a nyakát, miközben csókunk minden volt, csak lassú nem.
Érezni akartam őt, az erőt, azt hogy velem van, hogy irányít. Nem kellett bebocsátásért küzdeni a csókunkban, ajkaim megadóan szétnyíltak, mire vadul csókolt meg. Birtoklón, érzékien, férfiasan.
Magához húzott, szinte eggyé vált a testünk, és nem volt az az erő, ami szétszakíthatott volna minket. Az eső továbbra is megállíthatatlanul ömlött, éreztem, ahogy végigfolyik az arcomon, de most már hálás voltam a hűsítő nedvességért.
Éreztem, ahogy kelletlenül, de meg kell szakítanunk a csókunkat, és még utoljára megragadtam a tarkóját, és a magamhoz szorítottam. Végül pihegve húzódtam el tőle, és a fejének döntve az enyémet hunytam le a szemem.
Egy percig csak figyeltem a légzését, miközben beletúrtam a hajába, és ujjaimmal gyengéden végigszántottam a tincsek között.
-          Hogy kerülsz ide? – nevettem el magam, miközben felpillantottam rá.
-          Írtam, hogy jövök.
Mosolyogva engedtem el lábammal a derekát, Eric pedig visszaeresztett a földre.
-          Gyere, elviszlek valahova reggelizni – intett a kocsi felé, én pedig bólintottam és megkerültem a kocsit. Amint mindketten becsuktuk magunk mögött az ajtót, és én szétázva beültem az ülésre, felé fordultam.
-          Azt hiszem, nekem még keresgélnem kell egy ideig valakit, különben soha nem jutok vissza Svédországba – néztem komolyan a szemébe, mire ő lazán hátrafordult és elővett a hátsó ülésről egy köteg papírt.
Az ölembe dobta őket, és intett, hogy nézzek bele, miközben ő már indította is el az autót. Felcsaptam a felső oldalt, és villámgyorsan átolvastam az első oldalt.
-          Ez nem lehet – ráztam meg a fejem tátott szájjal, és a következő oldalra lapoztam.
-          Üdv újra a szolgálatomban Miss Miles – villantott felém egy féloldalas mosolyt, majd kanyarodva kivezetett a parkolóból.
Ránéztem az arcára, ahogy nevetve nézi az utat, azt a pajkos csillogást a szemében, és gondolkodás nélkül hajoltam hozzá, hogy megcsókoljam.
-          Hé, ha balesetet szenvedünk, nem lesz többé Eric Saade és arra nem áll készen a világ – mosolygott rám, miközben kissé elhúzta a fejét, hogy kilásson a szélvédőn.
Duzzogva húzódtam el, holott tudtam, hogy igaza van, és nem lehetek annyira őrült, hogy nem bírok várni tíz percet, de fájt, hogy nem lehet enyém az a pár pillanat ebből az álomból. Karba tett kézzel pufogtam az ülésen, Ericre sem nézve. Na, jó, talán csak egy kicsit… lopva.
Lassan fékeztünk le a pirosnál, és amikor megállt az autó Eric mindkét keze megragadott és maga felé húzott, száját mohón tapasztotta az enyémre, én pedig gondolkodás nélkül adtam meg magam. A legelső dudaszó szakított el minket egymástól, Eric visszahajolva az ülésébe, indított.
-          Attól még minden pillanatban kívánlak – kacsintott rám, én pedig megforgattam a szemem, miközben belül egy hatalmas elfojtott sikoly hallattam.
A dudálás tovább folytatódott, holott már régen nem miattunk állt a sor, hanem a még mindig szakadó eső tett be a közlekedésnek. Pár percig tűrtem, de egy ilyen gyönyörű álmomba sem piszkálhat bele egy pár bunkó. Lehúztam az ablakot, és ingerülten kiabáltam ki.
-          Kuss Pattinson!
Visszahúzódtam és hangosan kifújtam a levegőt, miközben magamon éreztem Eric tekintetét.
-          A vámpírgyerek? – vonta fel a szemöldökét, mire megvontam a vállam.
-          A suli fele menet volt vele egy kis afférom.
-          Affér? – nevette el magát, és előrébb hajtott egy métert.
-          Ninah? Itt van Ninah Miles? El sem hiszem. Hol hagytad a piros szépséged? – kiabált vissza az előbb említett én pedig sokkot kaptam. Ekkora véletlen nincs.
-          Ez most komoly? – emelte rám Eric barna szemeit ledöbbenve, mire elnevettem magam. – És milyen gyakran kurjongatsz ki az utca kellős közepén a kocsisornak?
-          Igazából ez most kivételes alkalom volt, nem gyakran – mondtam az arcára nézve és mintha csak isteni útmutatás lett volna, megpillantottam újból egy szabad kis utcát, és még átvágnunk sem kellett a másik soron. – Itt balra! – rángattam meg Ericet, mire ő egyből kapcsolt, és elrántotta a kormányt.
Kis utcákon hajtottunk keresztül, Eric minden utasításomat követte, míg végül eljutottuk az egyik stúdió mögötti parkolóba, ami a szokatlan időjárásnak köszönhetően üres volt.
-          Miért hoztál ide?
-          Mert rosszul vagyok, meg kell állnod – hajoltam előre, Eric pedig aggódó tekintetét egy pillanatra vette le rólam, amíg bekanyarodott egy eldugottabb részre.
Amint leállította az autót, a hátamra simította a kezét, és gyengéd pillantással nézett rám.
-          Jól vagy?
-          Most már – mosolyogtam, és egyetlen mozdulattal az ölébe ültem.
-          Te bolond vagy – kacagta és lágyan a kulcscsontomra csókolt.
Két kezemmel végigsimítottam az tökéletes arcán, miközben végig a szemébe néztem.
-          Annyi mindent el kell mondanom – suttogtam, mire fürkésző tekintete szorosan tartotta az enyémet.
-          Ne most gyónj meg – tette mindkét kezét a combomra, és éreztem tapintásának forróságát az átázott nadrágomon keresztül is.
-          De nem akarok felébredni.
-          Ne tűnök el – felelte mosolyogva, miközben egyik kezével a fejem mögé nyúlt, és közel húzott magához egy csókra.
A pillanatot idegesítő kopogás vágta félbe. Idegesen pillantottam fel, és megnyomtam a gombot, aminek hála leereszkedett az ablak.
-          Elnézést, de Önök nem tartózkodhatnak itt. Ez magánterü… - kezdte a papírjaiba mélyedve, majd felnézett és a mondata abban a pillanatban abbamaradt. – Miss Miles? – csillant meg a szemében a felismerés szikrája, mire bólintottam. – Elnézést, nem akartam semmit khm…
-          Semmi baj, igaza van, nem lehetünk itt. Azonnal távozunk – ültem vissza a saját ülésembe, mire a férfi hálásan bólintott, elmormolt egy elnézést, és megköszönve a megértést elsétált.
-          Ezt hogy csináltad? Téged csesztek le hogy itt vagy, és amint felismert, már ő kért bocsánatot.
-          Üdv Los Angelesben – kacsintottam, és elindultunk haza.
A hazafele út, immár már csendesebben telt. Amint mindketten realizáltuk, hogy hova is tartunk, mindkettőnk agya kattogni kezdett és párbeszédek millióit futtattam át magamban. Mit fog szólni anya, hogy fog reagálni apa. Vajon olvastak újságot? Megjelent rólam cikk? Hogy lesz a holnapi bál, és egyáltalán megéljük Eric-kel a holnapi napot? Nem akarok közös vacsorát, nem tudom, hogy anya magában tartja-e az ellenszenvét, vagy le kell folytatnunk egy hasonló vitát, mint Svédországban. Elgondolkodtam, hogy aludhat-e nálunk Eric, vagy ki lesz rúgva? Nem mellesleg Ruben is velünk lakik, kezd kissé nemzetközi lenni a birtokunk, és talán túl sokan is leszünk lassan.
Nem akarom, hogy a fiúk összetalálkozzanak, vagy azt, hogy verekedjenek. Talán lenne annyi eszük, hogy magukban tartják, nem? Mit is gondolok…
-          És most?
-          Arra fel – mutattam a dombok felé.
-          A felirat fölé? Komolyan Hollywoodban laksz? – kanyarodott rá a szűk utcára.
Sorra hagytuk el a világ legszebb házait, amit Eric meg is jegyzett minden második percben, ahogy elhajtottunk egy-egy birtok mellett. Én pedig csak szorgosan kommentáltam savanyú képpel.
-          Ühüm, na, ő az, akivel együtt jártam általánosba, és gyűlöltük egymást. Egy ribanc, nincs pasi, akivel ne feküdt volna össze.
Következő ház…
-          Ó, a drága Fred. Egész jól sikerült a nővé operáltatása.
Végül elértük a mi lehajtónkat, én pedig szóvá tettem a balra letérés lehetőségét.
A sofőr készségesen hajtott rá az útra, aminek a végén lassan kirajzolódott a házunk. Eric végig nem szólt egy szót sem, csak elismerően csillogott a tekintete. A lelkem mélyén fájt, mert büszke voltam a házunkra, és vártam, hogy Eric erre is megjegyzést tegyen, főleg a sok „hűha” után az előző harminc után, de ő szóra se méltatta. Egyre lassabban hajtott, és mintha tekintete a további utat kereste volna.
-          És most merre?
-          Itt állj meg – intettem le, és sértődötten pattantam ki a kocsiból, amint leállította a motort.
Pillanatok alatt termett mellettem, és letaglózva, mégis teljesen felpörögve ragadta meg mindkét vállam és tolt neki a kocsinak.
-          Mondd, hogy csak viccelsz! Ez a házatok?
-          Mégiscsak tetszik? – vontam fel a szemöldököm, mire közelebb lépett.
-          Ezt mégis hogyan érted?
-          Eddig minden házra volt valami „csodálatos” megjegyzésed, ezt meg szóra sem méltattad.
-          Ja, mert neked mindegyikhez volt valami „boldog” sztorid – simított végig a karomon, amibe beleborzongtam.
Újból eláztunk, de az eső még mindig a legkevésbé sem érdekelt.
-          Gyönyörű a ház, és csak még cikibbnek érzem, hogy láttad én hol éltem.
-          Megbolondultál? – hajoltam mosolyogva csókot nyomni a szájára, de nem maradhattunk kint sokáig, rezgéssel indult útjára valami a nadrágom zsebében, amit Eric is megérzett.
-          Ugye a telefonod – nézett rám kérdőn, mire meglöktem, majd rideg pillantást vetettem az üzenetre.

„Gyertek be!”

-          Gyere! – fogtam meg Eric kezét, és elkezdtem húzni a ház felé. – Már várnak.

 -------------------
A következő már a hatvanadik, várjátok?! Jönnek a mondataitok! :)) Csók

18 megjegyzés:

  1. Szia!
    Ez egyszerűen fantasztikus, hihetetlen ... nagyon nagyon nagyon ... nagyon jó!!! :D
    Eric Los Angelesben! És Ninah megint neki dolgozik! De jó!!! :D
    És... és... majd szétreped az arcom a vigyorgástól! :P Nagyon tetszett és alig jutok szóhoz, és ez látszik is.
    Az eleje is tetszett de amikor az esőben sétált és találkoztak...
    A forgalmi dugók is fantasztikusak :P
    Az egész nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon ... nagyon nagyon tetszett! :D
    Szörnyen, rettenetesen (és a szinonima szótárban megtalálható összes többi hasonló jelentésű szó :P) kíváncsi vagyok a folytatásra!
    Nagyon várom a következő fejezetet!
    Nagyon tetszettek a zenék is!
    Bocs, még mindig a fejezet hatása alatt állok és nem vagyok képes normálisan viselkedni!
    Puszi
    Zoey

    Ui.: Elég érdekes mondatokat kaptál! Szörnyen kíváncsi vagyok mit csinálsz belőlük!

    VálaszTörlés
  2. Sziaa!
    Úristen!! Éreztem, hogy valaki olyannal fog találkozni akit ismer de hogy ERIC?!?! Úhh, nagyon örültem, hogy végre megint együtt vannak, de vajon milyen bonyodalom lesz még ebből?! Előre "félek", hogy fogadják a szülei és Ruben. Na meg Ninah "barátai" (vagy hogy nevezzem őket?!)
    Pattinson és Ian?!! Ez most komoly?! (jaj, annyira röhögtem!!) :DD
    Imádtam a zenéket, főképp azt a kettőt amit egyszerre kellett elindítani!! (azóta folyamatosan azokat hallgatom!!)
    Nagyon, nagyon, nagyon, nagyon jóó lett a fejezet!!! <3 Imádtam!!

    Láttam kaptál pár cifra mondatot (beleértve az enyémet is), úgyhogy már nagyon kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle.!! Remélem minél előbb hozod a 60-at.!
    És még egyszer: nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon, nagyon imádtam!!
    Puszi: Viki <3 :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Jó hogy felnéztem, mert a blogger megint cseszte jelezni hogy van friss.

    Először is, mivel kimaradt az előzőhöz a komim: Selly???? Komolyan Selly???????
    Na jó jöjjön a mai. (Tegnapi)

    Nagyon nagy volt! Imádtam, és jókat röhögtem! Kuss, Pattinson! Ez volt a best! :) Aztán meg Ian... Komolyan kész voltam. Oh és ki ne hagyjam Sterling Knight-ot. Meg Joe? Mint Jonas? Jesszus, én is akaroooooom. (Ebben a sorrendben jó is lenne) Persze csak Eric felbukkanásáig.
    És igggggen itt van Eric :D Annyira vártam már. Remélem most többet lehetnek együtt. És kíváncsi vagyok mit fog szólni a gyónáshoz. Remélem nem futamodik meg mikor realizálódik benne, hogy ki is a csaj igazából. Meg Erichez mit fognak szólni. Remélem legalább Ninah apja normális lesz, mert az anyjától nem számítok semmi jóra, bár lehet meglepetést okoz... Neeeem mégsem, annál nagyobb sznob ez a nő.
    És a "barátok"... Kíváncsi vagyok mi lesz. Remélem Eric bírni fogja a strapát, és nem ijed meg Dylantől. Meg persze ott van még Ruben is. Sejtelmem sincs hogy reagálnak majd egymásra, bár remélem, hogy van köze ahhoz hogy E. megjelent LAben.
    És jön a bál is :) Gondolom N. lecseréli Rubent Ericre. Szegényt, már komolyan sajnálom. Tényleg kéne neki egy nő! Valami kedves, aranyos.

    A vihar és a szám együtt valami fantasztikus volt!

    Nagyon várom a következőt!!

    Pusssz

    VálaszTörlés
  4. Sziaa Kinga! :))

    Tudoom, hogy elmúlott délelőtt, de egy picit tovább aludtam, mint szoktam, és közben az ebéd is elkészült. :$
    Dee most itt vagyok, és megpróbálok mindent kifejteni. :))

    Kezdjük az elején... a piálással már nem is foglalkoztam, mert igaz, hogy nem szép dolog, de azt hiszem Ninah-nak kellett az a sok alkohol, hiszen nem szívesen ment a díjátadóra, főleg nem Daylennel.
    Tudod, mennyire vigyorogtam, amikor Sterling és Joe megjelent? Még azt sem vettem figyelembe, hogy miért ülték körül Ninah-t, na jó, azért ha erőszakosabbak lettek volna, akkor tutira figyelek rájuk, de hát mit tehet az, aki szereti mind a kettő srácot? Sterling gyönyörű kék szemeit, Joe pedig... hát nem is tudom miért szeretem azt a pasit. :D
    A mersz vagy felelsz játékban pedig amit feltettek Ninah-nak kérdést, nos, arra én is nagyon kíváncsi vagyok. Tényleg csak az, hogy lefeküdt Daylen-nel, vagy valami több is van a háttérben? Például az által egy abortusz? Ez ki fog derülni majd valamikor? Ugye... ki? :$ :D
    Egy icipici pillanatra én is ugyan úgy megijedtem, mint Ninah, amikor felébredt, de szerencsére nem történt semmi. Ezért most nagyon kedvelem Liam-et. :))
    Majd a telefonhívás felébresztett, hogy tényleg ma van Ninah találkozója az új sztárral... szurkoltam, hogy sikerüljön, hogy mihamarabb odaérjen, és hogy minél előbb visszamehessen Svédországba...
    De sajnos az eső, és ezáltal a forgalom megkeseríti az emberek életét. Na de, lehet, hogy kicsit csalódott voltam, de közben fantasztikusan szórakoztam. Mekkora esély van arra, hogy RP, Ian és Ninah egymástól eléggé közel ülnek az autójukban? :D Szinte semmi, és most ezek a forgalomban csücsülős részek voltak a második kedvenceim a fejezetben. ;)
    És jött az a pillanat, ami hála égnek jól végződött. Ninah szembesült azzal, hogy elkésett, hogy lehet, hogy várnia kell egy évet a következő alkalomig. (Megjegyezném, hogy a számválasztás itt is valami fantasztikus lett.) Átéreztem Ninah elkeseredettségét, de azért közben szurkoltam, hogy megtalálja azt a sztárt, aki autóval van és ebédelni ment. Azt hiszem már mondtam, hogy egy röpke pillanatig azt hittem, hogy RP lesz az a sztár, de amikor szembesültem a kapucnival, reménykedtem, hogy Eric lesz az, aki a fekete autó mellett ácsorog. :$ Bíztam, reméltem, mosolyogtam, és amikor megbizonyosodott erről Ninah is, felvettem egy hatalmas mosolyt. Akkor már vigyorogtam, hiszen volt miért. :D Talán nem is kell mondanom, hogy a nyakba ugrásos jelenet volt a kedvencem. :))
    Még egyszer találkozhattunk RP-vel, komolyan, itt már nevettem, nagyon tetszett! :D
    Majd elindultunk a Miles rezidenciába... kicsit furcsálltam, hogy Eric pont azt nem említette meg, de valami olyasmire gondoltam, hogy annyira elképesztően szép a házuk, hogy még a "hűha"-t is elfelejtette. :D
    Várom a folytatást, hiszen vár ránk egy beszélgetés, amire rettentően kíváncsi vagyok, hiszen fogalmam sincs, hogy vajon hogyan fog ez az egész lejátszódni...
    Összességében a fejezet valami bámulatos lett! Imádtam! :)))
    Kíváncsi vagyok, mi lesz Rubennel, még mindig azon az állásponton vagyok, hogy keress neki valaki olyat, aki megérdemli a srácot, és a srác is a lányt. Egy olyan valakit, akibe lehet szerelmes, egy olyan lányt, akit mellé rendelt a sors. ;)

    Ki fogja kísérni Ninah-t a bálra? :O

    Siess a folytatással, mert váároom! :$ :D
    Milliószor puszillak! ;)

    VálaszTörlés
  5. Ez nem legális!!!!! Ezt büntetni kéne!!!! Hát hogy lehet ilyet csinálni???!!!

    Most mit fogod én kezdeni magammal, míg nem jön friss?!?!?!?!????!!!! Megőrjítesz!!!!! EZ volt eddig a legjobb feji az összes közül!!!! Mind közül!!! Ezt überelni nem lehet!!!! Imádtam!!!
    Jaj, amikor meglátta Ericet... na hát az....
    Meg a Pattinson-dugó-kocsi... esküszöm, olyanokat röhögtem...:D:D:D:D:D
    Ja, a zenék jól voltak, nagoyn. De milyen ötletes már, egyszerre az eső hangját is betenni! Gratulálok, soha az eszembe nem jutott volna:D Zseni vagy.
    Kicsit féltem a cím alapján, hogy mi is lesz ez, meg hogy akkor most féltékenységi jelenet lesz? De nem, szerencsére nem...:) Na szóval kíváncsi vagoyk, hogy tudta Eric - vagy akárki - lerendezni, hogy Ninah visszamehessen. Hogy reagált Eric Selly bejelentésére?
    Ja, amúgy én valahogy a legelső pillanattól éreztem, hogy Eric lesz az, valahogy... nem tudom, éreztem. Csak ki ne derüljön, hgoy csak álmodik. Jaj, azt nagyon nem bírnám...:S
    És istenem, ahogy anyakába ugrott! Nekem is majd eleredt a könnyem, hála a zenének, az elmélkedős, érzelgős hangulatnak, és persze az örömnek. Itt van Eric!!!!!!!! Végre!!!!
    Remélem, nem lesz jelenet, nem fog Eric kiakadni semmin - nem tudom, hgoy erre van-e esély. Esetleg meg fog lepődni, mikor fény derül pár dologra. Mert ugye fény fog. Többek között majd Ninah mnúltjára is, nem? Ki tudja...
    Vajon ki szervezte le Eric ideérkezését? Ki lehet a háttérben? Ki segített neki? Ki lehetett az, akinek hálásak lehetünk, hogy elintézte, hogy Ericnél fdolgozzon Ninah megint? Vagy Eric csinálta? Mindegy, úgyis megtudok majd mindent a maga idejében... türelem.:D
    De akkor sem lehet itt abbahagyni egy fejit!!!!!!
    Kíváncsi vagyok, siess a frissel!!!!!!!!!!!!!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj, még valami fontos! Mi lehet az a dolog Dylannel? Lefeküdt vele?! Mivan?!?!?!????????!!!!!!! :O Na ne! Mikor? miért? Hol? Hogyan? Bár ha jobban belegondolok, az utóbbira nem is vagyok annyira kíváncsi...:S És mi lesz, ha kiderül? Jujj...
      SIESS!!!

      Törlés
  6. Sziaa!!
    Fúúú, eléggé rég írtam már komit, szóval most jön egy sűrű bocsánatkérés részemről! :$$
    Ez a fejezet egyszerűen...isteni volt! Az elején először elveszítettem a fonalat, aztán kezdett derengeni, hogy mire is kell figyelnem...:DXD
    Nem tehetek róla lassú vagyok ma, de a közepe felé kezdett izgalmas lenni a dolog.
    A dugó...és Pattinson...na azon közelebbi ismertséget kötöttem a padlóval! XD Komolyan, a fejezeteidnek a 80%-án a padlón kötök ki a röhögéstől...hogy csinálod? Adnál tippet? xD Jössz nekem majd egy I<3 Padló! -pólóval.:D
    A következő résznél a zene az nagyon odavág, irtóra tetszett, ügyesen kitaláltad! ;) Gratulálok hozzá! :)
    Aztán hát Eric...olyan cukik voltak! Vagyis inkább...szerelmesek :)
    Ninah meg olyan aranyos volt a kocsiban...kis ázott verébnek mondanám, aki hirtelen sassá változik majd át :D
    Aztán megint Pattinson...hát ez kész xDD Meghaltam.o.O
    Hollywood-felirat? Énisénisénis *-* Biztos jó lehet arrafelé lakni...majd ha egyszer gazdag leszek, elmegyek, és megírom ide, milyen volt :D Benne vagy? ;)
    A vége az pedig ütött. Nem tudom, Ninahról milyen titkok fognak még kiderülni, de nekem már az is betett, hogy lefeküdt Dylannal. Bár biztos vagyok benne, hogy be volt lőve, vagy valamilyen nagyon jó indoka volt arra, hogy ezt megtegye...
    Kíváncsi vagyok, hogy a következő részben milyenek lesznek a mondataink...érdekes lesz, úgy érzem!! :D "Ismerve" téged, izgi rész lesz, úgyhogy ajánlom melegen, hogy siess a kövivel, vagy megkereslek, és megrugdosom a popsidat, ezzel is ösztönözve, hogy nagyon várjuk már a frisst! ;)<3 De azért tudod, hogy szeretlek, és igazából nem bántanálak...*-*
    Puszillak
    Petru

    VálaszTörlés
  7. U.i.: Bocsi, eléggé értelmetlen komi lett, de egy ilyen király fejezet után ne is nagyon várj mást...szerintem még most is röhögök a dugós részen...Wááá xDqqq

    VálaszTörlés
  8. Szia Kinga :')

    Tudom,tudom,tudom nagyon sokszor mondom, de ne haragudj amiért nem írtam komit az előző fejezethez :\ De most nem regélek, miért nem írtam :)
    Áh, már legalább háromszor elolvastam és nem tudok betelni vele... Imádtam *-* Szerintem..lesz az négy elolvasás..vagy nem, legyen öt :$ haha :D
    Benned sosem tudok csalódni, fantasztikusak a fejezeteid! Összecsapott? Dehogy..beszélsz butaságokat :D Pattinson..úristen :DD Nem kicsit nevettem! Mindig, minden fejezetedben meg van a humor, és ezt nagyra értékelem :) De, álljunk megy egy percre...
    Ninah lefeküdt Dylan-nel????! :| Oké, ezen már nincs mit meglepődnöm xdd csak..áh..kikészít ez a srác :@@ Megfojthatom?:$$
    És,és,és,és Eriic *---* Itt van...LA-ben! Ninah mellett.. olyan aranyosak voltak a kocsinál..meg amúgy is :$
    A zenét.. nagyon eltaláltad..teljesen átéreztem a dolgokat :) És..nekem soha nem jutott volna eszembe így a vihart és egy dalt egybe rakni -.- xdd :D Imádtam! És a következő fejezet már a hatvanadik, a mondatokkal? Már nagyon várom, kíváncsi vagyok mit hozol ki belőle :D Siess vele!<3

    Ölel, Vanity

    VálaszTörlés
  9. Sziia! :)
    Az volt a furcsa, hogy én ma is és tegnap is vártam a fejezetet, de nem jött, vagyis nem jelezte a blog... aztáááán beírtam a címet, próba szerencse, hátha felraktad már, és voálá... fent van. *.*
    Istenem, de jó volt... na szóval, lényegesen elmagyarázom, mi is volt ebben annyira, de annyira jó. :)
    Az elején... a zene alapból tetszik, öröm volt az olvasás közben hallgatni. Sterling és Joe??? Ez komoly? xD
    És Liam?? Nagyon remélem, hogy mire Eric és Ninah bemennek a házba, nem lesz ott, mert akkor nem kis nézeteltérések születnek majd...
    Pattinson... Istenem, nem szívelem azt a srácot, de így most jó volt olvasni róla. Ian?? *.* Őt meg egyenesen imádom, mindegy :D
    Amikor megemlítették Ninah "sztárját" arra gondoltam, hogy nem Eric lesz, mert azért csak ott van Svédben, erre meg ott állt a kocsija mellett kapucnival a fején... ahh... na ilyen jelenetre várok én is a suliból hazafele jövet. xD
    Én is reménykedtem abban, amiben Ninah, hogy ez nem csak egy álom, és a hősünk valóban ott van Los Angelesben... és ott van!!! El sem hiszem, huhh. :D
    Kérlek, bocsásd meg nekem a szűkszavúságot, de még mindig vigyorgok, hogy Eric odament, meg minden... de, mi lesz Rubennel? Kezdtem megkedvelni, most aztán megint be akar majd kavarni?? :O Nem, nem teheti. :D
    Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki mit fog szólni a megjelent vendégnek... és hidd el, nagyon várom már a 60. fejezet. A mondatomat vajon ki fogja mondani?? :O :D
    Máár nagyon várom. :D
    Csókollak <3
    Sziszaa

    VálaszTörlés
  10. Szia! :))

    Imádnivaló, meglepő, fordulatos, cuki, édes, kedvenc és csodás fejezet lett! Igazából már az előzőnél is küzdöttem magammal, hogy értelmes mondatokat tudjak írni, most meg aztán végképp!:)
    A díjátadót valahogy másképp képzeltem el, valahogy úgy, hogy Ninah ragyogni fog, nem pedig iszogatni, na de megértem szegényt, én eddig sem bírtam volna ekkora nyomás alatt! A felelsz vagy merszes játéktól eléggé tartottam, de "szerencsére csak" annyi derült ki, hogy Dylan és Ninah lefeküdt...mintha ez nem lenne éppen elég! Tényleg nem jó ennek a lánynak Los Angelesben, sürgősen el kellene tűnnie onnan, a saját érdekében! Ezek a barátai annyira furák...összetartanak ugyan, de akkor sem érzem őket igaz barátoknak, főleg mert állandóan bajba sodorják, vagy inkább terelik Ninah-t.
    Nagyon kíváncsian vártam, hogy kiderüljön, ki lesz a híresség, akivel Ninah együtt fog dolgozni, és amikor dugóba került, együtt dühöngtem vele, na meg persze nevettem a kikiabálásokon, na meg a hírességeken! :D
    Bár itt nem esett az eső, de teljesen olyan érzésem volt. Egyrészt, mert olyan jól leírtad az egészet, másrészt, mert jó volt a zene-vihar kombináció! Egyébként imádom ezt a számot, szóval nagyon a kedvemre való volt, főleg ami utána jött! Eric!!!!!!!!!!!!!!!
    Hát nem hittem, hogy tényleg ott lesz, de ott volt, és...ezt most nem tudom szavakba önteni, de olyan sírás, nevetés határán vagyok...de tényleg! :) Annyira örültem, mintha én lettem volna Ninah! És megint ő a menedzsere?:)))))
    Ez az! :D Remélem, nem jön közbe semmi, sem Megan, sem más és minden szép és jó lesz, mert már megérdemelnék, végre valahára! Legalább egy rövid időre! Azt is remélem, hogy Eric képes lesz elfogadni, hogy milyen volt a lány múltja és megbocsátanak egymásnak...mert gondolom úgyis kiderül majd! Ericnek a szőke csaj, Ninah-nak meg a Dylan, Liam sztori! Nagyon szorítok nekik, és iszonyatosan izgulok, hogy mi lesz a következő fejezetben, úgy érzem, sorsdöntő lesz, és pont a mondatainkkal...szóval még rajtunk is múlik részben! Hát...nagyonnagyon várom, és minden elismerésem...ez a fejezet nálam mindent vitt, még könnyeket is!
    Puszillak! Ági

    VálaszTörlés
  11. Szia! Nagyon imadom az egeszet! Ahogy irsz, meg az egesz tortenetedet! Azt histem ez az a loket, ami miatt meg jobban fuggo lettem :) nagyon siess a kovetkezo resszel, alig birom kivàrni! Puszillak!

    VálaszTörlés
  12. Szia!

    Hát rászántam magamat a komizásra. Ez persze nem azt jelentette eddig, hogy nem tetszett vagy ilyesmi, hanem ezt be lehet tudni a lustaságomnak. De mint már valamikor mondtam, hogy próbálom ezt a rossz szokásomat leküzdeni. Úgyhogy nem is ragozom itt tovább :) mondom is a véleményem.
    Most mondhatnák egy csomó sablonos elcsépelt dolgokat, de nem szeretném. Viszont mégis muszáj megismételnem az előttem szólók véleményét. Ez egyszerűen fantasztikus! Imádtam, ezt a részt főleg a humora miatt. Nem kell részleteznem, hogy Pattinson komolyan betett nekem. És te még voltál olyan kedves, hogy később is beleszőtted a részbe. Hát én azt hittem, hogy ott halok meg.
    Mondhatom, hogy én már valahogy sejtettem, hogy Eric lesz az a titokzatos srác? Mert én tökre sejtettem, vagyis inkább reménykedtem olvasás közben, hogy tényleg ő lesz az. És lám tényleg ő lett. ^^ Az az esős részt imádtam. Nincs rá jobb szó. Az még egy érdekes kör lesz, mikor Ninah "gyónni" fog. Kíváncsi vagyok, hogy mekkora balhé lesz majd belőle. Vagy lesz-e egyáltalán balhé?
    Na meg ott van Dylan is... Hát őt nem csípem. Az biztos, hogy mikor megtudtam, hogy Ninah lefeküdt vele, akkor nagyot néztem. Jó, oké, lehetett érezni, hogy voltak már kettejüknek ügyeik egymással...De mégis, leírva olyan fura volt. Bár nem szeretem, de ha néhol még bekavarna azt imádnám. Talán egy kissé szadista vagyok, de néha olyan jó érzés olvasni, ahogy szenvednek xD Na jó, nem. De olyan veszekedős részek is kellenek :)
    Még utoljára arról az sms-ről pár szót. Az a bizonyos: " Gyertek be! " Hát izgalmas lesz az biztos. Eric a Miles házban, úgyhogy már Ninah neki dolgozik. Várom már! :D
    Na puszi,
    Netta

    ui.: nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hozol ki a mondatokból :P
    uii.: remélem, hogy normális komit sikerült összehoznom xD

    VálaszTörlés
  13. Sziasztok!
    Hihetetlenül sok kommentet kaptam, talán ennyit még sosem, és el sem tudom mondani mennyire hálás vagyok, hogy mennyit köszönhetek nektek. Nagyon nagy ölelést küldök mindenkinek, fogadd el, mert a Ti támogatásotok és szeretetek nélkül nem lennék most itt. Szóval köszönöm! :))
    És most íme a válaszok! :)

    Szia Zoey!
    Húha, hát nagyon, nagyon, nagyon köszönöm neked, el sem tudod képzelni mennyire jól estek a szavaid! :) Örülök, hogy örülsz, hogy Eric és Ninah egyszerre L.A-ben, és hogy tetszett a találkozás is, az külön öröm! :) Igen, a dugok mókásak lettek, vagyis próbáltam annak beállítani, szóval most egy kis sikerélményem van. :D Köszönöm néked, hogy írtál, hogy tetszett, és vigyorogj csak, ezt annyira jó olvasni! :) Csókollak

    Szia Viki!
    Szóóval megleptelek Eric-kel, ennek most nagyon örülök! :D Bonyodalmakból nem volt hiány, de ezt már olvashattad. :) Bizony Pattinson és Ian, valahogy olyan kedvem volt, és beleszőttem őket ebbe a kis fejezetbe, remélve, hogy feldobják majd. :D Ennyire tetszettek a zenék? *.* nagyon örülök, köszönöm! :)) Igyekeztem a mondatokkal, remélem, hogy tetszettek, főleg, hogy a tied tetszett! Nagyon, nagyon köszönöm, hogy írtál, hihetetlen hálás vagyok, köszönöm! :) Csókollak

    Szia Pet!
    A blogger nálam mindig szarakszik, de most már szájba rúgom lassan szerintem..
    Selly, bizony Selly… :D
    Pattinson, Ian, Sterling és Joe, így ebben a sorrendben küldve! ;) Amúgy igen, Jonasra gondoltam, azok a Details-es képei sokkolóan fantasztikusak!
    Örülök, hogy a „kuss”-os rész tetszett! :D Mennyire igazad volt Megannal kapcsolatban, valóban jó nagy seggfej volt, de remélem Mr Miles, most belopta magát a szívedbe, nagyon igyekezett a lelkem. :) Nem, nem, Ninah nem dobja csak úgy Rubent, nem vagyunk gonoszak. Amúgy lehet, hogy most már tényleg időszerű Rubennek valami csaj, majd kerítek egyet. :D
    Örülök, hogy tetszett a szám párosítás! :) Köszönöm, hogy írtál, örökhálám, és csókollak

    Szia Adél!
    Elnézem neked a csúszásod! :)
    A pia kellett, való igaz, meg hát Ninah… nem veti meg az efféle dolgokat mostanában.
    A pasik felbukkanása, csak sima „valami a múltból” mindkettőjükkel. :)
    A Dylannel való szex valóban csak kifogás volt, valami más történt, amivel rács mögé juttathatná, de nem, Ninah-nak nem volt abortusza. :D A valószínűsége, hogy valóban így együtt találkoznak L.A-ben hárman, egyenlő a nullával, és itt mégis megtörtént, így a visszafelé úton már egy kicsit erőltetettnek éreztem, de azért beleírtam, hátha, és nem volt szívem kitörölni. :D Örülök, hogy tetszett!
    Hú, mekkora durva lett volna, ha Pattinson lett volna a sztár.. na az ütött volna. :D De neeem, és szép részt akartam írni, remélem valamennyire sikerült. :)
    Ruben kap majd csajt, és a bálon viszont ő lesz továbbra is Ninah kísérője, no para! :)
    Örülök, hogy tetszett, köszönöm a véleményed, és csóóóókollak! :)))

    Szia Orchidée!
    Hihetetlenül nagyon, nagyon, sőt még annál is jobban estek a szavaid, és ennyire nagyon köszönöm is őket, el sem hiszed, mennyit jelentenek! :) Örülök, hogy ennyire tetszett és hogy az egyik legjobb fejezetnek tituláltad, húúúúha, nagyon köszönöm! :)
    Pattinson látom neked is tetszett, örülök! :D
    A zenét pedig köszönöm, be kell valljam kicsit csaltam, mert a zenét, mármint az esőt egy blogról „loptam”, de örülök, hogy tetszett! :)
    Eric és Selly kapcsolatát majd boncolgatni fogom, azt is, hogy mik derültek ki, és mik nem, szóval lesz még erről szó! Nem, nem derül ki, hogy álmodik, nem vagyok ennyire gonosz, én sem bírnám ám ki! :D Te meg ügyesen kisejtetted a kilétét! Bizony ki fognak derülni dolgok és bár majd könnyűnek látszik a megoldás, nem lesz az, sőt..
    És igen, minden ki fog derülni, de nagyon boldog vagyok, hogy ennyire tetszett! :) A Dylanes dolgot majd boncolgatom még. Csókollak és köszönöm a véleményed!

    VálaszTörlés
  14. Szia Petru!
    Semmi baj, örülök, hogy most itt láttalak és írtál nékem! :)
    Wáó, hát, nagyon boldog vagyok, hogy sikerül megnevetetnem, komolyan nagyon, nagyon! :D Sosem reméltem volna, de a póló készül, és enyém az öröm! :D
    Köszönöm a zenét illető dicséretet, örülök, hogy tetszett! :))
    Az ázott veréb bizony a pontos megnevezés. :D Oké, ha egyszer eljutsz oda, várom is a beszámolót! De el ne felejtsd és képet is kérek és fuss össze minden hírességgel, akivel csak tudsz. :D
    Igyekeztem a frissel és bár tudom, hogy sokat késtem vele, azért remélem elolvastad és tetszett! :)
    A rugdosás nyugodtan jöhet, ha sokat késnék, akkor megérdemlem. :D
    Amúgy meg nem lett értelmetlen komment, sőt, szóval csitt! Mosolygok azon, hogy mennyit nevethettél, szóval máskor is írd le, hogy boldog napom legyen! :D Csókollak és köszönöm, hogy írtál!

    Szia Vanity!
    Oké, oké, eltekintek a regétől! :D
    Öt olvasás, úristen, nagyon megtisztelő köszönöm! Komolyan mondom, imádlak titeket! :)
    Örülök, hogy tetszett a rész, a humor és Pattinson, és jaaaj, sohasem csalódsz, istenem, mindjárt elpirulok! :))) :’)
    A Dylannel való ügyét kifejtem majd, ne aggódj! :) Még ne öld meg, egész kedvelem Kellant! :D
    A következő fejezet pedig bizony a nagy hatvanas volt, remélem tetszett és a mondatok is! :)
    Köszönöm a kommentárod és csóóókollak! :))

    Szia Sziszaa!
    A lényeg; sose higgy a bloggernek, engem nem szeret, mostanában mindig velem van valami baja…
    Sterling és Joe, bizony! :D Úgy érzem ez nagyon tetszett mindenkinek. :D
    Liam nem volt ott, de azért Ruben adta a löketet, hogy Eric tudjon róla. :D
    Hidd el, nem csak te várod ezt a jelenetet, de talán egy nap bekövetkezik, várjunk tovább szorgosan! :D Az, hogy Rubennel végül mi lesz, még a jövő, de majd igyekszem kedves, és megértő lenni vele szemben, csak nem mindig sikerül. :D
    A hatvanadik eljött a mondatod remélem tetszett, szóóóóval Párápárárá! :D
    Köszönöm, hogy írtál nékem, nagy örülök, hogy tetszett! :))) Csókollak édes!

    Szia Ági!
    Ó, csupa szépet írtál, elpirulok! Köszönöm az összes szavad!
    Ninah ragyogott egy kicsit, aztán ivott, hazudott, és végül kidőlt. :D Mókás díjátadó volt, és én sem így terveztem, de változott a terv. :) A barátok pedig… nem is tudom minek nevezzem őket, talán inkább csak táraság. :D
    Ha átjött az esős rész, annak örülök, mert itt is sütött a Nap, és nagyon nehéz volt írni, de ha hallgattam a számot, valahogy megnyugodtam tőle, és ment a fogalmazás. :)
    Hidd el, átérzem a boldogságod, és nagyon jól is esik, én is felszabadultam és megkönnyebbültem, hogy ott van. :D És bizony ő a menedzsere. :)
    Örülök, hogy tetszett a fejezetem, úgy érzem már nem is írok tovább, mert kár lenne próbálkoznom, hogy jobbat írjak, képtelen vagyok, tényleg nagyon köszönöm a szavaid! :)
    Sok nyitott kérdés volt, sok döntő válasz, amik végül mégsem voltak elég jók, és a mondataitok.. nos, imádtam őket, viccesek voltak, igyekeztem jól beépíteni! :D
    Köszönöm, hogy írtál nekem, mindent nagyon köszönök! Csókollak

    Szia Zsófia!
    Szavakhoz sem jutok! Az a legnagyobb elismerés, ha megtisztelsz a szavaiddal, szóval el sem tudom mondani mennyire nagyon köszönöm! Örülök, hogy tetszik a fejezet, és az, ahogy folyik a történet, nagyon igyekszem! :) Siettem a frissel, remélem tetszett!
    Köszönöm a kommented! :)))) Csókollak

    VálaszTörlés
  15. Szia Netta!
    Oké, hidd el megértem a lustaságot, én is az vagyok, de végül mindig rászánom magam, és sikerül megtennem, amit kell, így vagyok a komizással is, lassan, de sikerül mindent megtennem. :)
    Szeretem az elcsépelt dolgokat hallani, ha azok a fejezettel kapcsolatosak, szóval ne fogd vissza magad! :D
    Nagyon örülök, hogy tetszett a rész, és hogy a humor is elért, és megfogott! :)
    Mondhatod, hogy sejtetted, mert hát az emberek különböznek, van aki nem tudta, van, aki igen, de a lényeg, hogy tetszett-e vagy sem, ez az, ami nekem fontos.
    A gyónás meg volt, ha olvastad a következő részt, nos, még nem volt balhé, a folytatás kiderül. :)
    Szóval nem komálod Dylant, de azért kavarjon? De gonosz vagy te! :D
    A kommentárod teljesen okés lett, én teljesen elolvadtam a szavaidtól, és mérhetetlenül hálás vagyok! :) A mondatod rész pedig remélem tetszett! Csókollak és köszönöm, hogy rászántad magad, és írtál! :)))

    VálaszTörlés
  16. Ez volt az eddigi egyik legjobb. :DDDDDD Imádtam, a Storm&Skinny Love pedig hatalmas ötlet volt, elismerés. <3U

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)