2012. január 24., kedd

Chapter 45

Sziasztok!
Köszönöm a kommentárokat, a válaszaimat már meg is pillanthatjátok ott. :)
Ami az esztétikai kinézetét illeti a mai, meg az előző fejezeteknek, valami nem stimmel a blogerrel, nem akarja azt, amit én, ezért nincsenek beljebb a bekezdések, és a többi, ezért elnézést! :)
Mint ígértem, ez egy hosszabb fejezet, és történik is benne egyesmás, remélem tetszik, és kapok itt is, néhány megjegyzést, hogy hogyan is érzel, hidd el, hihetetlenül sokat segít!
A zenéket, amiket megszavaztatok, most már beraktam, linkként ott vannak a részletek előtt, egyből új lapon nyitja meg, szóval nem kell a jobb klikk.
Köszönöm, és akkor nos, itt a friss, kellemes olvasást! :)))




                       Life as a house of cards
                                       /Élet, mint kártyavár/



Holding On and Letting Go


Vannak napok, amikor azt érzem minden rossz, és talán megérdemlem, hogy ennyi minden történik velem, de vannak napok, amikor tudom, hogy nem érdemlem meg, mert nem vagyok rossz ember.
Van negatív tulajdonságom, és ha akarnám, mondhatnám, hogy a szüleim nem törődtek velem, egyedül nőttem fel, és ennek következtében vagyok önző, meggondolatlan, hirtelenharagú, hangulatember, irigy, szarkasztikus, de nem mondom, mert ez mind az én hibám.
Húsz éves vagyok, és már legalább öt éve fel kellett volna találnom egy időgépet, vagy bármi mást, ami kicsit is megváltoztatja az életem azon pillanatait, amiket nem akartam átélni, amiknek meg sem kellett volna történniük.
Csak egyetlen egyszer szeretnék külső szemlélő lenni, hogy lássam a dolgokat igaz valójukban megtörténni, és biztos lehessek abban, hogy az én szemszögem egyáltalán nem részre hajló. Mert ha csak én állítom, hogy velem történik meg minden, ami a többi több tízmillió ember életéből kimarad, akkor lehet, hogy szerény személyemmel van a probléma, és valójában minden egyes alkalommal, amikor csak lépek egyet a földön, lélegzek egyet a levegőből, vagy pislogok, hogy lássam a következő másodpercet, bűnt követek el, és ezt kamatostól meg is torolják rajtam.
Külső szemlélőként láthatnám, hogy én vagyok-e a rossz, vagy esetleg én vagyok-e az áldozat, mint ahogy ezt gondolom minden alkalommal, amikor ilyesmi történik velem.
Lehet, hogy jobb lenne feladni most a harcot, megengedni, hogy mindenki nyerjen, így ők boldogabbak lennének, nekem pedig békém lenne. Nem kellene félnem Molly állandó atrocitásaitól, nem érdekelne, hogy feltűnik-e Ty az életemben, avagy sem, és attól sem kéne félnem, hogy Ruben újra össze akarna kavarni az érzelmi szálaimat, mert ha feladom, végleg elhagyom Svédországot, és úgy élek, ahogy soha nem akartam, de ami a sorsomban van, amit képtelen vagyok magam mögött hagyni, akármennyire is próbálkozom, és akármilyen messzire is futok előle. Akkor visszamennék Amerikába, és új életet kezdenék, bár a mostani kezdésből kiindulva az sem menne.
Egyszer szeretnék reggel úgy belenézni a tükörbe, hogy egy szép, mosolygós, vidám csajt látok, aki meg van elégedve magával. De sosem érzem ezt, és akárhányszor megpillantom az arcomat, azt kérdezem, hogy miért nem lehetek én is egy a sok gyönyörű lány közül, akiknek már attól jobb a napjuk, ha reggel látják magukat a tükörben, mert tudják, a szépség meg van, onnan minden könnyebb. Az emberek befogadnak, elfogadnak, így te jóban vagy önmagaddal, elfogadod a pozitív és negatív tulajdonságaid egyaránt.
Én pedig az érett női gondolkodás helyett gyerekesen önző vagyok, és szánalmas, ahogy azt nézem ki népszerűbb nálam, és ha akarnám sem tudnám tagadni, fáj, hogy Mollyt szeretik jobban az emberek, és nem engem, holott nem is ismernek egyikünket sem. Talán Mollynak van már látszata, kialakította köré a média az aranyos, kedves lány imidzsét, míg nekem marad a gonosz amerikai lány, aki elrabolta a párját, és aki most svédországi hírnévre tesz szert.
Össze – vissza kavarognak a gondolataim a hírnév és a sors között, semmi értelme egy mondatomnak sem. Képtelen vagyok gondolkodni, képtelen vagyok lélegezni, egyszerűen csak azt akarom, hogy ez a mámorító szédülés ne múljon el, vegye át a testem felett a hatalmat, és zuhanjak, ameddig csak tudok.
Remegő kézzel kapaszkodtam meg a mosdókagyló szélében, és ki-kibicsakló könyökkel próbáltam megtartani magam, hogy ne essek össze.
Zihálva szívtam be a levegőt a számon és az orromon keresztül egyaránt és mereven bámultam a fehér porcelán belsőt. Tudtam, ha lehunyom a szemem, nem leszek képes újra kinyitni, és megadva magam, esek össze.
Teltek a másodpercek, és az előbbi hideg vizes arcmosás hatása kezdett elmúlni, a testem újra lángolt, gyöngyöző homlokom fáradtan támasztottam a tükörnek. Óvatos mozdulatokkal kerestem meg újra a csapot, és lassan folyatva a jéghideg vizet tettem alá két tenyerem, és rádőlve a kagylóra permeteztem újra és újra hideg cseppeket az arcomra. A szívem sebesen dobogott, zúgott a fülem, és minden egyes izmom megadásra készült, éreztem a hajlataimban, hogy egyetlen apró jelre várnak, hogy végleg megadhassák magukat.
Szaggatottan sóhajtottam fel, és szorosan lehunyva a szemem, figyeltem a szívem gyors ritmusára, arra, hogy lelassítsam, érdektelenséget mutatva a hajamat eláztató hideg zuhany felé. A víz halk csordogálása nyomta el hüppögő sírásom, ami a bensőmben vívott harc eredményeképp fakadt ki belőlem.
A könnyek fájdalmasan száguldottak végig az arcomon, néhol éreztetve, hogy a csiklandós érzés, ami kellemetlen és kedves egyben, nem fog még elmúlni, minden egyes pillanatot kihasznál, hogy gyötörhesse a lelkem. Erős akartam maradni, azt akartam, hogy hihessek magamban, hogy én legyek az egyetlen saját magam számára, akiben nem csalódhatok, akiben nem fogok. Soha.
Közben pedig éreztem, ahogy a bensőm megtör, ahogy a fűszál végére most túl nagy vízcsepp nehezedik, és a talaj felé hozza, el akarja érni, hogy megtörjön, de a fűszál, csak meghajlik, ám azt a földig. Nem biztos, hogy képes a lelkem mindig fűszál maradni. És mi lesz, ha egyszer nem egy vízcsepp jön, hanem valami sokkal rosszabb, sokkal nagyobb?
Egy gyors mozdulattal jobb kezemmel letöröltem az ostoba könnycseppeket az arcomról, és újra a víz fölé hajoltam.
Fájt, de nem fogom beismerni! Meg fogja tudni, hogy mit éreztem. Ismerni fogja, hogy ki vagyok valójában.
-    Ninah, jól vagy? – kopogott be lágyan az ajtón, mire, kibicsaklott a könyököm, és megadva magam zuhantam a földre.
Hirtelen fogott el az „ez most nem velem történik, ez csak egy rossz álom, és mindjárt felébredek” érzés, ahogy a szédülés újra megkörnyékezett, és a gondolataim részeg zagyvaságokként folytak össze a fejemben.
Hátam lassan a kád hátuljának támasztottam és mindkét kezemmel támasztottam a fejem, hogy ne adjam át magam ájulásos tudatlanságnak.
-    Kérlek, küld haza az urat. Majd keresem, jelenleg nem vagyok jól – próbáltam megütni a hallható, és magabiztos hangsúlyt, de csak gyenge, erőtlen próbálkozásnak tűnt, még a saját fülemnek is.
Lépések távolodó zaját hallottam, egyszerre éreztem magam megkönnyebbültnek, és fuldoklóbbnak.
Érdesen csengő füllel, remegő lábakkal, és verejtékező testtel kúsztam közelebb a vécéhez, hogy felhajthassam az ülőkét, és megadva adjam át magam a kényszernek.
-    Ninah – suttogott megint az ajtónál aggódva, mire megtöröltem a szám, és felsóhajtottam.
Lehunytam a szemem és fejem hátravetve küszködtem magam vissza a kád szélének.
Még mindig háborgott a gyomrom, pedig már régen nem volt benne semmi, mégis minden egyes gondolattal, ami keresztülszáguldott a fejemen, hányingerem támadt. Rosszul voltam mindentől és mindenkitől.
-    Ninah - ismételte meg újra, mire összeszorult torokkal nyeltem, és hagyta, hogy egy könnycsepp végigperegjen az arcomon.
-    Menj Eric – leheltem, és tudtam, hogy hallja.
Az már más kérdés, hogy nem akarta meghallani.
-    A férfi elment, csak én vagyok itt.
-    Kérlek – próbáltam kimondani határozottan, de elcsuklott a hangom, és erőt vett rajtam a kétségbeesés.
Minden csendes lett, csak a saját szaggatott légzésem hallottam, és a még mindig lágyan csordogáló víz hangját.
Hogy jutottam el idáig? Mióta futok el a problémáim elől? Miért nem engedek, hogy segítsen?
Képtelen lennék elviselni, hogy sírni lát, mert összetörtem, képtelen lennék elviselni, hogy látja megadtam magam, gyenge vagyok, és semmit sem érek.
Kinek kell egy ilyen ember? Nem bírnám ki, ha a szemébe nézve szánalmat látnék a szenvedélyes csillogás helyett. Nem tudnám elviselni, ha az általam áhított szerelem helyett csak a sajnálatot olvasnám ki a barna szempárból. Nem.
Éppen ezért egyedül küzdök meg, nem fontos, hogy mennyire nehéz, nem fontos, hogy nincs esélyem egyedül.
Aztán a csendnek vége lett, és halk motoszkálásra lettem figyelmes, de túlságosan lekötött a belső fájdalmam ahhoz, hogy különösebb figyelmet fordítanék rá.
-    Tudtad, hogy – kezdte, és halkan kattant valami, mire elvettem két kezem az arcom elől, és óvatosan az ajtó irányába lestem – több időt töltöttem a táncos barátaimmal, mint gondolod? És ellestem ezt-azt – bukkant elő a feje az ajtó mögül, majd maga elé emelt egy hajcsatot –, köztük ezt is – forgatta meg a kezében, majd lágyan elmosolyodott.
Nem akartam tudni, hogy hogyan nézhetek ki. Borzalmasan festhettem, ő mégis olyan óvatossággal csukta be az ajtót, és úgy sétált felém, mintha az első alkalommal látna meg egy gyönyörű nőt, egy porcelánbabát, aminek nem akarja, hogy bármi baja essen.
Elvettem róla a pillantásom, és nem néztem rá, miközben mellém sétált, és akkor sem, amikor leereszkedett mellém, és követve a példám a kád oldalának döntötte a hátát.
Némán fogta meg a fejem, és húzta a mellkasára, én pedig minden elvemet feladva karoltam át, és tartottam olyan szorosan, amennyire csak tudtam, és azt kívántam bár sose kéne elhagynom ezt a helyet, ezt a pózt, ezt a pillanatot, ezt a férfit.
Éreztem, ahogy keze lágyan simogatja a karom, ahogy apró csókot lehel a hajamra, és érezte, hogy ideges gyerekességgel attól fél nem kényelmes nekem ez a póz.
Nekidőltem a testének, és engedtem, hogy megtartson, érezni akartam, hogy képes megtartani, bármi is történjen.
Nem csalódtam. Ott volt, sziklakeménységgel állta a rá nehezedő testem, miközben pihe lágysággal védte megtört lelkem minden apró darabját.
/Két órával előbb…/

Eltelt három nap, és még élek. Anya itt van, mindig a közelemben van, és mindig pontosan akkor bukkan fel, amikor nem kéne. Szállodában, megbeszéléseken, a konyhámban, vagy éppen az irodámban, bár az még az egyik legelviselhetőbb látogatása volt.
Megszállottja lett annak, hogy engem hazaráncigáljon, és hogy az ötletem, hogy Svédországban építsem újra az életem halálos, és velejéig romlott.
Órákig beszélt hozzám arról faggatva, azt kutatva, hogy miért nem jó nekem a tökéletes amerikai életem. Több tinédzser is szívesen lenne a gazdag helyemben, hogy több ezer dolláros ruhákat hordjon, hogy gálaestek járjon, és hogy bálok központi szereplője legyen.
Már a gondolattól is rosszul lette, hogy meg kell játszanom magam mások előtt, akik az otthonomba jönnek, ismerősöknek, barátoknak mondják magukat, ám ha úgy kívánja meg az etikett, a sors, vagy a balszerencse, egy mozdulattal hátat fordítanak, és az állítólagos családi barátok által hirtelen közutálat kincsévé válunk. Nem egy ilyen fordult már elő, még ha nem is kifejezetten velünk.
Apa túlságosan befolyásos, senki nem mer egyszer és mindenkorra hátat fordítani nekünk.
De nem tudnám elviselni, hogy megint a kétszínű embereknek akarjak megfelelni, akik azért a barátaink, mert befolyásosak vagyunk, és jómódúak, csakis azért, mert egy körben mozgunk.
Tudom, ha szegényebbek lennénk, nem ismernénk őket, és ha a társadalmon múlik, nem is beszélhetnénk velük, mert azt nem tudná elviselni az elit.
És én ebben nőttem fel. Ebben a képmutató, és utálkozó világban, ahol addig lesznek az emberek a barátaim, amíg gazdag vagyok, amíg jóképű barátom van, amíg megjátszom a tökéletességet, amíg szép vagyok.
De ez nem é vagyok, és nem vagyok hajlandó visszamenni ebben a világba.
-    Anya, hagyj! Nem megyek haza. Azt mondtad tanulhatok a főiskolán, és tanulok is. Éppen a gyakorlatomat töltöm, én küzdöttem azért, hogy most itt legyek. Tanultam, és sok munkámba került, nem veheted ezt el tőlem, csak azért, mert pár ember mondott valamit. Nem megyek – fejeztem be a vitát, és visszamélyedtem a papírok közé, amik az irodámban tornyosultak.
De nem tudtam a papírokra figyelni, a szemem sarkából azt lestem, hogy anya miként reagál.
Egyszerre akartam, hogy elmenjen, és békén hagyjon, és azt is, hogy mellém sétáljon, felhúzzon, és szorosan magához öleljen. Azt akartam, hogy az édesanyám legyen, aki mosolyog rám a büszkeség miatt, ami eltölti a szívét, ha látja hova jutottam önerőből, ha látja, hogy milyen nővé váltam az évek folyamán, amikor nem volt mellettem. Eszébe jutna, hogy milyen erős vagyok, hogy sikerült elérnem ide, hogy életem van, és mindezt nélküle tettem meg, mert tudtam, hogy neki az élete, az egyéni élete fontosabb, mint én, fontosabb, mint a családja. És nem róttam fel, elfogadtam. Hagytam, hogy élvezze a munkáját, hagytam érvényesülni, sosem nyavalyogtam, mindent megoldottam, és most is csak annyit szeretnék, hogy a lányaként kezeljen és szeressen, ne bábuként, akit irányíthat.
Akiben a második esélyét látja, hogy helyrehozzon hibákat, amiket elkövetett. Hogy a segítségemmel olyan körökbe jusson el, ahova nélkülem nem tudna.
Nem, én nem ezt akarom. Én nem Megan Milest akarom, hogy az édesanyámat.
De azt hiszem elveszítettem, mert jobban érdeklik a külsőségek és a látszat mint én. Nem azért küldöm el, hogy elmenjen, hanem azért, mert azt akarom rájöjjön hiányzik, és fáj. Fájnak a napok, amiket nélküle töltöttem.
Azt akarom érezze, hogy fáj azt látnom egy repülőtéren, ahogy megérkeznek az utasok, és kisétálnak előttem elmosolyodnak, mert meglátták a családjukat, a barátaikat, akik rájuk várnak. Várnak a barátok és a család, és a lány tudja, hogy szeretik. Mert a barátai megvárják, míg elfut mellettük, és megöleli a mögöttük álló édesapját, akit hónapokig nem látott.
Fáj. Fáj, mert rám a limuzin sofőr várt, amikor megérkezte, egy táblával a kezében, amire a nevem volt írva. Fájdalmas mosollyal az arcomon sétáltam el a lány, és szerettei mellett, akik vidáman ölelkeztek, és a sofőr mellé állva elindultam az autómhoz.
De nem mondtam el, mert már megtettem. Annyiszor mondtam, és mindannyiszor süket fülekre találtam.
Láttam, ahogy anya felnyomja magát a szemben lévő székből, és elindul az ajtó felé. Szorosan lehunytam a szeme, és hagytam, hogy egy könnycsepp a papírokra hulljon, miközben belül mindenem megremegett. Az ajtóban megállt egy pillanatra, hallottam, ahogy lenyomja a kilincset, de nem lép.
-    Sajnálom, én nem akartam ezt tenni, de muszáj lesz. Te Amerikához tartozol Ninah – mondta lágy hangon, majd kilépett.
Nem értettem miről beszél, de nem volt jó érzés bennem. Felemeltem a fejem, és halkan szipogtam, miközben újra nyílt az ajtó, és Léna lépett be.
-    Jól vagy Ninah?
Némán bólintottam, mire nem válaszolt, csak bátortalanul közelebb lépett.
-    Eric keresett, azt mondta adjam át, hogy este otthon találkoztok, nincs ma próba.
-    Köszönöm – köszörültem meg a torkom, és összecsaptam a papírokat.
Ne bírta tovább nézni a számokat, a betűket, ne tudtam tovább abban a helyiségben maradni, úgyhogy gyors mozdulatokkal felkaptam a táskám és a kabátom, és elindultam a lift felé.
-    Kérlek, maradj bent, amíg a munkaidőd tart, és ha bármilyen hívás jön, azt jegyezd fel, holnap átfutom. Most mennem kell – mondta még gyorsan, majd hagytam, hogy bezáródjanak a lift ajtajai, és feszülten toporogtam a liftben, alig vártam, hogy végre kiszabaduljak.
Nem tudta hova tenni a feszültségem, képtelen voltam feldolgozni, és miközben a behelyeztem a slusszkulcsot, végig azon járt az agyam, hogy mit csináljak? Hova menjek? El vagyok maradva a munkával, most mégis ott hagytam az egészet. Képtelen lennék visszamenni, és semmi értelme sem volna, de valahogy ki kell adnom magamból a feszültséget.
Bekapcsoltam a biztonsági övet, és megadva magam hajoltam rá a kormányra. Mélyeket lélegeztem, és hirtelen ötlettel vezérelve felkaptam a fejem, beindítottam a motort, és ismerős irányba indultam.
Sorra hagytam magam mögött a háztömböket, az embereket, hol kietlenebb lett a táj, hol élettel telibb, miközben mellettem folyton szólt Eric hangja a rádióban; Saade nap volt.
Néhol elmosolyodva vezettem, és vártam a pillanatot, hogy kiszálljak, és fellélegezhessek.
Lassan fékeztem le az épület előtt, és miközben gondosan leparkoltam, az előttem lévő úton gondolkodtam. Képtelen leszek egyedül végigmenni rajta, de muszáj lesz, és ha bele halok is eljutok az ajtóig.
Kiszálltam, és miközben rányomtam az autóra a riasztót futva tettem meg a távot a fotocellás ajtó és köztem. Beérve éles kanyart vettem, és levágtatta a hosszú lépcsőn, de a végénél megtorpantam, és mintha egy jeges fuvallat szorította volna belém a levegőt, hőköltem hátra.
Most sem nézett ki jobban, mint a múltkor. Merev mozdulatokkal lehajoltam és ujjaimmal pihe könnyedén, épphogy hozzáérve az anyaghoz, simítottam végig rajta. Remegve szívtam be a poshadt levegőt, miközben visszaegyenesedtem, és bal lábamat ráhelyeztem az anyagra. Valami megmozdult a hasamban, mikor megéreztem magam alatt a süppedést, de nem foglalkoztam vele, összezártam a szám, lenyeltem a hányingerem és a kezem erősen ökölbe szorítva lépkedtem végig a sötét folyóson, és nem engedtem magamnak a fellélegzést akkor sem, mikor az ajtónál megállva benyomtam a születési dátumom, és hallotta kattanni a zárat.
Magam mögött hagyva a rossz érzést léptem be a tükrökkel teli terembe, bedobtam a táskám a sarokba, majd kihúztam az iPodom a zsebemből, és a hangrendszerhez lépve összekötöttem őket.



Say ok

Megnyomtam a lejátszás gombot, és a terem közepére sétáltam. Nem törődtem a bemelegítéssel, azzal, hogy nem szabadna itt lennem, jelenleg ez volt az egyetlen hely, ahol biztonságban érezhettem magam, itt nem talál meg senki, itt magam lehetek, és kiadhatom magamból azt, ami fáj. 
Lassan áthúztam a fejemen a pulcsimat, és eldobtam azt is a táskám mellé. Előre hajoltam, összeborzoltam a hajam, majd hátravettem a fejem, és élveztem, ahogy a lágy hajszálak végigsimítanak a bőrömön. Megpördültem és elmosolyodva léptem ki oldalra, éreztem, ahogy a zene bekúszik a bőröm alá, irányítani kezd, és minden eltűnik az elmémből, ami gátat szabhat a szabadságomnak. Lépés lépést követett, könnyed mozdulatok árasztották a termet, mindenhol magamat láttam, ahogy előrelépek, és lágyan ringatva a csípőm közeledem a tükörképem felé.
Lassan végigsimítottam az arcomon, a hajamon, az oldalamon, és akaratlanul is elkezdtem énekelni a dalt, és éreztem, hogy a szempár, amit nézek már nem a sajátom, és azt akarom, hogy Ő értse meg.
Megállta a tükör előtt, lágyan végigsimítottam rajta, majd könnyen nekidőltem, és oldalra pillantva néztem magammal farkasszemet.

„Say that it's gonna be alright, that it's gonna be ok
Say ok”

Egyetlen mozdulattal húztam le magamról a felsőmet is, és nevetve löktem el magam a tükörtől.
Körbe – körbe forogtam, hagytam, hogy érezzem a szabadságot, a lebegő hajam, az életet, az érzést.
Jobbra léptem, meghajoltam, majd lassan leguggoltam, és éreztem, ahogy összegyűlik bennem az erő, és már semmi sem érdekelt, felugrottam, beleharaptam a számba, miközben kezemmel játszottam a mozdulatokat, majd felpillantottam és kihagyott a légzésem.
Hagytam kicsusszanni az ajkam a fogaim közül, és kiegyenesedve, magabiztosan álltam a férfi előtt.
Szemében nem láttam gonosz csillogást, nem volt az arcán sejtelmes mosoly, csak komolyság, szenvedély, és tűz. Tétovázva álltam, nem akartam megmozdulni, nem lépek felé, nem megyek oda, csak nézem – döntöttem el magamban, ám ő ebben a percben indult el irányomba, és a lépések közben ledobta magáról a kabátját, majd egy fél méterre a testemtől megállt, és felém nyújtotta a kezét.
Lágyan elmosolyodtam és az övébe helyeztem a sajátom. Nem rántott magához, mint szokott, ehelyett ő lépett közelebb és másik kezét a derekamra fonta és felkapva forgatott meg.
Kacagva éreztem meg újra a földet a talpam alatt, miközben mélyen a szemébe néztem, és magamhoz húztam. Keze lassan siklott le a derekamról a lábamra, végig a combomon a térdemig, ahol megállva benyúlt alá, és kilökve alólam a lábam emelte azt a teste mellé, miközben másik kezével a hátam tartotta maga előtt. Ráérősen, nagyon mélyen döntött be magával együtt, szinte a földet súrolta a fejem, miközben a lábam az egekben tartotta, de nem féltem, bíztam benne, hogy nem fog elengedni. Nem állt meg a lejjebbengedésben, nem húzott vissza, lassan helyezte le a fejem a padlóra, hogy aztán ő is rám ereszkedve érjen földet, legutoljára elengedve a lábam.
Parázsló tekintettel nézett végig a testemen, hogy aztán a szemembe nézve elkomolyodjon az arca.
Sebesen dobogó szívvel, szorgosan pihegve lestem rá, félő kíváncsisággal várva a következő lépését.
Tartva a szemkontaktust csókolt könnyen a szám sarkába, mire lehunytam a szemem és kiélveztem ajkai érintését a bőrömön, miközben tapintása égette a testem.
Úgy éreztem meggyulladok, és semmi sem képes elontani a testemben tomboló tüzet, viszont ha kell, inkább égjek, csak ne húzódjon el tőlem, ez az a tűz, amit boldogan táplálnék, ha kell.
De ő elhúzódott, ha csak pár centire is, mire kinyitottam a szemem és tekintetünk találkozott.
Egy őrülten hosszú pillanatig nem tudtam, hogy mit érezzek, hogy mire várunk, csak azt tudtam, hogy ő most vár, és nekem tennem kell valamit.
Óvatosan, úgy, hogy éppen csak észrevegye húzta fel a bal térdem az ég felé, és az ő testének döntöttem azt. Egyetlen másodperc erejéig kapta oda a tekintetét, amit én kihasználtam egy remegő nyelés erejéig, majd megéreztem mosolygó száját az enyémen. Nem nyitottam szét az ajkaim, vártam, hogy akarja, hogy érdemelje, hagytam, hogy nyelve végigszántsa az ajkaim vonalát, lágyan ingerelve a szám sarkát, majd mikor kalandozó keze lágyan simított végig a nyakamon, felsóhajtottam, és elnyílt a szám.
Egyből megéreztem sürgető nyelvét, csókja tüzét, ami nem hagyott hidegen, és szorosan magamra húzva, kiszorítva a legkisebb légüres teret is kettőnk között, öleltem magamhoz, esélyt sem adva neki a menekülésre.
Teste súlya az enyémen, érzéki csókjaink, mindent megadtak, amire ma szükségem volt, mindent eltűntettek, amit nem akartam érezni.
Hevesen csókoltam vissza, ha most jönne el a világ vége is tökéletes pillanat lenne, mert sosem lenne vége, sosem jönne újabb rossz, és minden sokkal szebb lenne.
Eric lihegve húzódott el, én pedig szerelmesen néztem az arca  összes rezüdlését, majd szólásra nyitottam a szám.
-    Mit keresel itt?
-    Hasonlót akartam én is kérdezni – nyelt halkan, majd elnézett mellettem a fölre, és arra hajolva letette homlokát a fejem lette a padlóra.
Elmosolyodtam, és erősen belemarkoltam a fenekébe.
Felszisszenve emeltem meg a fejét, és kérdőn nézett a szemembe.
-    Ezt most miért?
-    Muszáj volt kipróbálnom, már annyiszor akartam – nevettem, majd legurítottam magamról a fiút, és a helyet cserélve, a hasára ültem. – Kiakadtam, anya rosszat forral, és muszáj volt elmenekülnöm. Ez a hely jutott az eszembe, és jól is tettem.
Eric némán figyelte az arcom, furcsa fénnyel a szemében, amit nem tudtam hova tenni. Nem tűz volt, vagy szenvedély, utálat vagy harag, sem értetlenség, valami más. Mintha belém akart volna látni, mintha a fejemből akart volna olvasni, és látni a gondolataim, látni azt, amit nem mondok ki.
Láttam rajta, hogy megszólalni készül, amikor a telefonom félbeszakította a pillanatot, és hangosan csörgött a táskámból.
Sóhajtva ugrottam fel Ericről, és sietve, miközben a táskám felé tartottam vettem fel a pólóm, majd valami csoda folytán sikerült egyből megtalálnom a telefonomat és rányomtam a fogadás gombra.
-    Ninah, azt hiszem nagy bajban van, azonnal menjen haza! – szólt bele köszönés nélkül a nő.
-    De Mrs Ewans! – mondtam gyorsan, mert éreztem, hogy le akarja tenni a telefont. Pillanatok alatt szökött az egekbe a szívverésem, és éreztem, ahogy kiver a víz. – Miről beszél?
-    Bajban vagy, és nem, nem tudok mit tenni ellene. Remélem felkészültél, de nem mondhatok semmit, mert nem kétlem, hogy lehallgatják a hívást, vagy, hogy valaki hallgatózik. Azonnal menj a stockholmi otthonodba – szakította meg a beszélgetést.
A kezem ernyedten, teljes sokkban hullt a testem mellé.
-    Mi történt? – kérdezte Eric felülve, de nem tudtam ránézni, megfagyott tekintettel néztem magam elé.
-    Azt hiszem, nagy baj van – suttogtam újra a szavakat elhűlten, aztán minden felgyorsult, és csak arra emlékszem, hogy Ericet magam után rángatva lépkedik a süppedős talajon.


Remegő kézzel kotortam elő a kulcsot és próbáltam beletalálni a lyukba, de minduntalan félrecsúszott a kezem, és már félő volt, hogy beletöröm a kulcsot, amikor egy reménytelen próbálkozás alkalmával kicsúszott a kezemből, és a földre esett a bejutásom lehetősége.
Éreztem, ahogy a sírógörcs kerülgetett, mert Mrs Ewans szavai ott voltak a fejemben, és amilyen érzés a hatalmába kerített, azóta nem hagyta el a testem, tudtam, hogy ő sosem hozná rám a frászt, ha az nem lenne teljesen valós. Sírni akartam, és talán az volt a legfájdalmasabb, hogy nem tehette meg. Nem tehettem meg, mert biztos vagyok abban, hogy az elkövetkezendő félórában valami történni fog, és ha már előtte sem vagyok elég erős, hogy szembenézzek vele, akkor végleg elvesztem. Lehajolni készültem a kulcsért, de nem láttam át a könnyfátylon, és sebes mozdulatokkal próbáltam eltűntetni a gyengeségem jelét. Újra a kulcsra néztem, felkaptam, és hangosan szipogva közelítettem a kulcslyuk felé, de hirtelen egy gyors, határozott kéz félretolta az enyémet, kikapta belőle a kulcsot, és pillanatok alatt feloldotta a zárat, és beljebb lépett.
Furcsán elesett, mégis nyugodt érzéssel léptem be mögötte, és éppen becsukni készültem magam mögött az ajtót, amikor egy férfi csúsztatta be a lábát, és halkan kopogott az ajtón. Megfordultam, és meglepődve pislogtam az arcára.
-    Igen? Miben segíthetek?
-    Ön Miss Ninah Miles?
-    Igen – bólintottam, mire elvette a lábát az ajtóból, kihúzta magát, és felém nyújtotta a kezét.
-    Michael Bellay, a Los Angeles University– től jöttem, felügyelő biztos vagyok, és azt hiszem, éppen Ön az, akit keresek.
-    Jöjjön beljebb – remegett meg a bensőm, éreztem, ahogy leszakad a szívem, és szédülés kapott el.
Óvatosan, nagyon lassan csuktam be az ajtót, hogy minél később kelljen szembenéznem vele.
Mit keres itt? Miért jött, ki szólt neki? Ha Mrs Ewans csak most tudta meg, és anya pedig… anya. Anya reggel mondott valamit a „nem szeretné megtenni, de ha muszáj, akkor nincs más választása” szövegről, de nem hittem, hogy erre is képes.
Lesütött szemmel fordultam a kedélyesen mosolygó férfira, és hellyel kínálva ültettem le a nappaliba. Egyetlen percet kértem tőle, és kisiettem a szobámba, utolérve Ericet. Meglöktem a vállát, és halkan sziszegtem meglepődött arcába.
-    Itt van egy férfi, és biztos, hogy most olyan rész jön, ami nem végződik jól. Kijönnél?
-    Így? – mutatott végig magán, egy szál alsónadrágban.
-    Fél perced van – hagyta faképnél, és visszaindultam a nappaliba. – Sajnálom a távollétem, de csak most értem haza. Esetleg inni adhatok valamit?
-    Egy pohár víz jól esne – mosolygott, én pedig megindultam a konyhába.
Mit mondjak neki? Képes leszek kimagyarázni mindent? Az isten ba…
-    Ninah, ki ez?
-    Michael Bellay, az egyetememről.
-    De… - kezdett, mire leintettem.
-    Nincs de! Nem tudom, mit akar, de semmiképp nem jó megvárakoztatni. Kérlek, vedd fel a legjobb formád, és gyere utánam. Bemutatom – fordultam ki mellett tálcával a kezemben.
Michael amint megpillantott, melegen elmosolyodott.
-    Miss Miles, látom, hogy ideges, de nincs rá oka, nem akarok semmi rosszat, csak ellenőrzöm, hogy minden rendben megy-e.
-    Értem – mosolyogtam visszafogottan, és lehelyeztem elé a vizet, majd megvártam, míg Eric is megjelenik. – Mr Bellay, engedje meg, hogy bemutassam az énekes Eric Saade-t, akinél dolgozom.
Látszólag semmi baj nem volt, Eric magabiztos volt, és férfias, vállalta a kihívást Michealt illetően.
-    Örvendek – fogtak kezet, majd mindhárman leültünk, és elkezdődött az, amit mindennél jobban ki akartam hagyni. – Nos, Miss Miles, hogy mennek a dolgok? Láthatnám a papírokat? Úgy értem a feljegyzéseit, és a dolgozatát?
Minden levegő kiszorult a tüdőmből, és a szívem kihagyott egy pillanatra. Úgy éreztem minden felfordult, és ez egy rossz álom.
-    Nos, azt hiszem ez lehet probléma, ugyanis, nincsenek itt a dolgozataim.
-    Igen, ez probléma. De gondolom gépen írta, ha esetleg tudna mutatni valamit… – pillantott oldalra a laptopom felé.
-    Nem, nem tudok – ráztam meg a fejem.
Michael arcáról eltűnt a kedélyes mosoly, helyét átvette a komoly arckifejezés, és előredőlve nézett mélyen a szemembe.
-    Miss Miles, ugye tudja, hogy rengeteg feltétele volt annak, hogy eljöjjön elvégezni egy ilyen munkát, ilyen messzire, és most szegi meg éppen a legtöbbet. Itt van egy ideje, de még semmit sem hallottunk Önről, nem kaptunk sem egy szakdolgozatot, sem beszámolót. Attól félek, hogy Ön nem is dolgozik, Miss.
-    Én tudom bizonyítani, és garantálni, hogy Ninah tökéletes munkát végez, és mindennap dolgozik. Az egyetlen lehetséges oka, hogy még nem olvasott egy dolgozatot, naplót sem a hölgytől, az talán éppen azért van, mert egy percnyi szabadideje sincsen, csak a munkának él, mióta Svédországban van. Imádja ezt csinálni, lefoglalja az egész napját.
-    Ha az eddigi napokat nem tudják elszámolni, és garantálni, hogy valóban munka folyt, kénytelen vagyok most azonnal felfüggeszteni Miss Miles gyakorlatát és haladéktalanul visszaküldeni Amerikába – felelte ellentmondást nem tűrően, mire összeszorult a torkom, és felerősödött a szédülés.
Ez valóban lehetséges pillanat most? Ez reális? Hogy mindenem, ami volt egyetlen perc alatt omlott volna össze?
-    Elnézést – suttogtam feszülten, gyorsan a szám elé kaptam a kezem, és felpattanva a fürdő felé vettem az irányt.
Nem érdekelt a hátamba fúródó pillantások, csak az, hogy még időben elérjek a mosdóba.
-    Nagy hibát követ el Mr – hallottam még Eric hangját, mielőtt becsaptam volna magam mögött az ajtót, és a WC felé vetettem volna magam.

9 megjegyzés:

  1. Sziaaa :)) elsőő *-*

    Hát őszintén szólva..az elején nem tudtam, hogy mi van :D De aztán tovább olvastam és rájöttem :)
    Annyira aranyos volt Eric-től, hogy ott maradt Ninah mellett és hát, reméltem is, hogy nem hagyja magára.
    A beszélgetés az anyjával..uhh nem is tudom kifejezni, hogy mit érzek ez iránt a Megan iránt..:// Legszívesebben megráznám és azt mondanám neki, hogy: "Foglalkozz már a lányoddal is egy kicsit, gondolj arra, hogy mit szeretne, hogy mi a jó neki, mi a szíve vágya! Élvezi a munkáját és imádja..nem teheted ezt vele! Szüksége van a támogatásodra, a szeretetedre.."
    Nem értem ezt a nőt..van egy csodálatos lánya, aki (ahogy írtad) önerőből jutott el idáig. Képes talpon maradni, állni a sarat..büszkének kéne lennie a lányára :/
    Én bevallom..nem lennék képes végigcsinálni azt, amit Ninah. Nem menne.

    A táncos rész valami csodálatos volt. Már amikor írtad, hogy "Most sem nézett ki jobban, mint a múltkor." már akkor rájöttem, hogy hol is van pontosan Ninah, hogy hova is tart. A dalválasztás nagyon illett ide. Megjegyzem, az egyik kedvenc előadóm, az egyik kedvenc számom :) Elindítottam a zenét, és úgy olvastam végig azt a részt. Szerintem ezzel teljesedett ki ez a rész..
    Amikor megjelent a "férfi", szinte tudtam, hogy Eric lesz az. Beleéltem magam, minden mozdulatukba, minden lépésbe..nagyon tetszett, ahogy leírtad! A hívásra viszont nem számítottam. Mikor a pasi bemutatkozott Ninah lakásán, sejtettem, hogy nem hozott jó hírt :S
    Nem hiszem el, hogy képes volt Megan ezt tenni..
    Kíváncsian várom, hogy Ninah mit tud majd felmutatni annak érdekében, hogy nem küldjék haza..remélem, hogy előrukkol valamivel :)
    A fejezet eszméletlen lett, az egyik kedvencem! ;)
    Nagyon várom a folytatást.! :)

    Csókollak :) Mancsiii

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Fantasztikus lett! Nagyon nagyon jó! És tényleg hosszú! :P
    Nem tudom hol kezdjem... azt hiszem időrendben haladok... :)
    Ninah anyja szörnyű nőszemély! Egyáltalán hogy élhet valaki önként egy annyira kétszínű világban? És miért akarja ebbe a lányát is belerángatni? Főleg, ha az a segítsége nélkül is képes normális életet teremteni magának. És hogy viselkedhet valaki így a lányával? Hogy küldhette rá a felügyelő biztost?! Mondjuk azt sem értem, miért nem képes törődni a lányával...
    Tetszett, hogy Ninahnak az első ötlete a menekülésre a táncterem volt. Nagyon szépen leírtad a táncos részt! - Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megjegyezzem, mind a két belinkelt szám nagyon tetszett! :D - Tök jó, hogy Eric is megjelent! Nagyon tetszett, hogy bár konkrétan nem írtad le, mégis végig lehetett tudni, hogy Eric az! :D A jelenetük a padlón fantasztikus lett! :P
    Mrs. Ewanstól kedves volt, hogy szólt. :)
    Eric nagyon aranyos volt, ahogy kiállt Ninah mellett! :P Remélem megoldódik a dolog!
    És most a fejezet eleje...
    Ninah csak helyzettől, a stressztől lett rosszul vagy beteg lett és véletlen egybeesés? Remélem hamar jobban lesz. :)
    A gondolataira csak annyit tudok mondani, hogy remélem minél hamarabb tisztázódnak dolgok és minden rendbe jön!
    Eric, mint betörő. Az a hajcsatos trükk :P Kíváncsi vagyok mit "leshetett el" még a táncosoktól! ;)
    Szörnyen aranyos volt Erictől, hogy Ninah mellett maradt!
    Remélem minden rendbe jön!
    Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra!
    Várom a következő fejezetet!
    Puszi
    Zoey

    Ui.: Mint ígértem ez most jó hosszú komment lett. :D Bár lehet, hogy még így is kihagytam valamit...

    VálaszTörlés
  3. Szia! :)
    Olyan j lett a fejezet, már nagyon vártam. *.* Elolvasva Mancsi kommentjét, én is csak azt tudom mondani, amit ő: ahhoz, amit Ninah csinál, nekem nem lenne erőm. Régen feladtam volna, és ez a rossz tulajdonságom, hogy van, amit elég hamar feladok. :/ Mindegy... Ninah-t éppen ezért csodálom, mert mindig erős, mindent meg tud oldani, legyen az bármilyen helyzet, kiáll magáért vagy a szeretteiért... mondhatni példakép. :P
    Amúgy mintha magamat látnám, amikor már egy kis idegesség is áthalad rajtam, hirtelen hányingerem lesz, vagy a szédülés fog el. Sokszor mondják, hogy ez nem jó, de tehetek ellene? :D Ideges típus vagyok. o.O
    Olyan aranyos volt Eric, ahogy ottmaradt Ninah-val és foglalkozott vele. Egy indok, amiért imádom. *.*
    Komolyan ez a Megan... hát ő már mindennek nevezhető, de anyának nem. Nem nézi, hogy mi a jó a lányának (vagy lehet nézi, de éppen rossz a megoldás), vagy hogy hol boldog Ninah, csakis az, hogy hazamenjen. Nem éppen szimpatikus karakter. :D
    Annyira imádtam a táncolós részt, és valamiért gondoltam, hogy Eric talán-talán megjelenik, de nem tudhatta, hol van Ninah, ezért ezt a gondolatot el is felejtettem, mígnem ott termett, aztán egy kis időre együtt táncoltak, majd a csók, aztán... a telefonhívás. Komolyan már én idegeskedtem, hogy mit akarhat az a férfi, aztán jött a dolgozat... ahh, a dolgozatok mindig gondot okoznak. :D Reméltem, hogy tényleg a laptopon volt megírva, de Ninah megcáfolta. Csak ne kelljen hazamennie, mert akkor sírni fogok. :'( :D
    Istenem, olyan jó ez a fejezet, áááh, még több ilyet!!! Mondjuk mindegyik fantasztikus, jobb nem lehetne, szóval azt lehetetlen kérni. *.*
    Nagyon várom már a pénteket, csak az a baj, hogy még messze van. :P
    Amúgy a zene: Vanessától mindig is szerettem a Say ok-t, olyan jó, csak régen hallgattam. :/ Na, de most!!! :D Ismét lesz valami, amivel a bátyámat idegesíthetem hangosan hallgatva. :D
    De sokat beszélek, remélem nem haragszol emiatt. :P
    Már várom a következő részt. *.*
    Sooook csóók <333
    Sziszaa

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Atyaúristen! Ez... ez nem lehet igaz! Ezt nem tehette meg! Ezt... nem! Akkora egy köcsög szemét az a nő!!! Gyűlölöm! Nem tudom, hogy hogyan fognak megszabadulni Ninah-ék ettől a hatalomvágyó, uralkodó, aljas hárpiától, de tegyék meg, történjen valami, mert különben Én megyek oda, és küldöm el a fészkes fenébe - vagy inkább rúgom -, de úgy, hogy a lába sem éri a földet!!!!
    Na, most, hogy kidühöngtem magam, rá is térek a fejezetre... IMÁDTAM. Eric nagyon aranyosan viselkedett az elején, bár nem tudtam hirtelen hova tenni az eseményt. Aztán minden megvilágosodott, és... FÚ, DE ISZONYÚ DÜHÖS VAGYOK! Bírom Mrs Evans-t, hogy szólt, és remélem, valahogy meg tudják oldani a problémát. Mondjuk, Ninah mondja le az egyetemet, maradjon ott Stockholmban, Eric kössön vele szerződést, ás tádááám! Hivetásosan is ott maradhatna. Na jó, ez utópia, de végül is miért is ne lehetne? Meg ahogy téged ismerlek, valami sokkal jobbat, sokkal izgalmasabbat találtál ki számunkra...;)
    A tánctermes jelenetet bírtam, én is szeretem a mozgást, mint feszültséglevezetést, ez a műveimben is gyakran megjelenik;) Eric<3
    Valamint köszönöm, hogy benéztél hozzám, már hiányoltalak az Az erdő illata-ról, de nem akartam szólni, gondoltam, hogy majd jelentkezel, ha lesz időd:)
    Siess a kövivel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Puszi

    VálaszTörlés
  5. Szia! :)

    A mai elképesztően unalmas napomba színt vittél a fejezettel, drága, úgyhogy szerintem ez már önmagáért beszél, nem is kellene véleményt mondanom, de azért megteszem!
    Nagyon kíváncsi vagyok már, hogy mit miért tesz Megan, mert valljuk be, ilyen szemétséget tényleg csak akkor tesz az ember, ha van rá oka, főleg, ha a gyermekéről van szó! Ninah sok dolog miatt büszke lehet magára, hogy idáig eljutott egyedül stb. , de szerintem főleg azért, mert hiába olyan az édesanyja, amilyen, az derült ki, hogy mindezek ellenére szereti és vágya egy igazi anya-lánya kapcsolat! Csupa szív ez a lány, teljesen átérzem a helyzetét, olyan szempontból, hogy sokszor én sem tudom, hol ronthattam el, mikor mindenféle rossz történik velem és magamban keresem a hibát vagy a választ, de nem találom...! A csodás, részletes és pontos leírások pedig még közelebb hozták Ninah-t, tulajdonképpen úgy éreztem, én vagyok Ő! :)
    A táncos rész fergetegesre sikeredett, őszintén irigyellek, amiért ilyen jók a leírásaid, nekem ez soha nem megy! :D Láttam magam előtt a táncot, éreztem, ahogy Ninah kiengedi a gőzt! És aztán megjelent a férfiállat, akire végig vártam!:DDD Iszonyat édesek együtt, mit mondhatnék? Bárcsak kizárólag ilyen srácok szaladgálnának az utcákon! :DD
    Sajnos azonban a jó dolgoknak hamar vége szakad...alaposan beijedtem ettől a felügyelőtől, remélem meg tudják oldani, hogy Ninah maradjon! Elvégre Eric vagy Sam vagy valaki csak tudja ezt igazolni, hogy dolgozik, nem? Ráadásul nem csak másodmenedzser, hanem az egyetlen! Nagyon remélem, hogy Megan terve befuccsol! :))
    Szegény Ninah, eléggé ki lehet borulva, ha ilyen rosszul lett a ránehezedő nyomástól, mondjuk nem csodálom! Vagy összeszedett valami vírust? Vagy más baja van? (bocsi, hogy mindenféle gagyi ötlettel traktállak)
    Mindenesetre Eric nagyon jól tette, hogy nem hagyta ott, hát igen...sokszor mondtam már...édes! :DD

    Izgatottan várom a pénteket, remélem akkor jó és eseménydús napot fogsz még szebbé varázsolni! Puszi: Ági

    VálaszTörlés
  6. Szia, Kinga! :))
    Legelső reakciómat már olvashattad pár perccel ezelőtt, és még mindig úgy gondolom, ahogy. És nem azért, mert sokkolóan ratyi lett - szavaiddal élve -, hanem inkább sokkolóan szomorú, érzéki, és csodálatos! Igen, csodálatos, mert átéreztem az egészet, minden mondatot, minden pillanatot magam elé képzeltem, és már a legelejétől fogva összeszorult szívvel olvastam, és alig mertem levegőt venni, mert még véletlenül sem szerettem volna átsiklani egy mozdulat, vagy gondolat felett sem... Kevés cselekvés, vagyis dehogy, hiszen eléggé forogtak, csak úgy éreztem, mert mintha lelassult volna körülöttem az idő, és még ha a történetben rohantak is, úgy éreztem át, mintha egy lassított felvételt néznék. Lehetséges, hogy ebben segítségemre volt az első szám, mert az is olyan hangulatú volt, mint Ninah érzései, pedig most nem is figyeltem oda a szövegre, mert egyszerűen nem tudtam, lefoglalt az, hogy Ninah milyen rosszul volt.
    Az anyukájával kapcsolatban nincsenek jó érzéseim, de azt mondtad, hogy ne írjam még le őt annyira nagyon ennyire előre. Azt hiszem, hogy van egy-két sejtésem, hogy miért teheti azt, amit - talán mégis az anyai szeretet vezérli? Ezt majd megpróbálom jobban kifejteni egy levélben, de nem ígérek pontos időpontot az érkezésére.
    Majd a rejtekhely, aminél jobbat most el sem lehetett volna képzelni - habár egy pillanatig gondoltam arra, hogy Eric anyukájához megy. A kérdésemmel, majd a válaszoddal letisztázódott a fejemben az a jelenet, és el sem tudom mondani, leírni, hogy mennyire tetszett. A dal - most is azt hallgatom -, a felszabadult érzés, a tánc, majd Eric megjelenése. Az egymáshoz teremtett pár. És a mindent romba döntő telefonhívás... megijedtem, meglehet, hogy én is annyira, mint Ninah. Nem tudtam elképzelni, hogy mi lehet a baj, és a lakásban kiderült. Bárcsak ne lenne semmi probléma, bárcsak minden egyszerű, és kellemes lehetne, de nem, mert ez az élet, nem pedig az álomvilág. Bízom abban, hogy Ericnek sikerül segítenie kikerülni ebből a lelkiállapotból. Nagyon arcon csapott ez az egész, mert ez rettentően nem szép dolog, még ha a világ leggonoszabb embere is csinálta volna...
    KINGA! Nem hiszem el, hogy az eddigi véleményem Ninah-ról, egy fejezet alatt sikerült megváltoztatnod, habár, dehogynem, hiszen tudom, hogy jó vagy! :) Az egész fejezet, a zenékkel együtt fantasztikus volt. Lenyugtatott, egyben felpörgetett. :)
    Várom a pénteket, hogy olvashassam tovább, tovább, és tovább... :$
    Million Kisses&Hugs♥

    VálaszTörlés
  7. Akkor is lepipálok mindenkit és hosszabb kommentet kapsz, mint eddig bármikor! xD
    Szóval, nagyon örülök neki, hogy kicsit megpiszkáltál, hogy legalább ezt olvassam el, mert igazán megérte! :D Nem nagyon ismerem a háttértörténetet, de őszintén nem is kellett. Egyébként, ha ez neked a szar, akkor te valami furcsa fordított világot láthatsz... xD Életem során kevés ilyen jó írást olvastam. O.o
    Az eleje nagyon jól felépített, kicsit filozófikus hatású, érzelmekre nagyon erősen ható rész volt. Tetszettek a felsorolások, rövid mondatok, a pro-kontra állítások a saját énjével szemben.
    A fürdőszobás jelenetet, nem hogy láttam, mint egy filmen, de egyszerűen bele is tudtam magam képzelni. A gyomorremegés, az erőtlenség és a mégis végig kitartó küzdelem... Olyan dolgokat írtál le jól, amiket az ember még magában sem tud megfogalmazni. :) (tipikusan, mikor megkérdezik, mi fáj, hogy fáj? és nem tudod elmondani, mert egyszerűen csak fáj.)
    Miközben olvastam, gondoltam, hogy fel kéne írnom, melyik részeket emelném ki, melyek voltak a legszebb mondatszerkezetek, de inkább úgy döntöttem, hogy ami a végére megmarad, úgyis az lesz a legjobb. Ez pedig nem más mint a fűszál hasonlatod. Nem tudom, honnan jutott eszedbe, de nagyon találó és olyan vizuális típusnak, mint én, nagyon látványos volt. Tényleg. Huh. *Még egyszer végig kellett olvasnom*
    Az külön tetszett, hogy nem tudtam, hogy miért van ilyen helyzetben az a lány, aki a tükörbe nézett (mint később megtudtam Ninah), bár azt hittem, hogy az előző fejezetekben történt valami....
    De aztán jött egy váltás, aminek először annyira nem örültem. Nagy volt a különbség és nem tudtam ennyire gyorsan váltani. még éreztem a biztonságot, mikor belecsöppentünk egy vitába. De egy idő után átálltam és onnantól nagyon tetszett. A táncos rész várható volt (annyi azért leesett, hogy tánc van a történetbe, hisz 1 fejezetet már olvastam ;)), de meglepett, hogy nem egyedül volt. Át is siklott afelett a tekintetem, hogy hogy került oda Eric, de nem olvastam vissza, túlságosan lekötött a folytatás ugyanis... :$ ;)
    A táncot, talán mert sok-sok táncos filmen vagyok már túl, nagyon könnyen el tudtam képzelni. (no meg majd mesélek... de kitalálhatod mire gondolok, hisz én is írtam már egy-két olyan fejezetet, amiben volt tánc, habár nem táncos, csupán buli szinten esetleg)
    Aztán a telefont a kukába dobtam volna. Rohadjon meg mind, kezdve Ninah annyával, már bocsánat.. -.-" az ilyenek kiverik a biztosítékot midig nálam. Sejtettem, hogy valami gond lesz, de remélem megoldják. ;)
    Szóval végül nagyon tetszett ez a fajta szerkezeti felépítés, a végére pláne. Valamiért nekem nagyon bejött, hogy végeláthatatlan sorokon át olvasok, aztán mikor végzek, akkor érkeztem el az elejére. (a kör bezárult -> ez jutott eszembe először mikor befejeztem, bár lehet, mert az előbb néztem TSC képeket. xD)

    Na szóval, ahogy ígértem, egyszer minden fejezeted elolvasom, és írni fogok mindről majd legalább 1-2 sort, de a jobbakhoz akár annyit is, akár ide.
    remélem sikerült betartanom a szavam és többet írni mindenki másnál, másrészt remélem, hogy értelmes, amit írtam, örömöd leled benne és hasznodra is válik. Egyébként a kérés nem volt pofátlan, neked meg tudod, bármit, bármikor. <3

    Pusssz <3U.

    u.i.: hogy lásd mennyire fontos az örömöd számomra, szólj ha olvasnivaló hiányban vagy és már szenvedsz, mert akkor majd ha nincs épp új WL, vagy WF, akkor van egy másik történetem, amiből megvan 4 fejezet, azt is elolvashatod szűkösebb napokon. XD

    VálaszTörlés
  8. Köszönöm a türelmeteket, jövök is a válaszokkal! :)

    Szia Mancsiiiii!!!
    Örülök, nagyon nagyon, hogy tetszett neked az az érzelmekkel foglalkozó fejezet!
    Izgultam, hogy sikerül e valamit visszaadni az őrlődésből, de remélem sikerült! :)
    Megan valóban nagyon kitett magáért, hihetetlenül kegyetlen egy nő, de Eric legalább édes volt. :))))
    Boldog vagyok, hogy tetszett a zene, meg hogy sikerült az egyik kedvenced kiválasztanom. :)
    A végével kapcsolatban el kell mondjam, hogy sajnos, ahogy Bellay is elmondta, nem igazán lehetséges, hogy Ninah maradjon, csodára lenne szükségünk. :)
    Köszönöm, hogy írtál nekem! Csókollak :))

    Sziaa Zoey!
    Jó ez az időrend! :D
    Látom Megan nálad is rendesen elásta magát! :D
    Viszont mindketten szépen kitartottak, amíg tudtak, Eric most jó kis erősítő kell, hogy legyen, és örülök, hogy tetszettek a zenék, leeesznek még! :)
    A rosszullét csak a stressz miatt volt, nincs betegség! :)
    A következőkben derülnek ki dolgok, de Eric nem fog elpártolni, az már biztos! :)
    Köszönöm, valóban jó hosszú szöveget kaptam, hihetetlen hálás voltam érte! :)))
    Csókollak!

    Szia Sziszaa!
    Hát azt hiszem megértem, hogy feladtad volna, valóban nehéz, bán én nem tudom megmondani mit tennék. Lehet, hogy így összezuhannék, de annyira szeretném megmutatni, hogy meg tudom csinálni, hogy tovább harcolnék, de ahhoz kéne egy ilyen ember mellém.
    Nos, azért remélem ilyenre nem kerül sor.
    Megan... igen, megértelek, nem anya. Örülök, hogy tetszett a táncolós rész, iiiigyekeztem, és hát igen... Eric megint hozta a formáját. :D
    Ami a dolgozatokat illeti, pontosan.. mindig csak a baj. És itt is, és sajnos én sem szolgálhatok túl sok jó hírrel, nem igazán fog jobbra fordulni Ninah sorsa az elkövetkező időkben.
    Azéért lesznek meglepetések, rögtön a következő fejezetben! :)
    Sokat beszélsz? Ne viccelj, imádtam olvasni, nekem sokat beszélhetsz és hajráááá Say ok! :D
    Csókollak, és köszönöm, hogy írtál nekem! :)

    Szia Orchiée!
    Látom erős érzelmeket váltott ki belőled, ennek örülök! :D
    Igen, problémákból van elég, és szép is, amit leírtál, de nem hagyhatja csak úgy ott az egyetemet, mégiscsak több, mint 3 éve veszne kárba akkor, nem lenne a kezébe diploma, és sehogy sem boldogulhatna, úgy Eric nem is vehetné fel dolgozónak, szóval nem ilyen egyszerű ez... De mindent túlélünk, még úgy is, ha Ninah-nak valószínűleg el kell hagyni Svédországot.
    Sajnálom, hogy olyan sokat kihagytam a másik blogodról, tényleg nagyon! :)
    Csókollak, és köszönöm, hogy írtál!

    Szia Ágiiii!!
    Kicsit örülök, hogy sikerült átérezned a lány fájdalmát, annak már nem annyira, hogy veled is gyakran megesik, bár esetemben is, szóval az élet jól kicseszik velünk néha...
    Boldogan repes a szívem, hogy tetszett a leírás, és te csak ne beszélj, a te fejezeteid után érzem, hogy na én erre nem vagyok képes. Sosem fogok úgy írni, mint te, szóval csak csönd! :D
    A férfiállat... akkorát kacagtam, annyira jól esett, köszönöm! Ilyenekkel tűzdelt meg a kommented, nagyon jó volt! :D :D Igen, jött Eric, nem is akárhogy.
    A rosszullétnél pedig nem, nem voltak gagyik az ötleteid, szívesen megcáfolom őket, meg persze szívesen is veszem, ha vannak tippedig a jelent és jövőt illetően. Szóval ez csak a stressz miatt jött ki belőle, semmi más. :)
    Köszönöm, hogy írtál nekem, és próbálok neked jókat írni, ha már olvasol, jót olvass! :)

    Sziaa Adél!
    Nagy, nagyon, nagyon köszönöm a szavaid, és örülök, hogy annyira jó lett, hogy lassan olvastál, hogy ne suhanj át semmi fölött, én is így szoktam, még akkor is, ha valami nagyon pörög, mert azt követeli meg.
    Megan... még alakul, majd igyekszem belevonni úgy, hogy mindent megérts! :)
    Adél, én annyira nagyon köszönöm minden szavad, örülök, hogy ennyire lenyűgözött, nagyon! :)))
    Köszönöm, hogy írtál, csókollak

    VálaszTörlés
  9. Szia Killa!
    Jéééé, egy Killa! Tudom, tudom, nem lepődhetek meg, én kértem, hogy ezt olvasd el, kíváncsi voltam rád! :)A fűszál tetszett?! *.* Úúú, köszönöm! :)
    Nem is tudok miket reagálni neked, mert csak köszönöm jön ki, köszönöm, hogy elolvastad, köszönöm, hogy írtál nekem, méghozzá nem is rövidet, szóval csak köszönöm neked!
    És az ajánlatod megfontolom, csak nem akarok túl mohó lenni! :D xD
    Csókollak, találkozunk a frissednél! :) <3

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)