2011. szeptember 10., szombat

Start

Sziasztok!


Nem is tudom hol kezdjem...
Annyira gyorsan jött, és annyira élveztem minden percét, míg megírtam az első fejezeteket, annyi remény, és szeretet tombolt bennem akkor, és tombol most is, hogy komolyan nem tudom milyen szavakat kéne most ide írnom.
Ha megnyitásra kerül a blog, amit te már tudni fogsz, ha ezt olvasod, hogy mi is történt, akkor nagyon szépen köszönöm, ha benéztél ide hozzám, köszönöm, ha ezt elolvasod, no meg persze is, ha tetszik a történetem, és a részese akarsz lenni.


Csak remélni tudom, hogy olyan sok tökéletes írás között, mint amik mostanában látnak napvilágot, lesz, akit érdekel az én kis történetem is.


Igyekszem érdekeset alkotni, igyekszem fejlődni. :)


Rengeteg ember van, aki akaratán kívül hatott rám, arra hogy kedvet kapjak egy ilyesfajta fanfiction írásához úgy, hogy igazából nem vagyok benne valami jártas, mint inkább csak a VD fanficekben.
Szóval nektek, kedves írók, köszönhetem, hogy most elindult ez a blog.


Névszerint; Myka írása, akinél megismertem ezt a svéd srácot, és szerettem bele.
MyDream, az övé volt a második Eric Saade történet, amit olvasni kezdtem, és egy éjjel alatt el is olvastam az össze lemaradt fejezetet.
Végül, és nem utolsó sorban Orchidée, aki szintén most kezdte el ezt történetét, de amint elolvastam a bevezetőt, hogy a cím milyen összefüggésben is van a történettel, leesett az állam, mert fantasztikusan kitalálta. Komolyan, ha nekem jutott volna eszembe ilyen ötlet... Alig várom, hogy olvashassam!


Szóval le a kalappal előtettek, és köszönöm! :)

Nagy köszönet illeti még Killát, amiért még elkészülte előtt meglesi ezt a blogot, és mond róla egy kis véleményt. :) Köszönöm! :)



Csók;
Kinga

2 megjegyzés:

  1. Mindig mondok véleményt! ;) Kíváncsian várom az első fejezetet!!!
    Pussz <3U.

    VálaszTörlés
  2. Szia!:)
    Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen történetet fogsz elénk tárni!! Izgatottan várom a részeket és sok sikert kívánok!
    Üdv.: MyDream

    VálaszTörlés

Köszönöm, ha elmondod a véleményed a fejezetről, sokat jelent! :)